Myytävät asunnot Vantaa

Löydä uusi kotisi Vantaan parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Vantaa. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Vantaa. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Vantaalla

Vantaa on kaupunki Etelä-Suomessa ja se sijaitsee lähellä pääkaupunkiseutua. Se on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-ajan viettoon.

Vantaalla on hyvät liikenneyhteydet niin lähialueille kuin kauemmas, sillä siellä sijaitsee myös Suomen suurin lentoasema, Helsinki-Vantaan lentoasema. Tämä tekee Vantaasta houkuttelevan paikan niin kansainvälisille matkailijoille kuin liikematkustajillekin.

Asuminen Vantaalla

Kaupunki tarjoaa monipuolisia asuinalueita eri tarpeisiin. Vantaalla on sekä keskustan läheisyydessä että laajemmilla alueilla kerrostaloja, rivitaloja ja omakotitaloja. Asuinalueet vaihtelevat luonnonläheisistä ympäristöistä aina kaupunkimaisempiin alueisiin. Vantaalta löytyy myös runsaasti viheralueita, puistoja ja ulkoilumahdollisuuksia, jotka houkuttelevat ulkoilusta ja luonnosta nauttivia asukkaita.

Kulttuurin ystäville Vantaalla on myös paljon tarjottavaa. Kaupungissa järjestetään erilaisia tapahtumia, festivaaleja, konsertteja ja teatteriesityksiä. Lisäksi Vantaalla on useita museoita, gallerioita ja muita kulttuurikohteita, joissa voi tutustua paikalliseen taiteeseen ja historiaan.

Vantaa on monikulttuurinen kaupunki, jossa asuu ihmisiä eri puolilta maailmaa. Tämä tekee kaupungista monimuotoisen ja tarjoaa mahdollisuuden kokea eri kulttuureita ja kansainvälistä ilmapiiriä.

Vantaan asuinalueet

  • Tikkurila: Tikkurila on Vantaan keskusta-alue ja vilkas kaupunginosa. Alueella on hyvät palvelut, kaupat, ravintolat ja kulttuurikohteet. Tikkurilassa sijaitsee myös Vantaan rautatieasema, mikä tekee alueesta houkuttelevan niille, jotka tarvitsevat hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle.
  • Aviapolis: Aviapolis on alue, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Se tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet niin lähialueille kuin kauemmas, ja alueella on monia yrityksiä ja työpaikkoja. Aviapolis houkuttelee erityisesti liikematkustajia ja lentokentän palveluiden läheisyyttä arvostavia asukkaita.
  • Myyrmäki: Myyrmäki on suuri asuinalue Vantaan länsiosassa. Alueella on monipuoliset palvelut, kaupat, ravintolat ja kulttuurikohteet. Myyrmäessä on myös hyvät liikenneyhteydet, sillä alueella sijaitsee Myyrmäen rautatieasema.
  • Martinlaakso: Martinlaaksossa on sekä kerrostaloja että omakotitaloja, mikä tekee siitä houkuttelevan eri kokoisille perheille. Martinlaaksossa on luonnonläheisiä alueita ja ulkoilumahdollisuuksia, kuten Sotungin luonnonsuojelualue ja Vantaanjoen maisemat.
  • Hakunila: Hakunila on alue Vantaan itäosassa. Alueella on monia omakotitaloja ja rivitaloja, ja se tarjoaa rauhallisen asuinympäristön luonnon helmassa. Hakunilassa on myös hyvät liikenneyhteydet ja alueella sijaitsee muun muassa suuri ostoskeskus.