Sanna Havia

Sanna Havia

Etta LKV
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358407603064

Seuraa meitä

Etta LKV
http://www.ettalkv.fi

Sibeliuksenkatu 3 20100 Turku

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Olen toiminut asuntojen myynnin parissa Turun seudulla jo vuosien ajan. Laaja-alainen kokemus asiakaspalvelun ja myynnin parissa on tehnyt minusta erittäin monipuolisen osaajan ja suhtaudun työhöni aina intohimoisesti sekä hoidan jokaisen asiakaskohtaamisen aina nöyrällä ja positiivisella asenteella. Olen suorittanut LKV tutkinnon lisäksi myös kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon ja haluan kehittää omaa osaamistani jatkuvasti eteenpäin. Välittäjän työ on suuri toteutunut haave, joka näkyy intohimona työtä ja asiakkaiden palvelua kohtaan.
Saa asiakkailtani vuolaasti kehuja ja kiitosta helposti lähestyttävästä persoonastani, sekä siitä, että asiat tulee aina hoidettua avoimesti ja luotettavasti alusta loppuun saakka. Rehellisyys ja asiakkaiden kunnioitus onkin mielestäni tärkeimpiä asioita silloin, kun asiakas luottaa käsiini yhden elämän merkittävimmistä ja arvokkaimmista asioista – oman kodin. Asunnonvaihto on kuitenkin yksi suurimmista muutoksista elämän aikana.
Mielestäni välittäjän työssä on parasta asiakkaiden kohtaaminen ja elämän käännekohdissa mukana oleminen. Aito läsnäolo ja kiinnostus paitsi alaa, myös asiakkaita kohtaan näkyvät hyvinä tuloksina ja haluankin antaa asiakkailleni aina parasta mahdollista palvelua laadusta tinkimättä. Huolellisuus, ammattitaito ja kokemus ovat iloisen elämänasenteen lisäksi asioita, joiden vuoksi asiakkaat luottavat minuun yhä uudelleen ja suosittelevat vilpittömästi myös muille. Koen onnistumisen tunteen nimenomaan silloin, kun molemmin puolin pöytää istuvat asiakkaat kokevat olevansa lopputulokseen tyytyväisiä ja onnellisia.


SKVL Välittäjäpalaute

Myyjä | 20.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Yhteydenpito oli sujuvaa, vastattiin pian ja ystävällisyys  näkyi kaikessa toiminnassa

Ostaja | 07.02.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Välittäjän helppo ja nopea tavoitettavuus, asioiden nopea hoitaminen

Myyjä | 06.02.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sannan asenne ja olemus sekä ammattitaito oli ihailtavaa. Jokaisesta tapaamisesta ja Sannan kanssa jäi aina hyvä fiilis. Yhteydenpito suuntaan ja toiseen whatsappin kautta ihanan helppoa ja lisäsi luottamusta koko prosessiin. Myynti-ilmoituksen valokuvat erinomaiset! Ajankäyttö ja asioiden hoito ylipäätään todella sujuvaa.

Ostaja | 06.02.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

We are so grateful for services.We couldn't expect something much more better! 5 stars!

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä