Etusivu Vuokrattavat kohteet 26 m² Meripuistotie 1 B, 00200 Helsinki 1h+avok+kph – Oikotie 22236893

649 € 26 m²

Meripuistotie 1 B, Lauttasaari, Länsi-Helsinki, Kotkavuori, Eteläinen, Läntinen, Etelä-Helsinki, Helsinki 1h+avok+kph

Vuokraturva Oy LKV [A] Helsinki (myyntikohteiden osalta katso Myyntiturva)

www.vuokraturva.fi

Ilmalankuja 2, 00240 Helsinki

Vuokra
649 €
Asuinpinta-ala
26 m²
Huoneita
1
Kerros
3
Rakennusvuosi
1939
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Lauttasaari, Länsi-Helsinki, Kotkavuori, Eteläinen, Läntinen, Etelä-Helsinki
Kaupunki
Helsinki

Toimiva ja kiva asunto, hissitalon kolmannesta kerroksesta.

Tässä kodissa on hyvä pohjaratkaisu ja sijaitsee hyvällä paikalla. Keittiö yhdistyy luontevasti huoneen kanssa ja ikkunat ovat pohjoisen suuntaan. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle ja säilytystilaa löytyy eteisen liukuovikaapistosta.

**Taloyhtiössä on käynnissä ikkunaremontti, remontin arvioitu valmistuminen on joulukuussa 2024.

Lauttasaari, onnellisten saareksikin kutsuttu, on monen unelmien asuinalue. Saarella on upeita kävely- ja pyöräilyreittejä, jotka johdattavat viihtyisille mökkialueille, luontoon, upeille rannoille ja rantakallioille. Talvisin puistoissa on hiihtolatuja.

Saarella on monipuoliset peruspalvelut, löytyy mm. useampi ruokakauppa, kirjasto sekä harrastusmahdollisuuksia. Ravintolatarjontakin on ihastuttavan laaja. Kulkuyhteydet ovat mainiot, mm. metrolla pääset liikkumaan kätevästi. Autoilija hurauttaa Länsiväylälle sekä Kehä I:lle hetkessä.

Meri näyttelee isoa roolia saarella, ja kirkkaina päivinä saa nauttia upeista auringonnousuista ja -laskuista meren äärellä. Alue huokuu rauhaa, ja kuitenkin ydinkeskusta on melkein näköetäisyydellä.

Huom! Yhden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 116,82 euroa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi
Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Perustiedot

Sijainti
Meripuistotie 1 B, 00200 Helsinki
Kaupunginosa
Lauttasaari, Länsi-Helsinki, Kotkavuori, Eteläinen, Läntinen, Etelä-Helsinki
Kohdenumero
10169758
Kerros
3 / 5
Asuinpinta-ala
26 m²
Kokonaispinta-ala
26 m²
Huoneiston kokoonpano
1h+avok+kph
Huoneita
1
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa.
Keittiön varusteet
Jääkaappi-pakastinlokero, sähköliesi
Kylpyhuoneen varusteet
Käsisuihku, peili, pesukoneliitäntä, suihku
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero, vinttikomero
Tulevat remontit
2020 A-portaan huoneistoparvekkeiden uusiminen kuntotutkimuksen mukaisesti, taloyhtiön loppujen eteläpäädyn puoleisten ikkunoiden kunnostus/uusiminen kuntokartoituksen perusteella, polkupyöräkellarin uudistaminen 2021 Meripuistotien puoleisten ikkunoiden huoltokorjaukset 2022 Ei suunniteltuja remontteja 2023-2024 Putkiston kuntotukimuksen teettäminen ennen hankesuunnittelun aloittamista, linjasaneerauksen hankesuunnitelma (käyttövesi, viemärit, sähköt, antenniverkko, laajakaista (Cat6), ovipuhelinjärjestelmä ja asbestikartoitus* * Vuonna 2009 tehty kuntoarvio päivitetty 2017 erityisesti linjasaneeraushankkeeseen varautumisen näkökulmasta. Tilinpäätöksen 2019 yhteydessä jaettavan kunnossapitotarveselvityksen 2020-2024 näkökulmasta kyseisellä tarkasteluvälillä on kuntoarviopäivityksen perusteella suositeltavaa aloittaa hankesuunnitelman tekeminen. Korjaussuunnittelu edellisten jälkeen. Linjasaneeraus ja korjaustarve on ilmeinen 2020-luvun loppuun mennessä. 2024 Ei suunniteltuja remontteja
Tehdyt remontit
2019 Eteläpäädyn pyöreänkulman ikkunoiden peruskunnostaminen, pihaurakka -18 Lukituksen uusiminen (Kaba), vesikaton, sadevesijärjestelmän ja lämmityskaapelien huoltokorjaukset ja vesikaton maalaus entisöivästi, 3 autopaikan rakentaminen pihalle, kaikkien 11 paikan vienti kaavaan -17 Kuntoarvion päivitys, patteriventtiilit, lämmönsiirrin ja verkoston tasapainoitus ja säätö, -16 Maaperätutkimus, IV-venttiilien asennuksia asuntoihin, -15 Porrashuoneiden ikkunoiden korjaus, -13 Mallikylpyhuoneen remontointi, ullakon tuuletusparvekkeiden lattioiden kunnostus, vesikaton osittainen korjaus ja kattovarusteiden kunnon tarkastus, hormien nuohous ja kuntotutkimus, ikkunoiden etulasien kunnostus, -12 Pihan maisemointi, -11 Autotallin ovien uusinta, huoneistojen C2 ja C3 eriyttäminen -10 Kylpyhuoneiden kuntokartoitus, -09 Jätekatos uusittu, -07 Julkisivu- ja parvekekorjaus, -03 Julkisivun osarappaus, yhden parvekelinjan kunnostus ja vesivahingon korjaus, -01 Talon päädyn ikkunat ja parvekkeiden ovien maalaus, -99-98 Hissit, -95 Lämpökeskus ja julkisivut, -94 Sähköpääkeskus, -91 Peltikatto, -84 Ikkunat ja saunaosastot, -81 Putkisto.
Asumistyyppi
Vuokra
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: pohjoinen

Hinta

Vuokra
649 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu: 30.00 €/kk/hlö
Muut kustannukset
Sähkösopimus: Vuokralainen tekee, Lämmitys sisältyy vuokraan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy.Rantapuisto
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1939
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
G2013
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
taloyhtiösauna, ulkoiluvälinevarasto
Pintamateriaalit
Parketti, maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset