Etusivu Myytävät kohteet 79 m² Honkakatu 6 A, 15950 Lahti 3h, k, s, kph, erillinen wc, vh, lasitettu parveke – Oikotie 21136512

117 000 € 79 m²

Honkakatu 6 A, Jalkaranta, Lahti 3h, k, s, kph, erillinen wc, vh, lasitettu parveke

AsuntoArea Oy

asuntoarea.fi

Mariankatu 12 B, 2krs., 15110 Lahti

Velaton hinta
117 000 €
Hoitovastike
272,84 € / kk
Asuinpinta-ala
79 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1975
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Jalkaranta
Kaupunki
Lahti

Kolmio Jalkarannassa, rauhallisella sijainnilla lähellä monia esim. pariskunnan tai perheen tarvitsemia palveluita kuten päiväkoti, ala-aste, lähikauppa, uimaranta, tenniskenttä, golfkenttä, hiihtoladut tai metsäiset lenkkipolut. Ei tarvitse lähteä erikseen autolla harrastepaikalle, vaan monet harrastusmahdollisuudet ovat saavutetavissa ilman, että ensin pakkaat harrastevälineet autoon ja ajat harrastamaan. Eli Jalkaranta on todellakin liikkuvalle pariskunnalle tai perheelle paratiisi.
Tästä kodista on Jalkarannan päiväkodille tai alakoululle matkaa vain noin 900 metriä ja voit viedä lapsen päiväkotiin tai saatella kouluun pyörällä tai jalkaisin.
Perheen arkea helpottaa myös se, että n. 400 metrin päässä on hyvällä valikoimalla varustettu ruokakauppa pienempiin tai isompiin ostoksiin.

Huoneiston pohjaratkaisu on toimiva ja asunto on perussiistissä kunnossa. Ostaja päättää haluaako päivittää huoneistoa esim. seinä- tai lattiapintojen osalta, uusiko makuuhuoneiden kaapistot tai
muuttaako jotakin vain omien mieltymystensä mukaan.

Huoneiston sauna, kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu vuonna 2015 tehdyssä linjasaneerauksessa, jolloin taloyhtiössä uusittiin myös käyttövesiputket, pystyviemärit, sähköistykset ja antennijärjestelmät.
Taloyhtiötä on kunnostettu järkevästi muiltakin osin. Mm. salaojat on uusittu 2006, ikkunat ja parvekkeenovet 2016 ja tehty paljon muita pienempiä korjauksia.
Seuraavien 5-vuoden aikana taloyhtiössä toteutetaan pihasuunnitelmaa, teetetään julkisivusta kuntoarvio, huuhdellaan salaojat ja pihaputket, tehdään katon ja hissin kunnostustöitä.
Taloyhtiön jatkuva kunnossapito auttaa säilyttämään asuntosi arvon tai jopa nostamaan sitä.

Tervetuloa tutustumaan tähän huoneistoon yksityisesittelynä. Soita, laita watsappia tai tekstiviestiä
Marjo Hurskainen p. 040-9322892 tai meilaa marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

Perustiedot

Sijainti
Honkakatu 6 A, 15950 Lahti
Kaupunginosa
Jalkaranta
Kohdenumero
80353930
Kerros
1 / 6
Asuinpinta-ala
79 m²
Tontin pinta-ala
6 547 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
3h, k, s, kph, erillinen wc, vh, lasitettu parveke
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Vapautuminen viimeistään 6 kuukauden kuluttua vuokralaisen irtisanomispäivästä.
Keittiön varusteet
Keittiön seinät ja katto on maalattu valkoiseksi. Lattiassa on valkoinen laminaatti. Valkoiset korkeakiiltoiset keittiökaapistot metallivetimillä. Välitila on laatoitettu valkoisilla laatoilla. Samsungin valkoinen, korkea side by side jää-ja pakastinkaappi. Valkoinen 45 cm astianpesukone. Electroluxin rosterinen keraaminen liesi ja erillisuuni, Electroluxin rosterinen liesituuletin.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Lasitettu. Parvekkeen suunta: Koillinen.
Kylpyhuoneen varusteet
Huoneiston kylpyhuoneen seinät on laatoitettu isoilla valkoisilla korkeakiiltoisilla seinälaatoilla. Suihkun taustalla on tummanharmaa tehostelaattarivi. Peili, valaisin, valkoinen jalallinen pesuallas, valkoinen wc-istuin. Lääkekaappi. Lattiassa on tummanharmaat 10 x 10 lattialaatat. Wc-istuin, musta allaskaappi vetolaatikoilla. Peili valolla, pesukoneliitäntä, sähköinen kuivauspatteri. Katossa on leppäpanelointi. Ikkuna. WC (1): Erillisen wc: n seinät on laatoitettu isoilla valkoisilla korkeakiiltoisilla seinälaatoilla/tummanharmailla seinälaatoilla. Lattiassa on tummanharmaat 10 x 10 lattialaatat. Wc-istuin, musta allaskaappi vetolaatikoilla. Peili valolla, pesukoneliitäntä. Katossa on leppäpanelointi.
Säilytystilat
Vaatehuone, kaapistot, häkkivarasto ja jäähdytetty kellari
Tehdyt remontit
Parvekkeet maalattu -92, vesikate uusittu -93, porraskäytävät ja saunat -95, lämpölaitteet -96, elementtien saumaus -97, asfaltointi -98, parvekkeiden laastikorjaus, kaiteiden uusiminen ja lasitus -06, ovien lukot-06, salaojituksen uusiminen -06, autopaikkojen sähköistyksen ja kattokaivojen uusiminen -07, ikkunoiden huoltomaalaus -09, talojen välisen putkikanaalin uusiminen -09, kondenssikuivaimen ja mankelin uusiminen -10, linjasaneeraus, jossa uusittiin kaikki kylpyhuoneet, vesijohdot, pystyviemärit, sähköistykset ja antennijärjestelmät -15, porrashuoneiden maalaus ja akustolevyjen asennus, LED-valaistus liiketunnistimella -15, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen -16, julkisivun elementtisaumojen uusiminen -16, vesikaton PTS-kartoitus -16, katon PTS-raportin mukaiset välittömät kunnostustyöt -17, ilmamäärien mittaus ja säätö -17, hissien PTS-tutkimus -17, autoatoksen vioittuneiden seinäpeltien uusiminen -19. pihasuunnitleman mukaisten puiden kaato 2021, Talo 2 sokkelin huoltomalaus ja autokatoksen takaseinäpellin maalaus 2022.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Saunan seinä- ja kattopaneelit on käsitelty harmaiksi. Haapalauteet, Harvian sähkökiuas. Ikkuna.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
S-Market Jalkaranta noin 400m, Tapanilan hiihtoladut noin 800m,
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
398-33-307-2

Hinta

Velaton hinta
117 000 €
Myyntihinta
108 827,76 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
1 481,01 € / m²
Velkaosuus
8 172,24 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
247,71 € / kk
Hoitovastike
272,84 € / kk
Yhtiövastike
520,55 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksuennakko 19 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Autokatospaikkojen vuokra on 18,00 €/kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kiikunkärki
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1975
Huoneistojen lukumäärä
70
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Huopa/Kumibitumi
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 01.12.2024
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
6 547 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Oiva Isännöinti Oy/Lahti, Juuso Mynttinen, juuso.mynttinen@oi.fi, 0207344882
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 350 m.
Kuntotutkimus
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus 2004, Kuntotarvio 2010 Raksystems Anticimex, Putkiston kuntottukimus 2011 Inspecta
Lämmitys
Kaukolämpö, Vesikiertoinen patterilämmitys

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Kaapeli-tv, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, pesutupa, jäähdytetty kellari ja kellarikomero
Muut tilat
Eteisessä on tummanharmaaksi/valkoiseksi maalatut seinät. Katto on maalattu valkoiseksi (roiskevetonit). Lattiassa on mosaiikkiparketti.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuone. 1. Lattiassa on tammensävyinen laminaatti. Seinät on valkoiseksi maalattua lasikuitutapettia. Katto on maalattu valkoiseksi (roiskevetonit). Valkoiset alkuperäiset vaatekaapistot. Makuuhuone 2. Lattiassa on tammensävyinen laminaatti. Seinät on maalattu valkoiseksi. Katto on maalattu valkoiseksi (roiskevetonit). Valkoiset alkuperäiset vaatekaapistot.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen seinät on tapetoitu/maalattu valkoiseksi. Katto on maalattu valkoiseksi (roiskevetonit). Olohuoneen lattiassa on mosaiikkiparketti. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset