Etusivu Myytävät kohteet 162 m² Kanahaanpolku 3, 21350 Lieto 4h+k/rt+oh+2*wc+3*vh+khh+ph/s+tekn+at/ak – Oikotie 21136080

398 000 € 162 m²

Kanahaanpolku 3, Ilmarinen, Lieto 4h+k/rt+oh+2*wc+3*vh+khh+ph/s+tekn+at/ak

Velaton hinta
398 000 €
Asuinpinta-ala
162 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2020
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Ilmarinen
Kaupunki
Lieto

MUUTTOVALMIS YHDEN TASON UNELMAKOTI

Harkinnassa uusi koti Ilmarisista? Viehättävällä pientaloalueella sijaitseva Kastellin talomallistosta valittu (Pre-cut toimitus eli ei elementteinä) ja itselle toiminnoltaan paremmin sopivaksi muokattu kokonaisuus on suunniteltu vastaamaan vaativankin asukkaan tarpeita. Silmiinpistävää on tilojen väljyys ja selkeys.

KOTI
Valoisa avokeittiö on ihanteellinen paikka tehdä keittiöaskareita. Selkeäilmeinen Puustellin keittiö on varustettu runsain kaapein ja laadukkailla kodinkoneilla. Puunsävyinen laminaattitaso on paitsi kaunis niin myös erittäin kestävä ja helppohoitoinen ja sitä on saarekkeen ansiosta metritolkulla. Ruokapöydän vieressä verhon takana piilossa on rakennuksen yksi neljästä uloskäynneistä, tämä kulkureitti mahdollistaa vain oven avauksella myös kesäiset ruokailuhetket ulkosalla, kunhan sää vain niin sallii.

Kolme makuuhuonetta, jotka ovat kaikki irrallaan toisistaan. Rakennuksesta löytyy runsaasti perheelle arvokasta komerokaappi- ja säilytystilaa. Vaatteiden huolto tapahtuu huomattavan suuressa kodinhoitohuoneessa, jonka yhteydessä on yksi kolmesta vaatehuoneesta sekä ulko-ovi takaterassille. Kaksi tarkoin harkittua erillistä wc:tä lisäävät osaltaan kodin asumismukavuutta, suihkutila kaksin sadesuihkuin on haluttu pyhittää vain peseytymiseen ilman wc-istuinta. Pukuhuone palvelee asukkaiden vilvoittelutilana ja satunnaisesti myös vierashuoneena.

Saunomisesta innostuneelle erityisenä herkkuna löytyy, lämmitetty ulkoporeallas sekä lasitettu terassi infrapunalämmittimellä oleskeluun. Terassilta avautuu näkymä tilavalle pihalle, joka suo mahdollisuuksia niin puutarhanhoidon ystävälle kuin leikkialueen rakentamiseen perheen pienimmille. Nyt pääosa pihaa on lapsille peuhuvapaata nurmikenttää.

TALOUSRAKENNUS JA PIHAVAJA
Talousrakennuksessa on yhdelle autolle autotallipaikka ja varastotilaa, perheen toiselle autolle on autokatospaikka. Autotalliin ei ole tarkoituksella asennettu vesipistettä, ajatuksena on ollut se, että tilan voi halutessaan pitää myös ilman lämmitystä. Kylmällä, mutta valmiiksi eristetyllä seitsemän neliön pihavajalla on monia eri käyttömahdollisuuksia.

ENERGIA
Taloudellisuutta ja ekologisuutta ei ole unohdettu. Kotia lämmittää vesi-ilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys. Olohuoneen Tiilerin varaava takka on toiminut lähinnä tunnelmanluojana, sen käyttöä tehostamalla on mahdollisuus saada enemmän säästöä. Ruokatilan ilmalämpöpumppu on hankittu lähinnä huolehtimaan miellyttävän viileästä huonelämpötilasta kuumina kesäkuukausina. Nelihenkisen perheen kokonaissähkönkulutus on ollut noin 15 300 kWh/vuosi. Tämä pitää sisällään lämmityksen ja normaalin kotitalouskäytön lisäksi sähköauton latauksen, autotallin lämmityksen ilmalämpöpumpulla (18 astetta) sekä ulkoporeammeen sähkönkulutuksen (37astetta läpi vuoden).

PALVELUT
Lieto tarjoaa monipuoliset palvelut. Tämä koti sijaitsee lähellä Ilmarisen palveluita. Lähikouluun on oikopolku, turvallista kävelytietä pitkin matkaa on vain noin 300 m. Samalla etäisyydellä löytyy pikkukauppa ja grilli. Sijaintinsa puolesta tämä koti suo rauhallista asumista luonnonläheisessä ympäristössä, mutta silti lähellä Ilmarisen palveluita. Täydellinen valinta niille, jotka arvostavat kodiltaan laatua ja asuinpaikaltaan viihtyisyyttä.

Tervetuloa tutustumaan!
__________________________________________________________________
Aija Varjonen
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV,
kaupanvahvistaja, KiAT, partner
SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

Solid House Oy LKV
040 656 3113
aija.varjonen@solidhouse.fi
_________________________________________________________________
Oma koti myymättä? Paras välitystarjous suoraan minulta.
Soita ja kutsu minut maksuttomalle konsultaatiokäynnille.

Perustiedot

Sijainti
Kanahaanpolku 3, 21350 Lieto
Kaupunginosa
Ilmarinen
Kohdenumero
80354293
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
162 m²
Tontin pinta-ala
1 180 m²
Kokonaispinta-ala
215 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu ASUINRAKENNUS: Huoneistoala 148,5 m2. Kerrosala 167 m2. Lasitettu terassi 9 m2. TALOUSRAKENNUS: Autotalli + varasto (lämmin tila) 26 m2. Autokatos 19,5 m2. KYLMÄ ULKOVARASTO: Erillinen kylmä ulkovarasto 7 m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
4h+k/rt+oh+2*wc+3*vh+khh+ph/s+tekn+at/ak
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
1kk/sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Erillinen pakastin, jää-viileäkaappi, erillisuuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Liesi: Induktio.
Kylpyhuoneen varusteet
Sadesuihku 2 kpl. WC (2): WC-istuin, peili, allaskaappi, bidee-suihku, pesuallas ja Kaapistoa, valaisimet.
Säilytystilat
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, lämmin ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Kolme vaatehuonetta, kiintokomeroita liukuovella.
Tehdyt remontit
Normaali ylläpitohuolto. Hormin nuohous suoritettu kevät 2023.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
K-Market Ilmarinen n. 1 km. Prisma Tampereentie n. 6,8 km. K-Citymarket Ravattula n. 7,9 km. S-Market Auranlaakso n. 8,3 km. K-Supermarket Lietori n. 8,7 km. S-Market Lieto n. 8,7 km. Liedon pääterveysasema n. 8,3 km. Liedon kaupunginkirjasto n. 8 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
423-405-1-129

Hinta

Velaton hinta
398 000 €
Myyntihinta
398 000 €
Neliöhinta
2 456,79 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: SÄHKÖ: vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (4 henkilöä) ollut viimeisen vuoden aikana keskimäärin 15 300 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Lisäksi kulutuslukemassa on mukana: ulkoporeamme (37C läpi vuoden), autonlataus sekä autotallissa pidetty 18C läpi talven. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta sekä jokaisen osakkaan omasta sähkösopimuksesta. VESI: vesi + jätevesi laskutetaan oman kulutuksen ja Liedon kaupungin hinnaston mukaisesti. Omasta kaivosta kastelu ja auton pesuvedet ilmaiseksi. Veden kustannuksiin voi vaikuttaa merkittävästi omilla kulutustottumuksilla. JÄTEHUOLTO: jäteastian tyhjennyksestä syntyvät kulut riippuvat omasta sopimuksesta ja jäteastian tyhjennysvälistä (1-4 kertaa/kk).
Kiinteistövero
567,24 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2020
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: C2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 26.07.2027
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
1 180 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako)
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Linja-autopysäkit Vanhalla Tampereentiellä, n. 500 m. Linjat 401 sekä 402.
Rakennusoikeus
236 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
RAK.OIKEUSLASKELMA: RAK.OIKEUS 236 m2 RAKENNETAAN 162.0 (AR) + 32.0 (TR) = 194.0 m2 JÄLJELLE JÄÄ 236 - 162 - 32 = 42 m2 LIETO Asiointipiste Käyntiosoite Liedon kunnanvirasto Kirkkotie 13 21420 Lieto Puhelinnumerot 02 487 3300 Sähköpostiosoite info@lieto.fi
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilma-vesilämpöpumppu (vesikiertoinen lattialämmitys), varaava Tiilerin takka, ilmalämpöpumppu (viilennys). Autotallissa ilmalämpöpumppu.

Tilat ja materiaalit

Keittiön lattia
Vinyylilankku
Keittiön seinä
Maali
Makuuhuoneen lattia
Vinyylikorkki
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Vinyylikorkki
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset