Jani Kranni

Jani Kranni

Haave LKV | Haavekoti Oy – Pori
Kiinteistönvälittäjä, julkinen kaupanvahvistaja
SKVL laatuauktorisoitu välittäjä henkilö sertifikaatti
Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358452330511

Seuraa meitä

Haave LKV | Haavekoti Oy – Pori

Siltapuistonkatu 14 28100 Pori

Olen toiminut alalla pitkään, asuntokaupan saloihin olen perehtynyt jo vuodesta 2006 ja suorittanut myös LKV-pätevyyden vuonna 2009. Minulla on myös oikeudet toimia kaupanvahvistajana. Suhtaudun jokaiseen toimeksiantoon yksilöllisesti, teen pohjatyöt huolellisesti ja perehdyn kohteeseen – minä välitän asuntoasioistasi. Olen kiinnostunut alamme ajankohtaisista asioista ja pyrin jatkuvasti oppimaan. Asiantunteva ja huolellinen asioiden hoitaminen ovat osa ammattitaitoani, jolla taataan turvallinen asuntokauppa olit siiten myymässä tai ostamassa. Vapaa-ajallani harrastan golfia ja käyn myös pelaamassa padelia sekä toimin asuntosijoitusteni parissa.


SKVL Välittäjäpalaute

Myyjä | 22.10.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Jani ymmärsi heti miten uniikki huvilamme oli, mikä sen arvo oli ja miten sille löydettiin se oikea uusi omistaja todella nopeasti.  Hänen kanssaan oli helppo tehdä töitä, hän on alan oikea ammattilainen ja suosittelemme Jania todella lämpimästi.  Mikä oli parasta että hän oli heti valmis vastaamaan kaikkiin viesteihin ja puheluihin, eikä niitä tarvinnut odotella.

Ostaja | 02.06.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Jani Kranni oli aktiivinen ensimetreiltä loppuun asti, niin tiedonvälityksessä kuin vastausten hankkimisessä kaikkiin kysymyksiimme. Asunnosta oli hyvät kuvat + pohjakuvat + tiedot. Hän myös järjesti useamman näytön pyynnöstämme ja ymmärsi oman kodin ostamisen pienetkin seikat. Ystävällistä palvelua ja aina nopeasti tavoitettavissa. Erottuu työllään esimerkillisesti Porin alueella.

Myyjä | 01.06.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Kaikki asiat sujuivat hienosti

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä