Etusivu Myytävät kohteet 64 m² Lehmihaantie 9, 04300 Tuusula 2h, k, kps, s ja wc (YJ:n mukaan 2 h+k+s) – Oikotie 21217534

198 000 € 64 m²

Lehmihaantie 9, Pähkinämäki/Tuusula, Hyrylä, Etelärinne, Riihikallio, Tuusula 2h, k, kps, s ja wc (YJ:n mukaan 2 h+k+s)

Bo LKV | Helsinki, Kruununhaka

Snellmaninkatu 17, 00170 Helsinki

Velaton hinta
198 000 €
Hoitovastike
207,36 € / kk
Asuinpinta-ala
64 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
1984
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Pähkinämäki/Tuusula, Hyrylä, Etelärinne, Riihikallio
Kaupunki
Tuusula

Tervetuloa tutustumaan yksitasoiseen rivitalokotiin, jossa kodikkuus, suomalaiseen makuumme sopivat lämpimät sisustussävyt ja puupintojen luoma tunne harmonisoituvat kauniisti!

Tämä kaunis, toimivalla pohjaratkaisulla varustettu kaksio löytyy Tuusulasta, Hyrylän palveluiden välittömästä läheisyydestä.

Avaran kaksion sydän on tilava olohuone, josta on myös kulku takapihalle. Olohuoneen ja makuuhuoneen lämpimät sävyt hehkuvat kodikkuutta ja tekevät tiloista rauhoittavan ja harmonisen. Makuuhuoneeseen sopii hienosti parivuode ja makuuhuoneen yhteydessä olevasta vaatehuoneesta tavarat löytävät hyvin paikkansa.
Keittiö tarjoaa hyvät työskentelytilat sekä säilytystilaa, joten ruoanlaitto onnistuu vaivatta arjessa sekä juhlassa. Kylpyhuoneen ja saunan sisustus on hillityn tyylikäs ja ehdotonta plussaa on se, että kylpytiloista on kulkuyhteys takapihalle, jonka vuoksi voit saunomisen yhteydessä rentoutua rauhassa, osin katetulla terassilla.
Yhtiössä on muutama vuosi sitten tehty iso remontti, jonka vuoksi tämänkin asunnon kylpytilat ja sauna on uusittu. Erillinen wc sujuvoittaa arkea ja sisäänkäynnin yhteydestä löytyy huoneistolle kuuluva erillinen varasto.

Asuinalue on tuusulalaisittain tunnettu rauhallisuudestaan ja lapsiystävällisyydestään. Palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa, joten arki sujuu mutkattomasti. Nauti rauhasta ja luonnon läheisyydestä omalla takapihalla samalla kun tiedät, että kaikki tarvittava on vain kivenheiton päässä.

Älä missaa tätä ihastuttavaa kotia! Ota yhteyttä ja varaa aika esittelyyn jo tänään! Tutustu asuntoon ja sen hienoihin yksityiskohtiin paikan päällä -rivitaloasuminen ei ole koskaan ollut näin mukavaa ja helppoa.
Lämpimästi tervetuloa!

Myynti ja esittelyt:

Katja Lampinen
kiinteistönvälittäjä LKV, partner
Bo LKV Helsinki, Ullanlinna
p. 044 2433 744 I katja@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Lehmihaantie 9, 04300 Tuusula
Kaupunginosa
Pähkinämäki/Tuusula, Hyrylä, Etelärinne, Riihikallio
Kohdenumero
21270630
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
64 m²
Tontin pinta-ala
6 650 m²
Kokonaispinta-ala
64 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä olla mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
2h, k, kps, s ja wc (YJ:n mukaan 2 h+k+s)
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: sähköliesi. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin.
Säilytystilat
ulkovarasto
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023 -2027: Katon läpivientien tarkastukset Sokkelin korjausrappaus Vuosittain suodatinten vaihto
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2022 Cervi teki ilmanvaihtokanavien nuohouksen. Kattohoiva suoritti kattojen huollon. Leikkialueelle asennettiin uusi keinu vanhan tilalle, joka oli poistettu remontissa. Leikkialueelle tehtiin myös tarkastus Stion toimesta. Pihaan uusittiin pensaita, joita oli remontissa jouduttu poistamaan. Lisäksi yhtiön pihagrilli uusittiin. 2021 Sisäremontit saatettu loppuu joulukuussa, kattojen tarkastus, 2020 Raitisilmaventtiilien asennus kaikkiin asuntoihin, Molok-jätejärjestelmä asennettu, ilmalämpöpumppujen telineiden suoristus, salaoja- ja sadevesijärjestelmät uusittu, rännit uusittu, julkisivut maalattu, asuntojen tv- & datakaapelointi uusittu, parkkipaikan sähköistys ja lämmitystolpat sekä valaistus uusittu, huoneistojen sisäpuoliset rakennekorjaukset aloitettu 2019 Lumiesteiden korjausta, rännien oiontaa ja korjausta As A kylpyhuonesaneeraus, ilmalämpöpumpputelineiden oiontaa, varaajien vaihdot A, B, D, C, huoneistojen rakennetutkimuksia, salaojaputkien huuhtelu- ja kuvaus 2018 Postilaatikot 2017 Ilmalämpöpumput, rinnetyöt, leikkivälineiden kunnon tarkastus 2016 Antennijärjestelmän uusiminen, yhteispihan lauta-aidan puhdistus ja maalaus, jätekatoksen huolto 2015 Viheraitojen uusiminen, vesipostien uusiminen, iv-kanavien puhdistus ja säätö (viiden-seitsemän vuoden välein) 2014 Salaojakaivojen kuvaus ja puhdistus, lukoston uusinta, pyykinpesukoneiden liittimien vaihto, vesiputkien paineistus, sadevesikourujen tarkastus ja suoristus 2013 Kiinteistön kuntoarvio, märkätilojen kosteuskartoitukset (noin neljän vuoden välein) 2006 Kattoremontti
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
198 000 €
Myyntihinta
198 000 €
Neliöhinta
3 093,75 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
207,36 € / kk
Yhtiövastike
207,36 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
sisältyy vastikkeeseen
Pysäköintimaksu
10 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: - Sähkön keskimääräinen kulutus 9 000 kWh/vuosi. Esitetty sähkön kulutus perustuu nykykäyttöön ja voimassa oleviin sopimuksiin. Kustannukset voivat siten olla suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta. - Sähköautopaikan vuokra (autopaikka latausmahdollisuudella) 30 €/kk - Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti - Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hyrylän Etelärinne
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1984
Huoneistojen lukumäärä
18
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Protankate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
F2013 Viimeinen voimassaolopäivä 19.3.2024
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
6 650 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
Mio-Isännöinti Oy, p. 050 344 9016 ja asiakaspalvelu@mioisannointi.fi. Isännöitsijä Mirja God.
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Tuusulan kunta p. 09 87 181
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2019 2019 Salaojaputkien huuhtelu- ja kuvaus Huoneistojen rakennetutkimuksia 2014 Salaojakaivojen kuvaus ja puhdistus 2013 Kiinteistön kuntoarvio Märkätilojen kosteuskartoitukset (noin neljän vuoden välein)
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen poisto

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
sähköpistokkeita: 18. piha-autopaikkoja: 10.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaiselle huoneistolle kuuluu varastot (6 m2 vilpola, 4 m2 lämmittämätön varastotila). Ilmalämpöpumppu on taloyhtiön vastuulla. Yhtiökokous 20.5.2021 on päättänyt, että jos lauteiden alle muutostyönäsijoitettu vesivaraaja rikkoutuu, yhtiö vastaa korjauskuluista, mutta jos varaaja joudutaan uusimaan, vastaa yhtiö perustason varaajan hinnan osalta ja osakas vastaa ylimenevältä osuudesta. Yhtiöllä käyttämätön rakennusoikeus 41 m2.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: vinyyli. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: vinyyli. Makuuhuoneessa: vinyyli. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset