Myytävät asunnot Vaasa

Löydä uusi kotisi Vaasan parhaimmalta paikalta

Löydä myytävät asunnot Vaasasta paikallisen asiantuntijan avulla. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenet auttavat löytämään unelmiesi asunnon. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Vaasa. Voit myös kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Vaasassa –Millainen kaupunki Vaasa on?

Vaasa on erinomainen asuinpaikka monista syistä. Se on elinvoimainen ja moderni kaupunki, joka tarjoaa asukkailleen monipuolisia palveluita, hyvät työ- ja opiskelumahdollisuudet sekä kauniin luonnonläheisen ympäristön.

Vaasa on tunnettu erityisesti energiateknologian ja meriteollisuuden keskuksena. Kaupunki tarjoaa monia työpaikkoja näillä aloilla, mikä houkuttelee asukkaita eri puolilta Suomea ja maailmaa. Lisäksi Vaasassa on myös monia muita toimialoja, kuten palvelu-, kauppa- ja matkailuala, jotka tarjoavat työmahdollisuuksia eri osaamisalueilla.

Vaasa on myös opiskelijaystävällinen kaupunki, jossa toimii useita korkeakouluja ja oppilaitoksia. Vaasan yliopisto ja Vaasan ammattikorkeakoulu tarjoavat laajan valikoiman koulutusohjelmia eri aloilla. Opiskelijat tuovat kaupunkiin nuorekasta energiaa ja luovaa ilmapiiriä.

Asuminen Vaasassa

Vaasa on myös kulttuurillisesti rikas kaupunki, jossa on monia nähtävyyksiä ja tapahtumia. Kaupungissa voi vierailla esimerkiksi Pohjanmaan museossa, jossa pääsee tutustumaan alueen historiaan ja kulttuuriin. Lisäksi Vaasa järjestää vuosittain erilaisia kulttuuritapahtumia, festivaaleja ja konsertteja, jotka tarjoavat monipuolisia elämyksiä asukkaille.

Luonto on läsnä vahvasti Vaasassa, ja kaupunki tarjoaa upeat mahdollisuudet ulkoiluun ja luontoharrastuksiin. Rannikkoalueet, saaret ja luonnonpuistot tarjoavat upeita maisemia ja retkeilymahdollisuuksia. Lisäksi Vaasa sijaitsee lähellä suosittuja matkailukohteita, kuten UNESCO:n maailmanperintökohteena tunnettu Vanha Rauma ja Kyrönjoki-joki, joka tarjoaa veneilymahdollisuuksia.

Vaasan asuinalueet

Kaupungin asumisalueet ovat monipuolisia, ja jokaisella alueella on oma ainutlaatuinen ilmapiirinsä. Vaasassa on sekä kaupunkimaisia kerrostaloalueita että viihtyisiä omakotitaloalueita. Rauhallisemmat lähiöt tarjoavat perheystävällisiä ympäristöjä, kun taas keskustan tuntumassa on vilkkaampaa kaupunkielämää ja palveluita.

  • Keskusta: Vaasan keskusta-alue on vilkas ja eläväinen alue, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita. Alueella on sekä moderneja kerrostaloja että vanhempia kivitaloja. Keskusta-alueen läheisyydessä sijaitsevat myös Vaasan yliopisto ja ammattikorkeakoulu, mikä tekee siitä houkuttelevan alueen opiskelijoille.
  • Ristinummi: Ristinummi on suosittu omakotitaloalue, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Alueella on viihtyisiä omakotitaloja ja rivitaloja, ja se tarjoaa rauhallisen ja perheystävällisen asuinympäristön. Ristinummella on myös hyvät ulkoilu- ja virkistysmahdollisuudet, kuten puistoja ja lenkkeilyreittejä.
  • Gerby: Gerby on viihtyisä ja vehreä asuinalue, joka sijaitsee Vaasan eteläosassa. Alueella on sekä kerrostaloja että omakotitaloja, ja se on suosittu erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Gerbyssä on päiväkoteja, kouluja ja hyvät liikenneyhteydet keskustaan.
  • Kivihaka: Kivihaka on uudempi asuinalue, joka sijaitsee Vaasan pohjoisosassa. Alueella on modernia kerrostaloasutusta, ja se tarjoaa hyvät palvelut, kuten kauppoja ja päiväkoteja. Kivihakasta on hyvät liikenneyhteydet keskustaan, ja se sopii erityisesti nuorille aikuisille ja opiskelijoille.
  • Vöyrinkaupunki: Vöyrinkaupunki on viehättävä vanha puutaloalue Vaasan keskustan tuntumassa. Alueella on säilynyt paljon vanhoja puutaloja, jotka luovat idyllisen ilmapiirin. Vöyrinkaupunki tarjoaa ainutlaatuisen asumiskokemuksen historiallisessa ympäristössä, ja siellä on myös kahviloita ja pieniä putiikkeja.

Voit tutustua tarkemmin eri alueiden myytäviin asuntoihin vaasalaisten kiinteistönvälitystoimistojen sivuilla.