SKVL logo

Jarkko Virtanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, kaupanvahvistaja
Tietoja minusta

yhteystiedot

0408685213

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Olen asuntokaupan ammattilainen, jonka näkemyksellisyys ja moderni ote asuntokauppaan yhdistyvät pitkään ja monipuoliseen kokemukseen alalta.
Asiakastyytyväisyys on minulle ehdottoman tärkeää, ja pyrin aina varmistamaan, että asiakkaani saavat parhaan mahdollisen kokemuksen asuntokaupasta.
Olen toiminut kiinteistönvälityksen parissa jo neljällä eri vuosikymmenellä, ja tämän ajanjakson aikana olen kohdannut monenlaisia markkinatilanteita. Jokainen tilanne on opettanut minua ja antanut mahdollisuuden kehittyä entistä paremmaksi ammattilaiseksi.

Uskon vahvasti, että kokemuksellani pystyn auttamaan asiakkaitani sekä hyvinä, että vaativina aikoina saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen asuntokaupassa.

Olen toiminut kiinteistönvälityksen eri tehtävissä, ja aina olen asettanut itselleni tavoitteen kehittyä ja ylittää odotukset. Haluan ansaita asiakkaiden luottamuksen erityisesti heidän elämänsä suurimmissa kaupoissa. Anna minulle mahdollisuus olla sinulle avuksi – olen täällä tekemässä asuntokaupastasi sujuvaa ja menestyksekästä.

Jos etsit ahkeraa ja laadukasta kiinteistönvälittäjää kotisi myyntiin, ota yhteyttä ja kutsu minut arviokäynnille.


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä