Etusivu Myytävät kohteet 134 m² Saviontie 501, 41330 Laukaa 5-6h, k, khh, s, kh, vh x 2, autotalli, th, varasto – Oikotie 21217080

388 000 € 134 m²

Saviontie 501, Vuontee, Leppävesi, Laukaa 5-6h, k, khh, s, kh, vh x 2, autotalli, th, varasto

Bo LKV | Jyväskylä

Schaumanin Puistotie 1, 40100 Jyväskylä

Velaton hinta
388 000 €
Asuinpinta-ala
134 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
2000
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Vuontee, Leppävesi
Kaupunki
Laukaa

Laukaan Vuonteella upea omarantainen omakotitalokiinteistö.
Mahtavat maalais- ja järvimaisemat, päärakennuksen väljät oleskelutilat takkoineen, noin 50m pitkä Leppäveteen rajoittuva ranta ja upeat oheistilat pihapiirissä tuovat ylelliset puitteet laadukkaalle asumiselle.

Vankka, kahteen kerrokseen toteutettu tiilitalo on valmistunut vuonna 2000.
Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi erillinen lämmin hallirakennus (pinta-ala 101m2), aittamakasiini, sekä venevaja ja hirsisen rantasaunan aihio.
Tämä kiinteistö palvelee niin yrittäjää, kuin muuten vain tilaa kaipaavaa asukasta.

Päärakennus on asemoitu tontin korkeimmalle kohdalle, upea maalaismaisema ja Leppävesi ilahduttavat asukasta vuodenaikojen mukaan vaihtuvalla luonnon taidenäyttelyllä.

Kodin sydän, eli keittiö on varustettu puuhellalla ja leivinuunilla, miltä kuulostaa hitaat aamut pannukahvin äärellä järvimaisemaa ihaillen? Täydellistä.
Olohuoneen puolella on upea takka, ja lisäksi asuinkerroksessa on erillinen takkahuone. Ahkera puumies säästää huomattavia summia lämmityskuluissa, koska takkapuut löytyvät omalta tontilta ja talosta löytyy neljä erillistä tulipesää.
Päärakennuksessa on kivasti suunniteltu pohja, kaikki huoneet ovat tilavia ja säilytystilaa on runsaasti niin kaapistoissa kuin vaatehuoneissa.

Alakerrassa on lämmin autotalli, työhuone / toimistotila ja runsaasti lämmintä varastotilaa.
Pihapiiri on upea, vehreä, vihreä ja viihtyisä. On tilaa puutarhurille ja pihapeleille, ranta osuu iltapäiväauringon suuntaan.
Vuonteen venelaituri on rantanaapurina, joten saat isommankin veneen helposti parkkiin. Veneilyreitit yltävät Päijänteeltä Keiteleelle!

Tervetuloa tutustumaan.

Perustiedot

Sijainti
Saviontie 501, 41330 Laukaa
Kaupunginosa
Vuontee, Leppävesi
Kohdenumero
20213334
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
134 m²
Tontin pinta-ala
18 970 m²
Kokonaispinta-ala
235 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asiakastiedon rakennusrekisterin mukaan asuintilat 235m2, josta kellarin pinta-ala 115m2. Kellariin sijoittuu autotalli, työhuone sekä varastotiloja. Rakennuslupapiirustuksissa päärakennuksen pinta-alatiedot ilmoitettu 134m2 + 101m2. Erillinen hallirakennus n. 100m2.
Huoneiston kokoonpano
5-6h, k, khh, s, kh, vh x 2, autotalli, th, varasto
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
n. 2kk kaupanteosta
Keittiön varusteet
Liesi: sähköliesi, leivinuuni, puuliesi, liesitaso. Työtasot: puu. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: astianpesukone, liesituuletin / hormi.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: lattialämmitys. Erillisen WC:n kuvaus: Molemmissa kerroksissa WC:t päärakennuksessa, lisäksi hallirakennuksessa wc.
Säilytystilat
Kuvaus: Kaksi tilavaa vaatehuonetta ja runsaasti lämmintä varastotilaa.vaatehuone, ulkovarasto
Tehdyt remontit
Korjaukset 2019-2024: Roskakatos rakennettu OH:n lattian hionta ja lakkaus Piha ja aittavalaistuksen asennus Saunan lauteiden uusinta Ulkoportaiden paikkaus Saunan kiuas uusittu Pihatien merkkipylväät Kodinhoitohuoneen allas uusittu Ulkolaudoituksen maalaus Aitan terassin korjaus ja katon maalaus Ulkoportaat kunnostettu Sisäportaikon kunnostus (hionta, vahaus) LVI-koneen peltimoottorin uusinta (D-Sähkö) Keittiö- ja kodinhoitohuoneen työtasojen uusinta Toimiston puhallin Huonetermostaatit uusittu Vikavirtasuojan lisääminen (D-Sähkö) Rantasaunan katteen uusinta ja alahirsien vaihto Venevajan sähköistys Lämmityksen automatisointi Yläkerran WC-istuimen uusinta Katon kolmioiden ja jätekatoksen maalaus Räystäslautojen maalaus Hallin ilmalämpöpumpun hankinta ja asennus Kiertovesipumpun uusinta Toimisto- sekä takkahuoneen sisäkaton maalaus Alakerran autotallin sekä hallin seinien maalaus
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Koulut: Vuonteella toimii vuonna 2018 toimintansa aloittanut Satavuon koulu, jossa on luokat 1-6 sekä päiväkoti. Lisätietoa palveluista: Kirjastoauto pysähtyy kylällä pari kertaa viikossa.
Lisätiedot
Venevalkama ja sauna iäkkäitä rakennuksia joita ei ole rekistereihin merkitty, rantasauna kaavassa suojeltu. Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
410-406-10-395

Hinta

Velaton hinta
388 000 €
Myyntihinta
388 000 €
Neliöhinta
2 895,52 € / m²
Kiinnitykset
373 575,03 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kokonaissähkönkulutus vuonna 2023 18748 kWh, sis. lämmitys ja käyttösähkö. Vihtasillan vesiosuuskunnan laskutus: Talousvesi 2,68€/m3 Jätevesi 5,31€/m3 Vesisosuuskunnan perus- ja huoltomaksu n. 26€/kk.
Kiinteistövero
1412,19 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2000
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Tiilirakenteinen, mineraalivillaeriste tiili, betoni
Kattomateriaali
Palahuopakate
Kattotyyppi
Monimuotoinen harjakatto
Energialuokka
D2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
18 970 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Laukaan kunta
Kaavatilanne
Rantakaava, Yleiskaava
Kuntotutkimus
2019
Lisätietoa rakennusoikeudesta
ASUINPIENTALOJEN ALUE Rakennuspaikalle saa rakentaa yhden asuinrakennuksen tai loma-asunnon, tarvittavia talous-, huolto- ja varastorakennuksia sekä saunarakennuksen. Rakennuspaikan rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 8% rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin vähintään 100 m² ja enintään 350 m². Talousrakennuksen enimmäiskerrosala saa olla enintään 60 k-m².
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka.

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Olohuoneessa ja makuuhuoneissa parkettilattiat, kosteissa tiloissa, keittiössä ja wc:ssä laattalattiat. . Seinämateriaalien kuvaus: Seinäpinnat maalattuja sekä tapetoituja ja lisäksi osassa huoneista muurattuja seiniä tiilipinnalla..Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset