Etusivu Myytävät kohteet 61 m² Mettistöntie 18 E, 33400 Ylöjärvi 2h + k + wc + psh + s + parvi – Oikotie 21673726

258 000 € 61 m²

Mettistöntie 18 E, Siivikkala / Mettistö, Teivaala, Ylöjärvi 2h + k + wc + psh + s + parvi

Inka Lehtonen
Inka Lehtonen

0400527162

Velaton hinta
258 000 €
Hoitovastike
262,30 € / kk
Asuinpinta-ala
61 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Siivikkala / Mettistö, Teivaala
Kaupunki
Ylöjärvi

Myynnissä koti sinulle joka arvostat erottuvaa arkkitehtuuria, keskitasoa parempaa laatutasoa sekä rauhallista sijaintia.

Tässä näyttävässä asunnossa on korkeimmillaan yli neljän metrin huonekorkeus. Korkeat tilat ja suuret ikkunat, yhdistettynä hyvin suunniteltuun pohjaratkaisuun tekevät tästä asunnosta näyttävän sekä toimivan kodin.

Olohuone yhdistyy toivotusti keittiöön ja ruokailutilaan. Ruokailutilasta avautuu liukuovi reilun kokoiselle terassille, joka on osin lasitettu. Myös etelän suuntainen piha-alue on mahdollisuuksia täynnä ja toimiva oleskelutilojen jatke. Tilan tunnelmaa lisää olohuoneen takka, joka on yhtiössä ainut laatuaan.

Asuintilat on yhdessä tasossa, mutta käytännöllistä lisätilaa arjen toimintoihin tarjoaa 7,5 m² suuruinen parvi, joka antaa hyvän lisän käyttö- ja säilytystiloihin.

Huoneiston käytössä on sähkötolpalla varustettu pihapaikka. Etupihan terassin yhteydessä on tekninen tila / varasto.

Asunto Oy Ylöjärven Mettistön Tähti on vuonna 2019 valmistunut taloyhtiö, jonka rakennukset on rakennettu omalle tontille. Yhtiö koostuu kuudesta huoneistosta ja niiden lämmityksestä huolehtii maalämpö. Asunnot on varustettu käyttömukavalla vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä koneellisella ilmanvaihdolla. Huoneiston viilennyksestä vastaa jäähdyttävä ilmalämpöpumppu.

Pientalovaltainen Mettistö on rauhallinen asuinalue, joka usein mielletään osaksi Siivikkalan kylää. Maalaismaisemilla höystetty sijainti, yhdistettynä Ylöjärven ja Tampereen palveluiden läheisyyteen tekee tästä asuinalueesta erityisen sekä idyllisen. Sijaintia hyvin kuvaavaa on että asuinalueella katseesi voi kohdata sekä Näsinneulan että lampaita talutushihnassa!

Kohdetta myy: Inka Eskelinen / 040 0527 162 / inka.eskelinen@glik.fi

Perustiedot

Sijainti
Mettistöntie 18 E, 33400 Ylöjärvi
Kaupunginosa
Siivikkala / Mettistö, Teivaala
Kohdenumero
21849936
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
61 m²
Tontin pinta-ala
2 141 m²
Kokonaispinta-ala
64,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston pinta-ala on 61 m². Rakennuspiirustusten mukaan ensimmäisen kerroksen pinta-ala on 57 m² ja parven pinta-ala on 7,5 m². Parven pinta-alasta lasketaan kerrosalan pinta-alaan vain 4 m². Laskematon pinta-ala 3,5 m² on ilmoitettu esitteellä muiksi tiloiksi eikä sitä ole kirjattu yhtiöjärjestykseen tai isännöitsijäntodistukseen. Kerrosalaan laskematon pinta-ala on alle 160 cm korkeaa tilaa.
Huoneiston kokoonpano
2h + k + wc + psh + s + parvi
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
kaksi kuukautta kaupanteosta / sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: jääkaappi/pakastin, mikro, induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone ja liesituuletin (aktiivihiilisuodatin)
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneen varusteet: suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä ja tila pesutornille. . Erillisen WC:n kuvaus: Erillisen WC:n varusteet: wc-istuin, bidee-suhku, allaskaappi ja peilikaappi. .
Säilytystilat
Kuvaus: Huoneiston yhteydessä on ulkovarasto.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen (2024) mukainen kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana: IV-järjestelmän nuohous ja säätö (2031). Sähköautojen latausratkaisut tarvittaessa.
Tehdyt remontit
Rakennusvaiheessa on tehty seuraavia muutostöitä: Eteisen laattalattia Lasitettu terassi Viilentävä ilmalämpöpumppu Takka TALOYHTIÖSSÄ: Kunnossapitotarveselvityksen (2024) mukainen hallituksen selvitys tehdyistä merkittävistä kunnossapito- ja muutostöistä: Rakennusliikkeen takuukorjaukset 2020. Valokuitu 2021.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
258 000 €
Myyntihinta
258 000 €
Neliöhinta
4 229,51 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
262,30 € / kk
Yhtiövastike
262,30 € / kk
Vesimaksu
28 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu tasataan todellisen kulutuksen mukaan (kylmävesi 6,89 euroa / m³ ja lämminvesi 12,11 euroa / m³). Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan on haettava omistuksensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta viimeistään 2 kuukautta kaupanteosta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostaja maksaa asunto-osakkeen kaupasta varainsiirtoveron 1,5 % kohteen velattomasta kauppahinnasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Ylöjärven Mettistön Tähti
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2019
Huoneistojen lukumäärä
6
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Huopakate
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
A2018 Rakennuksen E-luku on 79. Energiatodistuksen laatimispäivä on 31.05.2019 ja viimeinen voimassaolopäivä on 31.05.2029.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 141 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kotikatu Oy vastaa talvikunnossapidosta. Muuten asukkaat vastaavat kiinteistön kunnossapidosta.
Isännöinti
Kiinteistö Tahkola | Talotili Oy (kirjanpitotoimisto) hoitaa yhtiön kirjanpidon. Isännöitsijäntodistuksen on allekirjoittanut hallituksen puheenjohtaja Ismo Niklas Rämö.
Kaavoitustiedot
Ylöjärven kaupunki Kuruntie 14, PL 22, 33471 Ylöjärvi kaavoitus@ylojarvi.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
maalämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
sähköpistokkeita: 8.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Yhtiössä on Elisa kaapeli-TV ja valokuitu / Saunalahti taloyhtiölaajakaista 100M. Ilmanvaihto: huoneistokohtainen, koneellinen ilmanvaihto. .
Muut tilat
Asunnossa on eteinen ja parvi. Parvella on matala vaatehuoneen omainen säilytystila.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Asunnossa on yhtenäinen vinyylilattia. WC, kph / sauna ja eteinen on laatoitettu. . Seinämateriaalien kuvaus: Huoneiston seinät on pääosin maalattuja. Kylpyhuone on laatoitettu. .

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset