Etusivu Vuokrattavat kohteet 23.5 m² Temppelinkatu 2 B, 20810 Turku 1 h + kt + ph – Oikotie 22059646

548 € 23,5 m²

Temppelinkatu 2 B, Martti, IV kaupunginosa, Turku 1 h + kt + ph

Vuokra
548 €
Asuinpinta-ala
23,5 m²
Huoneita
1
Kerros
4
Rakennusvuosi
1951
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Martti, IV kaupunginosa
Kaupunki
Turku

Parvekkeellinen, täysin remontoitu yksiö Sotalaistenaukion laidalla Martinkirkon vieressä ylimmässä kerroksessa. Kaikki talon asunnot on remontoitu täysin vuonna 2018 LVIS-saneerauksen yhteydessä.

Keittotilassa on Puustellin kaapit, keraaminen induktioliesi kiertoilmauunilla, ulosvedettävä liesituuletin, jenkkikaappi, välitila on laminaattia ja astianpesukoneelle on tilavaraus.

Pesuhuoneessa on lattiassa harmaata laattaa, seinissä valkoista kiiltävää laattaa, tehosteseinässä harmaata laattaa ja katossa valkovahattua paneelia. Peilikaappi valolla ja valkoinen allaskaappi. Taitettavat suihkuseinät. Pyykinpesukoneelle on tilavaraus ja liitännät.

Asunnon lattiat ovat harmaata tammiparkettijäljitelmää valkoisin jalkalistoin. Seinät ja katot ovat valkoisiksi maalattuja.

Eteisessä on avonaulakko sekä kaapit valkoisin ovin.

Reilunkokoinen, koko huoneiston levyinen parveke Martinkirkolle päin.

Ikkunoissa on sälekaihtimet sekä katossa on verhokisko.

Vuokraan sisältyy Dna Perusnopeus 10M laajakaistayhteys, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi!

Temppelinkatu 2:n talo on rakennettu vuonna 1951 ja sen on suunnitellut arkkitehti Aulis Blomstedt. Martinkirkon ympäristö kuuluu Museoviraston valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen listaan.

Sijainti on loistava; rauhallinen paikka, josta on näppärät yhteydet moneen suuntaan olitpa sitten liikkeellä kävellen, pyörällä tai autolla. Etäisyyksiä:
jokiranta 250 m
K-Market Martinmylly 270 m
Paavo Nurmen stadion 400 m
Kaupunginsairaala 1,2 km
Kauppatori 1,6 km
Åbo Akademi 2,1 km
TYKS 2,3 km
Yliopistonmäki 2,4 km

Linja-autot kulkevat hyvin. Lähin pysäkki on noin 200 metrin päässä. Lisätietoja linja-autojen aikatauluista ja reiteistä Fölin reittioppaasta https://reittiopas.foli.fi/.

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.

Perustiedot

Sijainti
Temppelinkatu 2 B, 20810 Turku
Kaupunginosa
Martti, IV kaupunginosa
Kerros
4 / 5
Asuinpinta-ala
23,5 m²
Kokonaispinta-ala
23,5 m²
Huoneiston kokoonpano
1 h + kt + ph
Huoneita
1
Kunto
Hyvä
Keittiön varusteet
Puustellin kaapisto (alaovet TME10 4A Kashmir ja yläovet 1A Valkoinen), välitila vaaleaa laminaattia (F6943 VirrVarr White), työtaso tummanharmaata laminaattia (Moon Night), tiskipöytä Stala C, jenkkikaappi, keraaminen induktioliesi kiertoilmauunilla 60 cm, liesituuletin (ulosvedettävä), tilavaraus ja liitännät astianpesukoneelle
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
on
Kylpyhuoneen varusteet
lattialaatta harmaa (Carnaby street grey 10 x 10), seinälaatta valkoinen kiiltävä (Arctic glossy 20 x 40 asennettuna vaakaan), tehosteseinälaatta harmaa (Carnaby wall grey 20 x 40 asennettuna vaakaan), katto valkovahattu mäntypaneeli, suihkuseinät (taitettavat 2 kpl) peilikaappi valolla ja valkoinen allaskaappi (Svedsbergs Intro), tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle, lattialämmitys (sähkö)
Tehdyt remontit
hissien peruskorjaus 2001, ulkovaipan korjaus 2003–04, julkisivujen lämpörappaus, vesikatto, 4-5. krs parvekekatokset, ikkunat, parvekkeet, parvekeovet, lämmönvaihdin 2010, patteri- ja käyttövesiverkostoon asennettu Bauer Pipejetin vedenkäsittelylaitteisto 2013, LVIS-saneeraus (huoneistojen märkätilat, yleiset tilat, lämmitysjärjestelmä, vesi- ja viemärijärjestelmä, sähkö- ja tietojärjestelmä, lukot, iv-nuohous) ja huoneistojen saneeraukset 2018, huoneistoparvekkeiden kuntotarkastuksia 2021
Asumistyyppi
Vuokra
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.10.2024

Hinta

Vuokra
548 €
Vuokra-aika
Vapaa 1.10.2024, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 15,00 €/hlö/kk).
Muut kustannukset
Sähkö kulutuksen mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1951
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Energialuokka
D2007
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Isännöinti
Tiia Granberg / Isännöinti Granberg Oy
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
saunatilat, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto
Pintamateriaalit
parkettijäljitelmämuovimattoa (Tarkett Legacy oak light grey) valkoisin jalkalistoin

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset