Vuokrattavat asunnot Iisalmi

Löydä uusi kotisi Iisalmen parhaalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Iisalmi. Katso alta kaikki vuokra-asunnot alueelta Iisalmi. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Vuokrattavat asunnot Iisalmi  –Millainen kaupunki Iisalmi on?

Iisalmi on noin 20 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Savon maakunnassa, noin 80 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Se on suurien järvien ympäröimä ja sen maisemat ovat avarat ja seesteiset. Iisalmessa pääsee asumaan lähellä vettä riippumatta siitä, missä päin kaupunkia asuu. Voit selata Iisalmen vuokrattavia asuntoja tällä sivulla.

Iisalmessa arvostetaan rauhaa ja tasapainoista elämää. Iisalmen kaupunki haluaa panostaa asukkaiden hyvinvointiin ja palautumiseen työstä, ja kannustaa työnantajia ja työntekijöitä panostamaan kiireettömyyteen ja työhyvinvointiin. Vapaa-ajan aktiviteetit ovat myös tärkeä osa kiireetöntä elämää, ja siksi kaupungissa on esimerkiksi paljon virkistysalueita, joista nauttivat niin asukkaat kuin vierailijatkin. 

Asuminen Iisalmessa

Iisalmi on lapsiperheille toimiva vaihtoehto, koska kaupungista löytyy laadukkaita kouluja sekä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia lapsille. Kaupungista löytyy myös Savonia-ammattikorkeakoulun toimipiste, joka vetää puoleensa kaiken ikäisiä opiskelijoita. Savonialla on toimipisteitä myös Kuopiossa ja Varkaudessa ja se on yksi suomen suurimmista ja monialaisimmista korkeakouluista. 

Pienkaupungissa yhdistyy palveluiden läheisyys ja luonnon tuoma seesteinen tunnelma. Lyhyet etäisyydet hyödyttävät niin asiakkaita kuin yrityksiäkin ja tekevät elämästä kiireettömämpää. Iisalmi on yrittäjäystävällinen kaupunki ja yrittämiseen kannustetaan yrityksen koosta riippumatta. Kaupunki tarjoaa yrittäjille palveluita arjen ja liiketoiminnan sujuvoittamiseen.

Iisalmen asuinalueet

Keskusta: Iisalmen keskusta-alue on vilkas ja elinvoimainen alue, jossa on paljon palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja kulttuurikohteita. 

Vanhankylän alue: Vanhankylän alue on suosittu asuinalue, jossa asuminen on rauhallista ja viihtyisää. Alueella on omakoti- ja rivitaloja, sekä vehreitä, kookkaita pihoja. Lähellä sijaitsevat luontoalueet tarjoavat mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen.

Peltosalmi: Peltosalmi on asuinalue, joka sijaitsee lähellä Iisalmen keskustaa. Alueella on monipuolisia asumisvaihtoehtoja, kuten kerrostaloja ja rivitaloja. Alueella on hyvät liikenneyhteydet ja lyhyet etäisyydet palveluihin.