Etusivu Myytävät kohteet 107 m² Rannikonkatu 10 B, 08150 Lohja 3mh, oh, rt, k, khh, kph, s, 2x wc, autokatos, varasto – Oikotie 21090617

229 000 € 107 m²

Rannikonkatu 10 B, Gruotila, Pappilankorpi, Lohja 3mh, oh, rt, k, khh, kph, s, 2x wc, autokatos, varasto

Riitta Väänänen
Riitta Väänänen

0451112353

Velaton hinta
229 000 €
Asuinpinta-ala
107 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1990
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Gruotila, Pappilankorpi
Kaupunki
Lohja

Nopeastikin vapautuva ihana kokonaisuus suositulta asuinalueelta. Tätä asuntoa on pidetty todella hyvin ja tänne voikin vain muuttaa tavarat suoraan sisälle. Lyhyt matka harrastusmahdollisuuksiin ja Lohjan keskustaan tekee tästä sijainnista ihanteellisen niin aktiivisille liikkujille kuin kaupunkielämästä nauttiville. Kivenheiton päässä on bussipysäkki, mistä pääsee helposti liikkumaan pääkaupunkiseudulle tai mihin päin vain on tarve. Suosittu Ojaniitun koulu ja päiväkoti ovat alle 900 metrin päässä.

Sisätilat on remontoitu täysin vuonna 2017, joten tänne astutaan sisään siistiin ja viihtyisään kotiin, missä on kaikki tarvittava. Ilmalämpöpumppu ja varaava takka lämmittävät tehokkaasti - tunnelmaa unohtamatta.

Tämä As Oy -muotoinen erillistalo tarjoaa täydellisen vapauden ja huoletonta asumista pitkäksi aikaa eteenpäin. Täällä ei tarvitse huolehtia taloyhtiön remonteista, sillä talot vastaavat täysin omista korjauskuluistaan. Erillistä hoitovastiketta ei kerätä.

Varaa oma esittelyaikasi jo tänään! Riitta Väänänen puh: 045 111 2353

Perustiedot

Sijainti
Rannikonkatu 10 B, 08150 Lohja
Kaupunginosa
Gruotila, Pappilankorpi
Kohdenumero
21195124
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
107 m²
Tontin pinta-ala
1 443 m²
Kokonaispinta-ala
127 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Asuinpinta-ala yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 107 m2 ja kokonaisala Lohjan karttapalvelun rakennustiedon vtj:n mukaan 127 m2
Huoneiston kokoonpano
3mh, oh, rt, k, khh, kph, s, 2x wc, autokatos, varasto
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Sisätilat remontoitu 2017. Hyvät dokumentit löytyy materiaaleista, vesieristeistä ym.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi. Keittiökaapistot uusittu 2011 (Topikeittiö)
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku. Erillisen WC:n kuvaus: 2 wc:tä joista toinen erillinen ja toinen kph yhteydessä. Varustus: bidee-suihku.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: B-talo: 2017 (täysi sisäremontti) Uusittu tammi parketti (Lamella Tammi Suomi 100) koko taloon Uusittu lämpöpatterit (öljytäytteiset sähköpatterit: Warmos, olohuoneessa kaksi Yali Comfort) Laitettu lasikuitutapetti joka huoneeseen, pois lukien wc, kylpyhuone ja sauna Maalattu kaikki maalattavat seinä- ja kattopinnat Maalattu ovien- ja ikkunoiden pielet Uusittu ulko- ja väliovet, mukaan lukien kylpyhuoneen ja saunan lasiovet. Uusittu lattialaatoitus: tuulikaappi Uusittu lattialaatoitus: sauna, kylpyhuone, kodinhoitohuone, wc Uusittu seinälaatoitus: kylpyhuone, wc Vesieristeet uusittu laatoitusten yhteydessä: kodinhoitohuone, wc, kylpyhuone, saunan lattia Uusittu kaikki vesikalusteet: hanat, suihkut, wc-pöntöt, lavuaarit Rakennettu datasisäverkko (CAT6 -kaapelointi ja RJ45-seinärasiat) Uusittu liesituuletin. Uusittu katto- ja jalkalistat sekä ikkunoita ja ovia ympäröivät listat. Asennettu sälekaihtimet muualle paitsi ulkovaatehuoneeseen ja saunaan. 2018 Maalattu talo ja autokatos ulkopäin kahteen kertaan, ikkunanpielet mukaan lukien. Oikaistu ja korjattu rännit sekä syöksytorvet. Uusittu valokatteellisen terassin (kulku kodinhoitohuoneen kautta) valokate. 2019 Rakennettu suurempi painekyllästetty terassi (kulku olohuoneesta). Maalattu ikkunanpielet sisäpuolelta. Puhdistettu ja maalattu talon ja autokatoksen katto (Teknos Kirjo Tile T2504) kahteen kertaan. Vaihdettu uusi piipun hattupelti ja tehty uusi piipun pään betonivalu. 2021 Asennettu sälekaihtimet ulkovaatehuoneeseen. 2022 Hankittu uusi Mitsubishi LN25 ilmalämpöpumppu. Oikaistu pihan kuivaustelineet ja uusittu betonivalu. 2023 Uusittu roska-aitaus ja laajennettu se kompostorille.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
229 000 €
Myyntihinta
229 000 €
Neliöhinta
2 140,19 € / m²

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkönkulutus ollut noin 18 000 kwh/vuosi. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Nuohous 65e/krt (viimeksi nuohottu 1.8.2023), vakuutukset, Kiinteistövero, jätteenkuljetus ja kiinteistövakuutukset yms. maksetaan puoliksi A-talon kanssa (Vuonna 2022 B-talon osuus ollut n. 900 euroa eli noin 75€/kk). Yhtiön osakeluettelon ylläpito on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % velattomasta kauppahinnasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Lohjan Rannikonkatu 10
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1990
Huoneistojen lukumäärä
2
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
1 443 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
ei erillistä isännöitsijää
Kaavoitustiedot
Lohjan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2024 Serviz oy 14.2.2024
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu ilmanvaihto:koneellinen poisto, tuloilmaventtiilit makkareissa, olohuonessa.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 2.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: lasikuitutapetti. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: lasikuitutapetti. Makuuhuoneessa: lasikuitutapetti. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: lasikuitutapetti.
Olohuoneen varusteet
olohuoneessa kaunis varaava takka

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset