Etusivu Myytävät kohteet 162 m² Koivupolku 4, 40950 Muurame 4-5h, k, kph, 3x wc, las.t, tk, – Oikotie 21944228

485 000 € 162 m²

Koivupolku 4, Muurame, Muurame 4-5h, k, kph, 3x wc, las.t, tk,

Velaton hinta
485 000 €
Asuinpinta-ala
162 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Muurame
Kaupunki
Muurame

Tervetuloa Muurameen!

Upea muuttovalmis omakotitalo Muuramen rauhallisella asuinalueella Kotirannassa, joka tarjoaa tilaa, mukavuutta ja modernia asumista. Tämä kaksikerroksinen koti on valmistunut alunperin vuonna 1986, mutta on kokenut täydellisen peruskorjauksen rakennustekniikkaan vuosina 2021-2024, jossa kaikki pinnat on uusittu lattiasta kattoon tämän päivän määräysten mukaisesti. Materiaalivalinnat ovat tarkkaan harkittuja, laadukkaita ja ajattomia.

Talosta löytyy ABB-Free@home- ohjausjärjestelmä, joka yhdistää kaikki kodin toiminnot, joten voit ohjata kotiasi joustavasti myös puhelimen välityksellä. Moottoroidut screenkaihtimet talon ulkopuolella olohuoneessa ja lasitetulla terassilla pitävät lämmön ulkopuolella ja suojaavat auringolta näkymää peittämättä.

Talon sydän on Topi-keittiö, joka on varustettu laadukkailla AEG-kodinkoneilla ja kivitasoilla. Täällä ruoanlaitto muuttuu nautinnoksi, olipa kyseessä arkiruoka tai suuremmat juhlat. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa tarjoten rauhalliset puitteet lepoon. Olohuoneessa on myös makuuhuoneelle varaus. Lisäksi kellarikerroksen tilat on otettu tehokäyttöön, tarjoten lisähuoneen erillisellä vaatehuoneella. Alakerran kodinhoitohuoneesta on käynti lämpimään autotalliin, joka on varustettu sähköauton latausportilla.

Lämmitysratkaisuna toimii kustannustehokas maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisänä ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän asumisen ympäri vuoden samalla kun energiakulut pysyvät kurissa. Ilmanvaihtojärjestelmänä toimii koneellinen tulo- ja poisto lämmöntalteenotolla. Katolta löytyy myös aurinkopaneelit. Piha-alue on suuri, osittain asfaltoitu ja tarjoaa runsaasti tilaa ulkoilulle ja puutarhanhoidolle. Etupihan kiviaita lisää yksityisyyttä ja takapiha kutsuu viettämään aikaa ulkona.

Täydellinen valinta Sinulle, joka arvostat laatua, tilaa ja rauhaa. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä talosta uusi kotisi, jossa voit nauttia elämästä parhaimmillaan.

Myynti ja yksityisesittelyt

Netta Janhonen
050 439 1280
netta.janhonen@savolin.fi

Perustiedot

Sijainti
Koivupolku 4, 40950 Muurame
Kaupunginosa
Muurame
Kohdenumero
80370175
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
162 m²
Tontin pinta-ala
2 402 m²
Kokonaispinta-ala
270 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alatiedot 2021 rakennuslupapiirrusten mukaan: Kokonaisala/Kerrosala ulkomittojen mukaan: 181 m2 Huoneistoala 162 m2 Kellarikerros: Kokonaisala 108 m2 (autotalli, varasto/khh, varasto 2x, wc, autotalli, tekn) Olohuoneessa on makuuhuoneelle varaus.
Huoneiston kokoonpano
4-5h, k, kph, 3x wc, las.t, tk,
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin (AEG), uuni (AEG), astianpesukone (AEG), mikroaaltouuni (AEG) ja keittiösaareke. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Topi-keittiö.
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku ja lattialämmitys. WC (2): WC-istuin, lattialämmitys, peilikaappi ja lattiakaivo.
Säilytystilat
Vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: Eteisessä kaapisto, yläkerran makuuhuoneessa kaapisto sekä kahdessa huoneessa vaatehuoneet.
Tehdyt remontit
Remontit muutostyöselostuksen mukaan: - Kuistiosan laajennus olohuoneeksi - Uusi porrasyhteys kellariin - Takan ja hormin purkaminen - Saunaosaston uusiminen - Uusi pukeutumistila - Terassin laajennus - Etukuistin laajennus - Ulkoseinien ja yläpohjan lisälämmöneristys - Ulkoseinien pinnoitus rappauslevyllä - Lämmitysmuodon muutos - Koneellisen ilmanvaihdon lisääminen - Sähköistyksen uusiminen - Ikkunoiden uusiminen/muuttaminen - Kaikkien sisäpintojen ja kalusteiden uusiminen - Salaojituksen uusiminen Remontteja/päivityksiä myyjän kertoman mukaan: - Keittiöön AEG-kodinkoneet uusittu 2024 - Seiniä maalattu - Saunan lauteet hiottu ja öljytty, kiuas uusittu 2024, Paneelit vaihdettu 2022. - Sähkölukot (Yale) vaihdettu - ABB-älykoti ohjausjärjestelmä asennettu - Autotallin seinä ja lattia käsitelty - Sähköiset säleverhot ja pimennysverhot asennettu - Piha asfaltoitu - Sähköauton latausportti asennettu
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
500-402-42-9

Hinta

Velaton hinta
485 000 €
Myyntihinta
485 000 €
Neliöhinta
2 993,83 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 220 100 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Käyttömaksut (1.1.2023-) Alv 24 % Vesi 1,76 €/m3 Jätevesi 2,57 €/m3 Yhteensä 4,33 €/m3 Kiinteistöveron määrä on vuodelta 2023.
Kiinteistövero
443,92 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Tiili
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
2 402 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.muurame.fi/palvelut/asemakaavoitus/
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Rakennusoikeus
600.5 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta vielä jäljellä esim. varastoon tai pihasaunaan.
Lämmitys
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Yläkerrassa makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Alakerrassa mh/v yhteydessä vaatehuone.
Keittiön lattia
Laatta
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaksi makuuhuonetta yläkerrassa, olohuoneessa varaus makuuhuoneelle. Kellarikerroksen varastotiloja otettu käyttöön asuintiloiksi.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Olohuoneesta kulku lasitetulle terassille. Olohuoneessa ikkunoiden ulkopuolella sähköiset screenit.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset