Etusivu Myytävät kohteet 181 m² Kyynärönkulma 16, 33880 Lempäälä 5h,k,kph,sauna,kuntosali,vaatehuone,takkahuone+autokatos – Oikotie 21757958

794 000 € 181 m²

Kyynärönkulma 16, Höytämö, Kuokkala, Lempäälä 5h,k,kph,sauna,kuntosali,vaatehuone,takkahuone+autokatos

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab, Tampere

Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere

Piia Rosvall
Piia Rosvall

044 768 8109

Velaton hinta
794 000 €
Asuinpinta-ala
181 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2007
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Höytämö, Kuokkala
Kaupunki
Lempäälä

Unelmakoti upeaa kotia ja helppohoitoista pihaa etsivälle!

Tämän kodin pohjaratkaisu on erittäin toimiva ja suojaisa upeaksi rakennettu piha kruunaa kokonaisuuden. Tässä kodissa lapsiperheen arjen sujuvuus on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa ja se näkyy pienissä yksityiskohdissa, mm tilava kuraeteinen on laatoitettu ja sinne mahtuu hyvin vaikka vaunut säilytykseen, erillinen kodinhoitohuone ja runsaat säilytystilat , pyykkikuilu ylhäältä aina kodinhoitohuoneeseen asti helpottaa arkea.

Tätä upeaa kotia on remontoitu kattavasti 2021-2024 isoimpana lämmitysjärjestelmän päivitys sekä energiatehokas aurinkoenergia, katolta löytyy hulppeat 50 kappaletta 16,6kwh paneeleita. Materiaalit ja kalusteet ovat aikaa kestäviä ja tarkoin valittuja.

Alakerran olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen avaran tilan, johon valo tulvii kauniisti isojen ikkunoiden kautta. Olohuoneeseen tunnelmaa tuo ihana takka. Tyylikkäässä vaaleasävyisessä keittiössä on hyvin kaappi ja säilytystilaa ja tilaa kokkailla suuremmallekin perheelle. Keittiön ja olohuoneen yhteyteen mahtuu myös kahdeksan hengen ruokapöytä. Keittiöstä on käynti aurinkoiselle lasitetulle parvekkeelle, lasituksen ansiosta voit nauttia tästä tilasta ympäri vuoden.

Yläkerrassa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta lisäksi yhdestä makuuhuoneesta on tehty hulppea pukeutumishuone, tämän huoneen saa halutessaan muutettua takaisin makuuhuone käyttöön, tästä kerroksesta löytyy tottakai myös oma kylpyhuone, sekä toisen makuuhuoneen yhteydestä tilava pukeutumishuone.

Kellarikerroksessa kuntosali, jumppasali, spa osasto ja kodinhoitohuone sekä takkahuone josta käynti upealle takapihan terassialueelle.

Taloa ympäröi idyllinen, turvallinen ja lapsiystävällinen asuinympäristö. Koulut, päiväkodit sekä päivittäistavarakaupat löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Kauniit Birgitan polun ulkoilureitit sekä uimaranta sijaitsevat aivan vieressä. Tampereen keskustaan ja Nokia Arenalle 10 minuutin ajomatka.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan tähän kauniiseen ja hyvin pidettyyn kotiin!

Myynti ja lisätiedot
Piia Rosvall I Neliöt Liikkuu Lkv
044 768 8109
piia.rosvall@neliotliikkuu.fi

Perustiedot

Sijainti
Kyynärönkulma 16, 33880 Lempäälä
Kaupunginosa
Höytämö, Kuokkala
Kohdenumero
21784550
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
181 m²
Tontin pinta-ala
649 m²
Kokonaispinta-ala
332 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alat perustuvat Lempäälän kunnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta saatuihin tietoihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Huoneiston kokoonpano
5h,k,kph,sauna,kuntosali,vaatehuone,takkahuone+autokatos
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Liesi: integroitu, induktio, erillisuuni. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin, viinikaappi. Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Moderni keittiö. Runsaasti lasku- ja kaappitilaa
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Varustus: lattialämmitys, lattiakaivo, bidee-suihku.
Säilytystilat
vaatehuone
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Sisäsaunassa sähkökiuas, Saunum sähkökiuas höyrytoiminnolla. Lauteet laattaa. Pihasaunassa puukiuas. Saunassa sonos musiikkijärjestelmä. sähkökiuas, puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Pukeutumishuoneiden säilytysjärjestelmät Molempien jumppatilojen matot Uima-allas Pihasauna Sonos musiikki järjestelmä (keittiö, terassi, saunaosasto) Aresso poreallas LUMEO sähköiset kaihtimet
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
418-425-8-231

Hinta

Velaton hinta
794 000 €
Myyntihinta
794 000 €
Neliöhinta
4 386,74 € / m²
Kiinnitykset
720 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Jätevesi: 66 EUR/kk. Muut maksut: Sähkönkulutus noin 22 000 kwh/vuosi Jätemaksu 40€/kk Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta
Kiinteistövero
800 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Maisemarinne
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2007
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
muu
Kattomateriaali
Bitumikermi
Kattotyyppi
Pulpetti
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
649 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Ohjeellinen tonttijako AP-9 asuinpientalojen korttelialue 3/4 II
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
e-luku: 0.35000000000000003
Lämmitys
ilmavesilämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu, muu vesikiertoinen lattialämmitys, ilmalämpöpumppu. Aurinkopaneelit Lämmitysjärjestelmä uusittu 2022

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laatta. Makuuhuoneessa: betoni. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: kaakeli. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa 2-3 makuuhuonetta
Olohuoneen varusteet
Olohuoneessa korkea huonekorkeus. Tunnelmallinen takka
Muut materiaalit
Siporex

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset