Etusivu Myytävät kohteet 87.5 m² Pakkahuoneenkatu 24 A, 90100 Oulu 3h,k – Oikotie 21228565

629 000 € 87,5 m²

Pakkahuoneenkatu 24 A, Keskusta, Vaara, Oulu 3h,k

Toivo LKV Oy

www.toivolkv.fi

Kajaaninkatu 25, 90100 Oulu

Velaton hinta
629 000 €
Hoitovastike
249,38 € / kk
Asuinpinta-ala
87,5 m²
Huoneita
3
Kerros
6
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keskusta, Vaara
Kaupunki
Oulu

Pian Plaanatorniin!

Tämä Oulun uudeksi maamerkiksi noussut upea asuinkerrostalo on mitä upein paikka asua ja olla. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla ostamaan omaksesi tämä kuudennen kerroksen koti, jossa huonekorkeus nousee hulppeasti 3,6 metriin saakka. Eteiskäytävältä peremmälle astuttaessa tila avautuu upeasti ja koko ruokailutilan ja olohuoneen levyinen iso ja korkea lasiseinä saa huokaisemaan ihastuksesta, sillä maisema avautuu upeasti ja valo suorastaan tulvii sisään isoista ikkunoista.
Ruokailu, keittiö ja olohuone on isoa yhtenäistä tilaa niin, että täällä perheen on ihana viettää aikaa yhdessä, yhdessäolosta nauttien.
Kodin vaalea linjakas keittiö on sijoitettu oikean käden puolelle ja u-mallisessa keittiötilassa on loistavasti säilytystilaa ja laskutilaa ruoan valmistukseen kuten leivontaan. Kauniit kivitasot ovat kestävät käytössä ja pysyvät hyvinä pitkään, ihanat kultaiset yksityiskohdat vetimissä ja hanassa kruunaavat kokonaisuuden. Uuni ja mikro on integroitu, kuten myös kylmälaitteet kalusteisiin.

Ruokailulle on oma tilansa ja tässä tilassa on ihana kokoontua yhteen perheen ja ystävien kesken ihaniin ja viihtyisiin illanistujaisiin. Isot ja korkeat seinät ovat täydelliset omille taidekokoelmille, sillä katonrajaan on sijoitettu huomaamattomat taulukiskot.
Ruokailutilan ja olohuoneen yhteisessä tilassa on helppo viihtyä. Kaupunki avautuu suoraan edessäsi ja näkymä Otto Karhin puistoon on taattu.

Avaraan olohuoneeseen on helppo kalustaa monella eri tapaa viihtyisä oleskelutila lukunurkkauksineen. Isot lasiliukuovet ohjaavat isolle huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, jonne on ihana kalustaa oma kesähuone. Tilaa on sohvaryhmälle sekä ruokailuun ilta-auringossa kylpevälle parvekkeelle.

Päämakuuhuoneen yhteydessä on liukuovikaapistoja seinän leveydeltä ja tilaan vaivatta mahtuu parivuode. Pystyikkuna on ihana yksityiskohta näin korkeassa makuuhuoneessa ja ihana herkkusienen värinen tehosteseinä tekee tilasta ihanan seesteisen levolle.
Kodin toinen makuuhuone on sijoitettu eteisen jatkeeksi sisäänkäynnin läheisyyteen ja toimii ihanasti vaikka työ tai vierashuoneena.

Kodin kylpytila on kutsuva. Sammaleen vihreä tehostelaatoitus on ihan viimeisimpien trendien mukainen ja ihana. Suihkutilaan on toteutettu suihkukaappi sade toiminnoilla ja näin roiskeet pysyvät hienosti aisoissa. Seinä wc ja vaalea allaskaluste peilikaappeineen toimii hyvin arjessa kosmetiikalle. Kodinhoitoa varten on varattu koko seinämä niin, että pesukone ja kuivausrumpu on mahdollista sijoittaa vierekkäin tilaan ja silti laatikoistoja ja kaapistoja on liinavaatteiden säilytykseen, kuten myös pitkästi pöytätasoa laskutilana.
Toinen erillinen wc on eteisen välittömässä läheisyydessä.

Kodin rappukäytävä kokolattiamattoineen on kuin hotellista ja akustiikka myös rapussa on hyvin pehmeä ja miellyttävä. Kaksi hissiä on valmiina palvelemaan ja hissillä suoraan pääset laskeutumaan parkkihalliin, jossa on erillisellä osakkeella myytävissä oma autohallipaikka hyvältä paikalta hintaan 39 900€.

Tämä ihastuttava omalle tontille rakennettu talo on kuin lasiveistos keskellä kaupunkia. Alakerrassa palvelee loistava ruokaravintola Alfred ja kaikki ydinkeskustan palvelut ovat ulottuvillasi vuoden jokaisena päivänä.

Mitä muuta enää voisit toivoa?

Perustiedot

Sijainti
Pakkahuoneenkatu 24 A, 90100 Oulu
Kaupunginosa
Keskusta, Vaara
Kohdenumero
21111179
Kerros
6 / 16
Asuinpinta-ala
87,5 m²
Tontin pinta-ala
2 908 m²
Kokonaispinta-ala
87,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
3h,k
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
UUSI
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Liesi: induktio. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Tämän kodin vaalea keittiö on yhtenäistä tilaa olohuoneen kanssa. U-mallinen tila on juuri sopivasti sijoitettu, niin että kokkailu on vaivatonta, sillä kodinkoneet ja laskutila on sopivan lähellä toisiaan. Kaappitilaa on reilusti ja upeat kivitasot ovat kestävät ja helppohoitoiset ja kullan väriset vetimet kruunaavat kokonaisuuden. Ruokailulle on oma tilansa keittiön jatkeena ja isokin ruokailupöytä mahtuu tilaan helposti. Ison pöydän äärelle on ihana kokoontua ruokailemaan perheen ja ystävien kesken.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: länsi
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Tämän kodin kylpyhuone on mukavan tilava. Suihkukaappi erikoistoiminnoin mahdollistaa lempeä suihkuhetket. Kaunis sammaleen vihreä tehosteseinä antaa viihtyisän ja levollisen tunnelman tilaan. Lisäksi täällä on seinä wc sekä allaskaluste, jossa on säilytystilaa. Kylpyhuoneen yksi seinämä on suoraan pyhitetty pyykkihuollolle ja kodinhoitoon. Pesukone ja kuivausrumpu on mahdollista sijoittaa käytännöllisesti vierekkäin, niin että pöytätilaa kodinhoidolle saadaan reilusti. . Varustus: suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, peilikaappi. Erillisen WC:n kuvaus: Erillinen wc- tila on sijoitettu eteiskäytävän varrelle ja lämpimän greigen sävyinen tila, valkoisilla kiintokalusteilla on ihanan seesteinen. Pyöreä valopeili antaa epäsuoraa valoa tilaan kauniisti. Toinen kodin wc tila on kylpyhuoneen yhteydessä. .
Säilytystilat
muu erillinen varasto
Tehdyt remontit
Rakennusvaiheessa huoneiston kylpyhuone ja keittiötilaa on muokattu omistajan tarpeita vastaaviksi.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
629 000 €
Myyntihinta
219 788,42 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
7 188,57 € / m²
Velkaosuus
409 211,58 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
1 731,59 € / kk
Hoitovastike
249,38 € / kk
Yhtiövastike
1 980,97 € / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Huoneiston hoitovastike 2,85€/m2/kk (01.07.2024 alkaen 3,05€/m2). Huoneiston pääomavastike 0,30€/os/kk. Osakaspysäköintimaksu 48,00€/kpl/kk. Tietoliikennevastike 5,00€/hsto/kk. Vesimaksuennakko 17,00€/hlö/kk. Kylmävesimaksu 3,90€/m3. Lämminvesimkasu 9,00€/m3. Viilennysvastike 7,50€/hsto/kk.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As. Oy Oulun Plaanatorni
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
94
Liiketilojen pinta-ala
314 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
4
Kerroksia
16
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Huopakate
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
A2018 Voimassa 05.03.2021-05.03.2031
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
2 908 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Huoltia Oy Tyrnäväntie 1, 90400 Oulu 0400 177 635 asiakaspalvelu@huoltia.fi
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Oulu / Immo Rautiainen Lumijoentie 1, 90400 Oulu 020 748 8209 immo.rautiainen@kiinteistotahkola.fi
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki 050 316 6850 asemakaavoitus@ouka.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö, muu huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä sekä viilentävä kiertoilmapuhallin.

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Parkettilattia, kylpyhuone ja erillinen wc laattaa.. Seinämateriaalien kuvaus: Seinäpinnat maalatut, kylpyhuone ja erillinen wc laattaa.. Kattomateriaalien kuvaus: Roiskemaalattu, kph ja erillinen wc paneelia.. Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Tässä kodissa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa myös on korkealle nouseva huonekorkeus. Päämakuuhuoneen yhteydessä on seinän leveydeltä kaapistoja vaatesäilytykseen ja soma pystyikkuna, josta luonnovalo pääsee sisälle. Kodin toinen makuuhuone toimii hyvin vaikka vierashuoneena ja sinne saa loistavasti myös oman työpisteen.
Olohuoneen varusteet
Voi pojat mikä olohuone. 3,6 metriin kohoava huonekorkeus on jotain kerrassaan upeaa, jota harvoin voi kokea kerrostalossa asuessa. Jo tilaan astuessa ylellinen tunnelma tempaisee mukaansa ja valtava lasiseinämä saa huokaisemaan ihastuksesta. Valo kirjaimellisesti tulvii sisään tähän tilaan kahdesta eri ilmansuunnasta, jolloin luonnonvaloa on ihanasti tarjolla. Tila on mieletön, niin että unelmien olohuone on vain sisustamista vaille valmis. Olohuoneen jatkeena on ihanasti liu´utettavan lasiovien takana oleva parveke, joka kevään ja kesän tullen upeasti lisää viihtyisiä asuinneliöitä. Tänne on ihana kalustaa oma kesähuone.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset