Etusivu Myytävät kohteet 57 m² Atlaanhaantie 7 i, 09120 Lohja 2h, k, s – Oikotie 21978627

54 000 € 57 m²

Atlaanhaantie 7 i, Karjalohja, Ahtiala, Karjalohja, Lohja 2h, k, s

Minna Sundström
Minna Sundström

0405101051

Velaton hinta
54 000 €
Hoitovastike
228 € / kk
Asuinpinta-ala
57 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
1989
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Karjalohja, Ahtiala, Karjalohja
Kaupunki
Lohja

Selkeä 1-tason koti taloyhtiön paritalossa. Kylpyhuone/sauna kauniisti remontoitu, keittiöön mahtuu hyvin ruokailuryhmä sekä lisätilaa antaa suojaisa terassialue. Pinnat kaipaavat ehkä hieman freesamista, mutta huoneisto on kyllä muuttovalmis myös tällaisenaan. Lämmitykseen ja viilennykseen on asennettu ilmalämpöpumppu (2022). Yhtiö sijaitsee päättyvän kadun lopussa hiljaisessa ympäristössä. Karjalohjan taajama tarjoaa rauhallisen ja turvallisen asuinympäristön peruspalveluineen. Alueen järvet (Puujärvi ja Lohjanjärvi) tarjoavat hienot virkistysmahdollisuudet, olitpa sitten uimasta pitävä vesipeto tai kalastus on mieluinen harrastus. Kiinnostuitko? Tämä koti on heti vapaa, joten sovi itsellesi joustavasta esittelyajasta vaikka heti, tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot ja esittelyt;
Minna Sundström, LKV
040 5101051 tai minnalkv@gmail.com
suviahlfors.fi

- meiltä myös nykyisen kotisi arvio, vastuullista välittämistä jo vuosikymmenien kokemuksella -

Perustiedot

Sijainti
Atlaanhaantie 7 i, 09120 Lohja
Kaupunginosa
Karjalohja, Ahtiala, Karjalohja
Kohdenumero
21899698
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
57 m²
Tontin pinta-ala
3 200 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
2h, k, s
Huoneita
2
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Liesi: sähköliesi. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Tila ikkunallinen ja uusittu 2015. Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto.
Tulevat remontit
Piha; maanpintojen kaatokorjaukset ja muotoilut niin että sokkelikorkeus saadaan riittäväksi, ml. Kattosadevesien ohjaus 2026-2028. Väliaidat (uusiminen, korjaus/maalaus) 2026-2028 Perustukset; sokkelimuurilevyn lisäys, salaojien tarkastus/korj. (sokkelissa runsaasti kosteudennousun aiheuttamia jälkiä ja rapaumaa) 2026-2028. Julkisivut; -huonokuntoisten julkisivupaneeleiden uusiminen ja maalaus 2027-2028. Ikkunalistojen tarkistus ja korjaus tarvittaessa 2024. Katto; katemateriaali tarkistus ja tarvittaessa uusiminen, syöksytorvet ja rännit tarkistus ja tarvittaessa uusiminen, katolla olevat rakennelmat tarkistus ja tarvittaessa uusiminen Läpivientien tarkistukset ja korjaukset 2024; as C:n kohdalla kattoläpiviennin uusiminen (nykyinen halki), as. F:n kohdalla liesituulettimen poistopiipun ja kattoläpiviennin rajakohdan tiiveyden tarkistus ja varmistus (läpiviennin yläosa hajonnut). Huoneistojen märkätilat; KPH:t ja WC:t (G, H ja D (D alkup.)) (varaus yhtiön osuuteen) 2024-2028 Viemäriverkoston saneeraus 2026-2028.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2022; hajulukkojen puhdistus koko yhtiössä, as. A pesukoneen hanan uusiminen, as. F lämmittimen korjaus. 2021; viemärijärjestelmän kuvauksia piha-alueella ja vakiopaineventtiilin asennus, osakashuoneistojen märkätilasaneeraukset, KPH saneeraus, vesieristeet, kosteusmittaukset, asunto F. 2020; yhtiön energiatodistuksen uusiminen. 2019; korjaustarveselvitys (J. Kaukojärvi Oy), valotolppien uusimisia (1 kpl) ja ovivalaisinten uusiminen , IV-järjestelmän korjauksia puhaltimen vaihto as. G, huippuimurin vaihto, as. A-E, liesituulettimen korjauksia, as. A, B ja D, vesivaraajan vaihto, as. B, D ja H, syöksytorvien ja loiskekourujen uusinta, kantojen jyrsintä piha-alueelta, osakashuoneistojen märkätilasaneeraukset, KPH saneeraus, vesieristeet, kosteusmittaukset, as. B.
Näkymät
Yhtiön piha-alueelle, terassialue myös metsäinen näkymä.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Tila ikkunallinen. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Alueella lähikauppa, apteekki, kirjasto ym. Koulut: Alueella suomenkielinen alakoulu. Päiväkoti: Alueella. Lisätietoa palveluista: Pienvenesatama Lohjanjärveen, uimaranta Puujärven puolella.
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.9.2024

Hinta

Velaton hinta
54 000 €
Myyntihinta
54 000 €
Neliöhinta
947,37 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
228 € / kk
Yhtiövastike
228 € / kk
Vesimaksu
15 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Pysäköintimaksu
8 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesiennakkomaksu, laskutus todellisen kulutuksen mukaan, tasauslasku kerran vuodessa. Varainsiirtovero 1,5 % kauppahinnasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Karjalohjan Kukkasmäki
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1989
Huoneistojen lukumäärä
9
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
E2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
3 200 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Palpen Oy
Isännöinti
EF Isännöinti, päävastuullinen isännöitsijä Taina Lackman
Kaavoitustiedot
lohja.fi/kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
sähkö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
sähköpistokkeita: 9.
Yhteiset tilat
urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset