Etusivu Myytävät kohteet 88 m² Kotikyläntie 2 a, 03100 Vihti 4 h, k, kph, s, khh, 2 x wc, vh, autokatos – Oikotie 21543977

389 000 € 88 m²

Kotikyläntie 2 a, Nummela, Vihti 4 h, k, kph, s, khh, 2 x wc, vh, autokatos

Rea Nikander
Rea Nikander

0503253429

Velaton hinta
389 000 €
Asuinpinta-ala
88 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2021
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Nummela
Kaupunki
Vihti

Tämä on sinulle, joka et halua rempata ja etsit pakasta vedettyä kotia läheltä kouluja, päiväkotia ja kauppoja ja palveluja, eli tarjolla on:
-Upea v. 2021 valmistunut Kiiruna-talojen laadukkaasti rakennettu uudenveroinen koti etsii uutta perhettä asumaan ja viihtymään. Tässä kodissa kaikki on suunniteltu toimivaksi ja arkea palvelevaksi.
-Talossa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja iso olohuone ruokailutiloineen, joka yhdistyy keittiöön. Täällä voit mukavasti viettää aikaa perheen ja ystävien kesken. Laadukkaat ja tyylikkäät materiaalit kaikkialla.
-Laadukas Puustellin keittiö saarekkeineen ja arvokkailla integroiduilla koneilla varustettuna tarjoaa hyvät mahdollisuudet kokkaajille. Tämä keittiö mykistää kauneudellaan.
-Kauniit pesutilat sadesuihkuineen ja tunnelmallinen saunaosasto, jossa voit heittää arjen huolet pois löylyissä. Täältä ja keittiöstä pääset hulppealle kerrassaan upealle terassille, josta löytyy lasikaiteet ja todellakin sitä tilaa, jossa voit järjestää vaikka grillijuhlat ystäville tai nauttia auringonotosta kesäisin.
-Kätevässä ja tilavassa kodinhoitotilassa hoituu pyykkihuolto.
-Hyvät säilytystilat. Kaikissa makuuhuoneissa on maitolasia olevat kaapistot, löytyy vaatehuone ja lisäksi on iso lämmin ulkovarasto. Autokatos on mukava lisä talven ja syksyn sateisiin.
-Tyylikkäästi laitettu kaavatontti, jossa on etupiha asfaltoitu, hienot nurmialueet tuija-pensaineen ja istutuksineen jne.
-Tämä koti sijaitsee arvostetulla ja halutulla asuinalueella Nummelan Linnanniitussa ja täältä on lyhyt kävelymatka kouluihin, kauppoihin ja palveluihin. Pääkaupunkiseudulle ajat noin puolessa tunnissa.
-Kunnallistekniikka, valokuitu, vesikiertoinen lattialämmitys koko talossa, josta huolehtii Niben energiapihi hybridikattila (kulutus vajaa 11.000 kwh/vuosi), ilmalämpöpumppu, koneellinen IV LTO:lla, upea varaava Valmistulen takka ja huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin.
Tervetuloa katsomaan tätä ihanaa kotia, joka hurmaa kauneudellaan ja toimivuudellaan.

Perustiedot

Sijainti
Kotikyläntie 2 a, 03100 Vihti
Kaupunginosa
Nummela
Kohdenumero
21175583
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
88 m²
Tontin pinta-ala
625 m²
Kokonaispinta-ala
110 m²
Huoneiston kokoonpano
4 h, k, kph, s, khh, 2 x wc, vh, autokatos
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: integroitu, liesitaso. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Kaunis ja arvokas Puustellin keittiö saarekkeineen. Laadukkaat integroidut koneet ja mm. Boran induktiotaso tuulettimineen. Ruokatilaan saat mahtumaan isonkin ruokailuryhmän.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Todella tyylikäs kylpyhuone ja saunaosasto. Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Erillisen WC:n kuvaus: Erillinen wc-tila ja toinen wc kylpyhuoneen yhteydessä. Varustus: lattialämmitys, peilikaappi.
Säilytystilat
vaatehuone, ulkovarasto
Tehdyt remontit
Talo on rakennettu v. 2021, eli remonttia ei ole tarvinnut tehdä.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Tunnelmallinen saunaosasto tarjoaa rentouttavat löylyt. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Nummelan kattavat kaupat, palvelut ja harrastukset kävelymatkan päässä. Kuntoportaat lähes vieressä. Koulut: Ala-aste, yläaste, lukio ja ammattikoulu n. 1-2 km säteellä. Päiväkoti: Useita päiväkoteja Nummelan alueella.
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
927-406-1-378

Hinta

Velaton hinta
389 000 €
Myyntihinta
389 000 €
Neliöhinta
4 420,45 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Käyttö- ja lämmityssähköön mennyt n. 10.800 kwh/vuosi, vesi- ja jätevesimaksut kulutuksen mukaan, kiinteistövero 519,94 €/v. 2024, jätemaksut n. 25 €/kk, nuohous n. 60 €/vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
K186 T6
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2021
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Peltikate
Kattotyyppi
Murtoharjakatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
625 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vihdin kunta p. 09-42583000
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Linja-autoasema n. 1km
Lämmitys
puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka, ilmalämpöpumppu. Niben hybridikattila

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: vinyyli. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: vinyyli. Makuuhuoneessa: vinyyli. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Tilavat makuuhuoneet, joiden yhteydessä Puustellin maitolasiset vaatekaapit ja vielä lisäksi yhdessä huoneessa vaatehuone.
Olohuoneen varusteet
Iso valoisa olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, jonne mahtuu hyvin huonekalut. Keittiöstä pääset suoraan isolle terassille. Olohuoneessa upea Valmistulen Viena-takka.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset