Raila Perttilä

Raila Perttilä

Solid House | Solid House Oy LKV – Helsinki
Kiinteistönvälittäjä
Tietoja minusta

Vaikka olen lähes koko työurani toiminut myynnin ja markkinoinnin parissa koen, että kiinteistövälittäjänä olen voinut eniten hyödyntää arvokasta kätilö-koulutustani. Lapsen syntyminen ja oman kodin myynti- tai ostoprosessi ovat useimman ihmisen tunteikkaimpia ja arvokkaimpia hetkiä elämässä. Kumpaankin tapahtumaan liittyy kasapäin tunteita, epävarmuutta ja ”jännän äärellä” olemista.

Uskon vahvasti, että ammattitaitoisella välittäjällä on edelleen enemmän kuin paikkansa asuntokaupan osto- ja myyntiprosessissa. Tilastot ja virtuaalinen maailma ovat hyviä vänkäreitä, mutta edelleen tähän hyvin monimuotoiseen prosessiin tarvitaan hommansa osaava ihminen asiantuntijaksi ja tueksi päätöksenteossa, niin myyjälle kuin ostajalle.

Minulle asunnot eivät ole ”kämppiä” tai ”arvoasuntoja”. Jokaisella ihmisellä on koti, joka on hänen linnansa ja turvasatamansa oman näköisine tavaroineen.

Viihdyn ihmisten parissa ja koen aidosti olevani etuoikeutettu roolissani, jos voin auttaa Sinua hyvän asuntokaupan syntymisessä. Kotisi on linnasi!


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä