Etusivu Myytävät kohteet 91 m² Palkollisentie 16, 02780 Espoo 4h, k, rt, khh, kph, s, wc, varasto, autokatos – Oikotie 21136342

495 000 € 91 m²

Palkollisentie 16, Kurttila, Espoo 4h, k, rt, khh, kph, s, wc, varasto, autokatos

Ylinkerros Oy

www.ylinkerros.fi

Runeberginkatu 61, 00260 Helsinki

Velaton hinta
495 000 €
Asuinpinta-ala
91 m²
Huoneita
4
Rakennusvuosi
2018
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Kurttila
Kaupunki
Espoo

Omalla tontilla Kurttilassa 2018 valmistunut laadukas, kiinteistömuotoinen paritalohuoneisto, jossa asut kuin omakotitalossa.

Yksitasoinen paritalohuoneisto, jonka upea tumma julkisivu kätkee sisälleen hienot ja valoisat tilat ensiluokkaisine materiaaleineen. Lähes 3 metrin huonekorkeus, väljät huoneet ja tarkkaan suunniteltu tilanjako saavat huoneiston tuntumaan vielä neliöitäänkin suuremmalta. Tilasuunnittelussa pääpaino on annettu lähes 40 m2 oleskelualueelle, jonka seinästä seinään ja lattiaan saakka ulottuvat ikkunat saavat huoneen tuntumaan suuren maailman tyyliin lähes seinättömältä.

Kun loistava tilanjako on täydennetty mm. aivan ihanalla sisustusratkaisuilla, Puustellin avokeittiöllä, ensiluokkaisilla kodinkoneilla, upotetuilla led-valaisimilla, valoisilla makuuhuoneilla ja toimivilla yksityiskohdilla, on kokonaisuus kerrassaan huikea.

Eikä tämän huoneiston ihanuus pääty seinien sisäpuolelle, vaan ulkopuolella on vielä tarjottavana reilusti lisää mukavuuksia: mm. valtavan kokoinen lasitettu terassi, aurinkoterassi, pieni nurmialue, autokatos- ja piha-autopaikat oven edessä, tilava ulkovarasto sekä asfaltoitu etupiha.

Kiinteistö on hallinnanjakosopimuksella jaettu, jossa tähän huoneistoon kuuluu n. 448 m2 suuruinen hallinta-alue tiealue mukaan lukien. Täällä asut siis kuin omakotitalossa.

Tämä loistava paritalokoti sijaitsee lämminhenkisellä pientaloalueella, jossa kaupat, koulut, päiväkodit sekä merenrannan ulkoilureitit löytyvät tietenkin kävelyetäisyydeltä.

Kohteen osoite on hiljattain muuttunut, ja joissain karttasovelluksissa kohde löytyy vanhalla osoitteella: Kaskikuja 11.

Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Mikäli vanha kotisi on vielä myymättä, saat varattua ilmaisen arvion: www.ylinkerros.fi/arviot

Perustiedot

Sijainti
Palkollisentie 16, 02780 Espoo
Kaupunginosa
Kurttila
Kohdenumero
66958375
Asuinpinta-ala
91 m²
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Kokonaispinta-ala
122,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Huoneistoala 91m2 + varasto 4m2 Kerrosala 112,5 m2 ja kokonaisala 122,5m2 Pinta-alatieto on saatu rakennuslupa-asiakirjoista.
Huoneiston kokoonpano
4h, k, rt, khh, kph, s, wc, varasto, autokatos
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Ihana vaalea avokeittiö on legendaarisen Puustellin kädenjälkeä ja sopii harmonisen ulkoasunsa ansiosta kivasti osaksi valoisaa oleskelualuetta. Keittiön ja olohuoneen tilanjakajana toimii suuri saareke, joka tarjoaa kauniin ulkonäkönsä lisäksi loistavat lisäsäilytys- ja tasotilat. Varusteina on: jääpalakoneella varustettu side-by-side jääpakastinkaappi , induktioliesitaso, kalusteuuni, kalustepeitteinen astianpesukone sekä yläkaappiin integroitu liesituuletin. Keittiön lattia on helppohoitoista laminaattia ja seinät ovat maalatut.
Kylpyhuoneen varusteet
Kylpyhuone sijaitsee huoneiston saunaosastolla ja tarjoaa erinomaisesti tilaa koko perheelle. Lattiapinta-alaa on lähes 5 m². Varusteina on suihku, wc-istuin, käsienpesuallas, allaslaatikosto, bideesuihku, lattialämmitys sekä suuri peili. Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laatoitetut. WC: Huoneiston erillis-wc sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä ja on saanut mukavan osan hyvällä maulla tehdystä sisustuksesta. Wc:ssä on varusteina wc-istuin, suuri käsienpesuallas ja allaslaatikosto, valaistu peili sekä bideesuihku. Huoneiston toinen wc on sijoitettu saunaosaston pesuhuoneeseen.
Tehdyt remontit
2023 Muu. Olohuoneen ja yhden makuuhuoneen välinen seinä rakennettu. Rakennukselle on myönnetty rakennuslupa 23.3.2017. Kohteen loppukatselmus on pidetty 16.10.2018.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Vaaleassa värimaailmassa kylpevässä saunassa on tilaa koko perheelle. Luksusta löylyihin tarjoaa näyttävä lasiseinä sekä Harvian runsaalla kivimäärällä varustettu Cilindro-sähkökiuas. Saunan seinät ovat paneelia ja lattia laatoitettu.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
S-market Saunalahti sekä ruokaravintolat n. 2km, K-Supermarket Lasihytti n. 1,4km. Edvin Pizza Napoletana n. 1km, Kallvikin uimarannalle n. 1,6km. Saarenpellon lähiliikuntapaikka ja leikkipuisto n. 350m. Lähistöllä useita päiväkoteja mm.Touhula n.1,7km, Saunarannan päiväkoti n.2km ja Kungsårdsskolanin päiväkoti n. 1,3km. Kungsårdsskolanin esikoulu ja alakoulu n. 1,3km, Saunalahden koulu (esi-9.lk) n. 1,7km, Vanttilan koulu (1.-9.lk) n. 1,8km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-45-135-9

Hinta

Velaton hinta
495 000 €
Myyntihinta
495 000 €
Neliöhinta
5 439,56 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Jätehuolto: 200 € / vuosi. Nykyisten asukkaiden sähkönkulutus on ollut noin 13000 kWh/vuosi.
Kiinteistövero
667.8 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2018
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Puu
Kattomateriaali
Peltikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
C2018
Tontin koko
1 000 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Kurttilan alue kasvaa ja kehittyy. Lähialueella on käynnissä Viirukallion ja Mustalahden kaavoitushankkeet, jossa alueelle kaavoitetaan mm. lisää pientaloja. Lisää tietoja välittäjältä.
Liikenneyhteydet
Noin 100 m päästä Kurtinniityntieltä Bussit 163 (Espoonlahti M-Kurttila) ja 163K (Espoonlahti M-Kurttila). Noin 900 metrin päästä Kurttilantieltä yhteydet 164 (Kamppi-Kurttila) ja 165 (Espoonlahti M-Vanttila).
Lämmitys
Lämmitystapa: Poistoilmalämpöpumppu. Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Kodinhoitohuone: Huoneiston kodinhoitohuone on tehokas ja käytännöllinen kokonaisuus, joka tarjoaa loistavat puitteet sekä kodin vaatehuollolle että pukuhuonekäyttöön. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti säilytystilaa korkeissa kaapistoissa, pesukoneliitäntä sekä tilaa pesutornille.
Kylpyhuoneen lattia
WC:
Kylpyhuoneen seinät
WC:
Olohuoneen varusteet
Olohuone on yhdessä muun oleskelualueen kanssa tämän kohdin ehdoton sydän ja on ihanasti sijoitettu muiden tilojen keskiöön. Lähes 40 m2 ja lähes 3 metriä korkea oleskelualue on näyttävä tila upotettuine led-valaisimineen, vaaleine pintoineen ja avokeittiöineen. Lähes kokolasinen päätyseinä on vaikuttava näky.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset