Krista Aaltonen

Krista Aaltonen

Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy
Kehitysjohtaja, LKV, SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä
Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358440471111

Kielitaito

Kieli:

Suomi

Seuraa meitä

Minulle tärkeintä on saada tehdä töitä erilaisten ihmisten ja kotien parissa. Kokemusta on kertynyt myynnin- ja asiakaspalvelutyön parissa jo yli 20 vuoden ajan. Kiinteistönvälitysalalla aloitin vuoden 2011 alussa. Vuonna 2011 suoritettu Kiinteistönvälittäjän ammattitutkinto (KiAT) sekä Laillistetun kiinteistövälittäjän
(LKV) pätevyys vuonna 2015 takaavat asiantuntevan ja ammattitaitoisen otteen. Vuonna 2020 Suomen Kiinteistönvälittäjät ry palkitsi Kristan ansiomerkillä arvokkaasta ja ammattitaitoisesta työstään.

Saan kipinän päivittäiseen työhön erilaisten kotien ja niiden tunnelmien sekä tarinoiden innostamana. ”Kodin osto tai myynti ovat aina isoja päätöksiä ja haluan tehdä sen teille helpoksi ja mukavaksi. Työni parhaimpia hetkiä on, kun saadaan myyjä ja ostaja saman pöydän ääreen asuntokauppojen merkeissä.”


SKVL Välittäjäpalaute

Ostaja | 29.12.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sujuva ja selkeä viestintä. Matala kynnys kysymyksien esittämiselle.

Myyjä | 27.11.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Krista myi asuntoni nopeasti ja hyvällä hinnalla. Todella mukavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Kristan kanssa kaikki sujui todella helposti ja hän hoiti prosessin alusta loppuun ammattitaitoisesti.

Myyjä | 25.11.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Hyvä keskusteluyhteys ja joustavuus asioiden järjestämiseksi. Asioiden sopiminen oli helppoa ja yhteisymmärrys löytyi vaivattomasti.

Myyjä | 15.11.2022

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Hyvä yhteydenpito, myönteinen asenne ja hyvä asiantuntijuus. Näillä eväillä tehtiin nopeat kaupat ja myyntihintakin asunnolle oli kohdillaan. Kiitos Krista!

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä