Etusivu Myytävät kohteet 153.5 m² Koukonkuja 1 B, 40400 Jyväskylä 5h,k,khh,s – Oikotie 21661311

455 000 € 153,5 m²

Koukonkuja 1 B, Halssilanmäki, Jyväskylä 5h,k,khh,s

Bo LKV | Jyväskylä

Schaumanin Puistotie 1, 40100 Jyväskylä

Päivi Riuttamäki
Päivi Riuttamäki

0451825863

Velaton hinta
455 000 €
Hoitovastike
445,15 € / kk
Asuinpinta-ala
153,5 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2011
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Halssilanmäki
Kaupunki
Jyväskylä

Todellinen helmi Halssilanmäeltä!

Tyyliä, tilaa ja taattua laatua koko 153,5 neliön edestä. Tätä kaikkea ja paljon muuta löytyy tästä huikean upeasta rivitalokodista. Mahtava valo ottaa tulijan vastaan edustavassa aulatilassa, josta on ihana näkymä korkean olohuoneen ja isojen ikkunoiden läpi takapihalle. Tämän kodin neliöt ovat piirretty toimiviksi pitäen sisällään neljä makuuhuonetta, tyylikkään saunaosaston, kaksi wc:tä, ruokailutilan, keittiön ja olohuoneen. Laadussa ei ole tingitty missään, mikä on helposti huomattavissa. Kaunis ja kestävä antiikkitammiparketti sekä isot, mustat Villeroy & Bochin laattalattiat luovat arvokkaan ilmeen. Makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on suuret, koko seinänlevyiset liukuovikaapistot. Myös tilavaan saunaosastoon on valittu aikaakestävät materiaalit, isot lasiseinät ja upea valaistus. Kodinhoitohuoneessa kelpaa hoidella perheen pyykkihuoltoa. Kodinkoneet on piilossa liukuovien takana ja tarvittaessa tilaan mahtuu vaikkapa lastenrattaat. Mustavalkoisessa keittiössä kelpaa vaativammankin kokin kokkailla. Erillinen ruokailutila kutsuu perheen yhteen. Olohuone on muutaman portaan alempana ja isot ikkunat tuovat eteläisen valon hienosti sisään. Olohuoneesta kuljetaan lähes kokopihan kattavalle, huoltovapaalle komposiittiterassille, jonka paraatipaikalle on sijoiteltu poreallas. Tilaa on reilusti vaikkapa isolle pöytäryhmälle ja kukkaruukuille. Loput pihasta on tekonurmea. Voiko pihanhoito enää helpompaa olla?

Asunto Oy Jyväskylän Hovi rakennettiin vuonna 2011 omalle tontilleen Halssilanmäelle, josta avautuu upeat panoramanäkymät kauniiseen lähimetsään. Tämä Jämerä kivitalo koostuu kolmesta asunnosta ja kaikilla on kaksi autopaikkaa, joista toinen on katoksessa. Iso lämmin varasto löytyy autokatoksen perältä. Yhtiössä on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Tässä huoneistossa on lisäksi kiertoilmatakka sekä ilmalämpöpumppu. Vastike on kohtuullinen, 445.15/kk. Alueena Halssilanmäki on rauhallinen ja ihanat ulkoilureitit alkavatkin jo lähes kotiovelta. Halssilan hiihtomaa tarjoilee upeat lenkkeilymaastot ja talvisin kattavan latuverkoston sekä pulkkamäet. Lähikauppa löytyy Halssilasta n.kilometrin päästä ja Seppälän kauppakeskuksen kattavat palvelut n.kolmen kilometrin päästä.

Tilaa oma näyttöaikasi tähän uniikkiin kokonaisuuteen!

Päivi Riuttamäki
Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner
p.045-182 5863
paivi@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Koukonkuja 1 B, 40400 Jyväskylä
Kaupunginosa
Halssilanmäki
Kohdenumero
20226875
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
153,5 m²
Tontin pinta-ala
2 234 m²
Kokonaispinta-ala
153,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
5h,k,khh,s
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
1 kk kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Alkuperäiset Siemensin kodinkoneet. Integroidut erillisuuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Induktioliesi, liesituuletin (Savo, huippuimuri), jääkaappi/pakastin (jääpalakone), kiinteät valaisimet. Työtasot kiveä ja välitila lasia. Ruokailutilan seinä kiveä. Portaikossa sekä ruokailutilan ja olohuoneen välissä lasikaiteet.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Suunta: etelä
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Laatta Leevin kauniit, isot laatat. Lasiovet. Lattia on mosaiikkilaattaa ja katto sormipaneelia. Varustus: suihku, kiinteät valaisimet. Erillisen WC:n kuvaus: Isommassa wc:ssä kaksi pesuallasta, uusittu 4/2024. Molemmissa wc:ssä Idon seinä- wc:t ja kivitasolliset Svedbergin wc-kalusteet. Sormipaneelikatot. . Varustus: lattialämmitys.
Säilytystilat
Kuvaus: Lämmin varasto noin 9m2.
Tulevat remontit
Hallituksen esitys tulevasta korjaus- ja kunnostustarpeesta käy ilmi viimeisimmästä yhtiökokouksen pöytäkirjasta 2.4.2024. Erillistä kunnossapitotarveselvitystä ei ole laadittu, vaan hallitus on vuosittain ottanut kantaa kunnossapitotarpeeseen tilinpäätöksen vahvistamisen yhteydessä. Akuutteja korjaustarpeita ei havaittu. Kunnossapitotoimet esim. nuohous normaalin aikataulun mukaisesti. Sadevesiviemäreiden jäätyminen todettiin jokavuotiseksi ongelmaksi ilmojen lämmetessä. Jäätyneitä sadevesiviemäreitä on sulatettu johtamalla kuumaa vettä putken läpi viemäriin. Sisäseinien hiushalkeamien korjaaminen on osakkeenomistajien vastuulla. Hiushalkeamat on tasoitettu seinien maalauksen yhteydessä 6/2024. Ulkoseinissä hiushalkeamia on ollut hyvin vähän ja havaitut hiushalkeamat on paikattu. Ilmanvaihtokanavat puhdistettu 7/2024.
Tehdyt remontit
Isomman wc:n altaat ja hanat uusittu 4/2024, Viilentävä ilmalämpöpumppu Toshiba Haori desing 16 asennettu 4/2024, puuaita poistettu takapihalta ja tilalle istutettu tuija-aita. Takapihan sivuaidat maalattu 5/2024. Lähes kaikki sisäseinät maalattu ja pienimmän makuuhuoneen tapetti uusittu 6/2024.
Näkymät
Aurinkoinen eteläpiha.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Harvian lauteet sekä kivipilari-kiuas. Saunassa on lasiseinä. Lattia mosaiikkilaattaa ja katto sormipaneelia. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Kiinteät valaisimet, kaikki verhot, ilmalämpöpumppu, palo-ja kosteushälytysjärjestelmä, takapihalla iso, huoltovapaa komposiittiterassi, poreallas Hotspring summit ja trampoliini. Koko irtaimisto sekä valaisimet neuvoteltavissa erikseen.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
455 000 €
Myyntihinta
455 000 €
Neliöhinta
2 964,17 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
445,15 € / kk
Yhtiövastike
445,15 € / kk
Vesimaksu
30,70 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Käyttösähkön osuus on ollut viimeiseltä 12 kuukaudelta 13.102 kWh = 1092 e = 91e/kk.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Jyväskylän Hovi
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2011
Huoneistojen lukumäärä
3
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Peltikate
Kattotyyppi
Pulpetti
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
2 234 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
Kiinteistötahkola (ei nimettyä isännöitsijää) Kirjanpidon hoitaa Talotili Oy/Suvi Tokola Lumijoentie 1, 90400 Oulu info@talotilioy.fi p.0207 488 359 Käytössä on Premis-taloyhtiöportaali, jonka kautta hoidetaan asiointi ja mihin tallennetaan kaikki taloyhtiön asiakirjat.
Kaavoitustiedot
Jyväskylän kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö, muu vesikiertoinen lattialämmitys

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 3.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Jämerä-kivitalo. B ja C huoneistojen välillä on tekninentila, jossa on ruohonleikkuri, tikkaat ja sirkkeli. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, huippuimuri.
Muut tilat
Asunossa on neljä makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on maalatut seinät sekä kaksi seinää sisustuspaneelia. Muissa makuuhuoneissa on maalatut seinät sekä tapettia. Kaikissa makuuhuoneissa Trinity ristiinliimattu tammi massiivilankkulattia antiikkipinnalla. Päämakuuhuoneen katto on sormipaneelia (kuituvalotähtitaivas). Kaikissa makuuhuoneissa on pimentävät rullaverhot. Päämakuuhuoneen rullaverho on sähkötoiminen. Isot liukuovikaapistot. päämakuuhuoneen kaapiston sisällä työpiste.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Makuuhuoneessa: parketti. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneessa ja makuuhuoneissa Trinity ristiinliimattu tammi massiivilankkulattia antiikkipinnalla. Muualla iso, musta Villeroy & Boch laattalattia. Sähkötoimiset rullaverhot olohuoneessa.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset