Etusivu Myytävät kohteet 130 m² Lappeentie 16 b 3, 00950 Helsinki 5h+avok+3kph+s+khh+tekn/var+et+2xterassi+ulkovarasto+ak – Oikotie 21216253

678 000 € 130 m²

Lappeentie 16 b 3, Vartiokylä, Mellunkylä, Itä-Helsinki, Itäinen, Helsinki 5h+avok+3kph+s+khh+tekn/var+et+2xterassi+ulkovarasto+ak

Velaton hinta
678 000 €
Asuinpinta-ala
130 m²
Huoneita
5
Kerros
3
Rakennusvuosi
2021
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Vartiokylä, Mellunkylä, Itä-Helsinki, Itäinen
Kaupunki
Helsinki

Laadukas kiinteistömuotoinen kivitalo, jossa vastaat vain omista asumiskustannuksista, suositulla Vartiokylän pientaloalueella.
Talossa on toimiva pohjaratkaisu, moderni avokeittiö yhdistettynä olohuoneeseen, jossa korkea vino katto ja suuret ikkunat antavat tilan tuntua. Olohuoneesta on käynti omalle terassi- ja piha-alueelle, joka avautuu länteen. Lasten makuuhuoneet on sijoitettu omalle kerrokselleen, josta löytyy myös oma kylpyhuone. Tarvittaessa yläkerran huoneet on mahdollista yhdistää yhdeksi isoksi huoneeksi. Pohjakerroksessa on mm. tyylikäs saunaosasto, tilava kodinhoitohuone, jossa on reilusti kaappitilaa sekä askarteluhuone.
Talon lämmitysmuotona on energiatehokas Tom Allen Seneran maalämpöjärjestelmä (oma maalämpökaivo ja -laitteet). Koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla (LTO). Edulliset asumiskustannukset.
Tässä kodissa vastaat vain omista asumiskuluista (oma vesiliittymä, Elisan kuitukaapeli, oma sähkömittari). Helppohoitoinen piha-alue, jossa on laudoitettu terassi ja nurmikkoa. Iso parveketerassi autokatoksen päällä. Taloon kuuluu 1 autokatospaikka ja avopaikka. Autokatoksessa on sähköauton latauspiste.
Etupiha parkkipaikkoineen on asfaltoitu. Talo myydään kiinteistön 1/3 määräosana hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Lopputarkastus suoritettu.
Alueella on hyvät kulkuyhteydet, bussipysäkille on noin 300 m ja Puotilan metroasemalle noin 1 km matka. Lähikauppa Alepa on noin 400 metrin päässä. Lähellä on useita kouluja, niin suomen-, kuin ruotsinkielisiä. Vartiokylän ala- ja yläasteelle sekä Botby-kouluun on lyhyt kävelymatka.
Soita ja varaa oma yksityisesittelysi.

Tied. Maria Sundell, maria.sundell@arvotalo.fi, puh. 0500 333 777

Perustiedot

Sijainti
Lappeentie 16 b 3, 00950 Helsinki
Kaupunginosa
Vartiokylä, Mellunkylä, Itä-Helsinki, Itäinen
Kohdenumero
20034965
Kerros
3 / 3
Asuinpinta-ala
130 m²
Tontin pinta-ala
1 095 m²
Kokonaispinta-ala
147,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuinpinta-ala n.130 m2 (1.krs + 2.krs + kellarikrs.) + ulkovarasto n. 2,5 m2 + autokatos n. 15 m2
Huoneiston kokoonpano
5h+avok+3kph+s+khh+tekn/var+et+2xterassi+ulkovarasto+ak
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin. Laadukas Noblessa-merkkinen keittiö kodinkoneineen.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: 2.krs kph: wc-istuin, suihku, peilikaappi, allaskaappi, kiinteät valaisimet. lattialämmitys. 1.krs kph: suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, allaskaappi, kiinteät valaisimet. Saunaosaston kph: suihku x3, amme, wc-istuin, peilikaappi, allaskaappi, lattialämmitys, kylpyhuonekaapisto. Lattiat: laatta. Seinät: kaakeli.
Säilytystilat
Kuvaus: liukuovikaapit, kylmä ulkovarasto
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: sähköauton latauslaite
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
91-45-275-26

Hinta

Velaton hinta
678 000 €
Myyntihinta
678 000 €
Neliöhinta
5 215,38 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 25 EUR/kk. Jätevesi: 50 EUR/kk. Muut maksut: Sähkölasku (sis. taloussähkön ja hybridiauton lataukset) on noin 300€/kk (v.2023) Kiinteistövero 994€/v (v.2024) Elisa Kaapeli-TV 9,99€/kk
Kiinteistövero
994 €/v €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2021
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
kivi, betoni
Kattomateriaali
tiili
Kattotyyppi
pulpettikatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
1 095 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
maalämpö vesikiertoinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.
Olohuoneen varusteet
OH:sta on käynti terassille.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset