Vuokrattavat asunnot Savonlinna

Löydä uusi kotisi Savonlinnan parhaalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Savonlinna. Katso alta kaikki vuokra-asunnot alueelta Savonlinna. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Vuokrattavat asunnot Savonlinnassa  –Millainen kaupunki Savonlinna on?

Etelä-Savon maakunnassa sijaitseva Savonlinna on kaunis kaupunki keskellä Suomen suurinta järveä, Saimaata. Savonlinnan pinta-alasta yli kolmasosa on vesistöjä ja keskustakin on rakennettu usealle eri saarelle. Savonlinnalla on pitkä ja rikas historia ja se on tunnettu esimerkiksi Olavin linnasta, joka rakennettiin alun perin suojaamaan silloisen Ruotsin valtakunnan ja Venäjän rajaa ja on nykypäivänä suosittu turistikohde ja tapahtumapaikka. Olavin linnassa järjestetään muun muassa kuukauden mittaiset Savonlinnan Oopperajuhlat, jotka keräävät joka heinäkuu kymmeniä tuhansia turisteja Savonlinnaan.

Savonlinna on hyvä paikka vesistöistä ja veneilystä nauttiville; monilla savonlinnalaisilla esimerkiksi työmatka taittuu veneellä. Savonlinna on luonnonläheinen kaupunki, ja sen alueelta löytyy kaksi Suomen kansallispuistoa, Linnansaari ja Kolovesi