Etusivu Myytävät kohteet 119 m² Rauhankatu 6 A, 00170 Helsinki 4h,k,2xkph/wc,s,khh – Oikotie 21440541

975 000 € 119 m²

Rauhankatu 6 A, Kruununhaka, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Helsinki 4h,k,2xkph/wc,s,khh

Eeva Kemmo
Eeva Kemmo

050 68922

Velaton hinta
975 000 €
Hoitovastike
737,80 € / kk
Asuinpinta-ala
119 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1911
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kruununhaka, Etelä-Helsinki, Eteläinen
Kaupunki
Helsinki

Tässä kodissa on viihdytty yli 25 v.

Rauhankadulla merenrannan ja Säätytalon puiston välissä harvinainen kahden kerroksen hyväkuntoinen asunto. Yläkerrassa on neljä huonetta, keittiö ja kylpyhuone, alakerrassa sauna/kylpyhuone/kodinhoitohuone ja erillinen huone omalla sisäänkäynnillä. Asunnossa on yhteensä kolme sisäänkäyntiä, kaikki eri porrashuoneisiin. Keittiö on korkeatasoisesti varusteltu ja siellä on paljon säilytystilaa. Alakerran kylpyhuone on tilava ja siellä on suuri poreamme.

Läpitalon asunto sijaitsee rauhallisen ja turvallisen sisäpihan puolella, jossa on istutuksia ja oleskelualueita sekä tilaa pyörille. Asunnossa on alkuperäiset peiliovet, kattofriisit ja -rosetit sekä leveät ikkunalaudat. Asunnon pohjaratkaisu on erittäin muuntelukelpoinen. Tarvittaessa asunto vapautuu hyvinkin nopeasti.

Taloyhtiössä on upeat saunatilat katolla, ml. takkahuone, keittiö ja kaksi parveketta. Taloyhtiön oma kuntosali on varustettu ammattitason kuntoiluvälineillä. Pyörille on säilytystilat sekä ulkona että sisällä.

Kruununhaka on erittäin kaunis asuinympäristö. Kirkkokadun päässä on merenranta, pyörätie ja lenkkeilymahdollisuudet. Kruununhaassa on paljon lähialueen palveluja ja ravintoloita sekä hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan. Kävelymatkan päässä on raitiovaunut, bussit, metro ja rautatieasema. Myös lentokentälle on hyvät yhteydet. Asukaspysäköinti on lähes kaikilla kaduilla.

Tervetuloa tutustumaan.
Lisätietoja ja esittelyistä sopiminen: Eeva Kemmo 05068922, eeva.kemmo@luxusm2.fi

Perustiedot

Sijainti
Rauhankatu 6 A, 00170 Helsinki
Kaupunginosa
Kruununhaka, Etelä-Helsinki, Eteläinen
Kohdenumero
20952385
Kerros
1 / 6
Asuinpinta-ala
119 m²
Tontin pinta-ala
1 930 m²
Kokonaispinta-ala
119 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Alunperin 90 m2 asuntoon on liitetty portaiden välityksin alakerran varastotila, jonne on rakennettu yhdistetty sauna, kylpyhuone ja kodinhoitohuone sekä huone omalla sisäänkäynnillä.
Huoneiston kokoonpano
4h,k,2xkph/wc,s,khh
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Valkoiset kaapistot ja saareke, induktioliesi ja kalusteuuni. Integroitu astianpesukone, jääkkaappi ja pakastin. Mikroaaltouuni ja kahvikeskus. Kaikki koneet Miele. Elican desing liesituuletin ja valaisin. Seinät maalatut, lattia parkettia, leveä ikkunalauta. Sälekaihtimet. Keittiöstä ovi pihaportaaseen.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: 2x kylpyhuone, pienempi yläkerrassa ja suurempi alakerrassa, molemmissa seinät ja lattia laattaa. Pienemmässä kylpyhuoneessa ikkuna, IDO seinä-wc, bidee-suihku, allaskaappi ja peilikaappi sekä suihku. Vesikiertoinen kuivauspatteri. Alakerran kylpyhuoneessa iso poreamme, sade- ja käsisuihku, IDO seinä-wc. Allas mosaiikkitasolla, peili ja valaisin. Vesikiertoinen pyyhepatteri. Lattialämmitys. Erillisen WC:n kuvaus: 2x kylpyhuone, joissa molemmissa wc.
Tulevat remontit
2023 korvausilmaventtiilien asennus, saunaosaston poistoilmakanavien puhdistus, Rauhankadun hissin kunnostus, ikkunaurakan takuukorjaukset, patteriventtiilien uusimisen ja lämmitysverkoston tasapainotuksen takuukorjaukset ja lopputyöt, Rauhankadun kellarikerroksen rakenteissa olevan kosteuden selvittäminen ja tarvittavat toimenpiteet, korvausilmaventtiilien asennus tehdyn katselmuksen suosittamassa laajuudessa, 2024 saunan löylyhuoneen lauteiden uusiminen, piianportaiden sisäänkäyntikerrosten seinien ja kattojen kunnostus, Rauhankadun katujulkisivun ikkunoiden maalaus, 2025 parvekkeiden korjaustarpeiden selvitys ja aikataulujen määrittely, ovipuhelinjärjestelmän uudistamistarpeen selvitys, julkisivujen paikkarappaus ja maalaus sisäpihalla, viemäri- ja sadevesiverkostojen huuhtelu ja kuvaus, 2026 piianportaiden ylempien kerrosten seinien ja kattojen kunnostus, 2027 puhelin- ja antennijärjestelmän kunnostustarpeiden selvittäminen, poistoilmakanavien puhdistus.
Tehdyt remontit
2008 Alakerta remontoitu ja liitetty asuntoon. 2011 taloyhtiölle ilmoitettu yläkerran märkätilan kunnostamisesta. TALOYHTIÖSSÄ: 2022 Patteriverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen. A54 kylpyhuone remontoitu taloyhtiön toimesta: Alkuperäisen kylpyhuoneen vedeneristysasennuksessa havaittiin puutteita, mikä aiheutti tilan remonttitarpeen. 2021 Lämmityksen tasapainotuksen suunnittelu. Ulkoseinien paikkarappaus, portin pielet (toteutus). Hisseihin asennettiin kaksisuuntaisella puheyhteydessä varustetut KRM/GSM-hälytysjärjestelmät, jotka ovat kytketty Kone Hissien asiakaspalvelukeskukseen 24h. Rodolfon ilmanvaihdon kunnostus. Pihan ulkoseinän ja pihatason tiivistyssaumaus: Kellariin mentäessä pihalla 2 koloa. Pumppaamon tarkastus ja korjaus: Samassa yhteydessä uusi hälytyskeskus. 2020 Ikkunoiden kunnostus (toteutussuunnittelu, toteutus). Asuinhuoneistojen ikkunoiden huoltomaalaus lukuunottamatta liikehuoneistoja ja Rauhankadun katujulkisivua. Piipun rapautuneen yläpään purku. 2019-2020 Kellarin vesivahingon sekä pohjavesipumppaamon korjaus. 2019 Toteutettiin piha-alueen istutusten uudistamista ja kunnostustöitä. Kirkkokadun A-portaan katon maisemavalaistus uusittiin. Hissien jarrut korjattiin ja hissin kannatusköydet uusittiin. 2018 Kirkkokadun kellarin ja piianportaiden ilmanvaihtoa parannettiin. 2017 Saunan kunnostus 2016 Ikkunapuitteiden kunnostus pihanpuoli etel 2016 Kuntosalin perusparannus.2015 Huoneiston B 42 korjaaminen. 2014 Huoneiston B 43 korjaaminen. 2013 Lämmönsiirtimen uusiminen, huoneiston B 41 korjaaminen. 2011 Kuntoarvion laadinta. 2010-11 Katon maalaus. 2007 Katon uusiminen, ullakkohuoneistot valmistuneet. 2006 Saunaosaston rakentaminen, piha-alueen kunnostus, jätehuoneen rakentaminen. 2005-06 Hissien ja porrashuoneiden kunnostus. 2005 Kellarivarastojen kunnostus. 2004 Ulko-ovet. 2003 Julkisivut. 1992 Putkistot ja sähkönousut (Kirkkokatu 5). 1987 Putkistot (Rauhankatu 6). 1983 Ikkunat. 1980 Sähkönousut (Rauhankatu 6)
Näkymät
Näkymät kahdelle kauniille sisäpihalle
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Haapapanelointi, sähkökiuas, lasiovi.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Päivittäispalvelut kävelyetäisyydellä, K-Market n. 60 m, Tervasaaren koirapuisto n. 800 m, Kauppatori n. 600 m. Keskustan palvelut helposti saavutettavissa. Koulut: Kaisaniemen ala- ja yläaste, Sibelius lukio n. 600 m. Päiväkoti: Useita päiväkoteja Kruununhaan alueella ja lähiympäristössä.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
975 000 €
Myyntihinta
975 000 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
8 193,28 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
737,80 € / kk
Yhtiövastike
737,80 € / kk
Vesimaksu
23 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Kuntosali 20 €/kk, saunamaksu 30 €/kk tai 50 €/kk, joka sisältää poreammeen ja takkahuone/keittiö käytön.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Kirkkokatu 5
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1911
Huoneistojen lukumäärä
52
Liiketilojen pinta-ala
303 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
4
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
kivi
Kattomateriaali
Harjakatto, peltikate
Kattotyyppi
Harjakatto, peltikate
Energialuokka
E2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
1 930 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kiinteistöhuolto Määttä Oy
Isännöinti
lsännöitsijätoimisto Siljamäki Oy Tom Siljamäki Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki 044 777 8282
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Raitiovaunut ja bussit moneen suuntaan lyhyen kävelymatkan päässä, metro n. 600 m, Helsingin päärautatieasema n. 1,5 km.
Lämmitys
kaukolämpö Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
parveke, sauna, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto. Taloyhtiössä muuta: Kuntosali.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaksi makuuhuonetta yläkerrassa. Molemmissa maalatut seinät ja parketti lattia, alla alkuperäinen lauta. Alkuperäiset peiliovet. Leveä ikkunalauta. Sälekaihtimet.
Olohuoneen varusteet
Seinät maalatut, lattia parkettia, jonka alla alkuperäinen lauta. Leveä ikkunalauta. Alkuperäiset pariovet ruokailutilaan ja 4-lehtiset alkuperäiset ovet makuuhuoneeseen. Kolmas alkuperäinen peiliovi eteiseen. Sälekaihtimet.
Muut materiaalit
Kivi

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset