Myytävät asunnot Turku

Löydä uusi kotisi Turun parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Turku. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Turku. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Turussa – Millainen kaupunki Turku on?

Turku on yksi Suomen suurimmista kaupungeista ja se sijaitsee Varsinais-Suomen maakunnassa Aurajoen rannalla. Turku on merkittävä kulttuurikaupunki, ja se on tunnettu muun muassa Turun tuomiokirkosta ja Turun linnasta. 

Turku on eläväinen ja monipuolinen kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja tekemistä. Siellä on runsaasti museoita, teattereita, konsertteja ja tapahtumia, ja se tarjoaa myös kaikki tarpeelliset palvelut.

Asuminen Turussa

Turussa on miellyttävä asua monestakin syystä. Se on eläväinen ja monipuolinen kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja tekemistä. Turku on myös luonnonläheinen kaupunki, ja siellä on laajat ulkoilumaastot ja lukuisat saariston saaret, jotka tarjoavat upeita maisemia ja mahdollisuuksia ulkoiluun ja luontoretkeilyyn. Turku on myös tunnettu hyvistä koulutusmahdollisuuksistaan ja sieltä löytyy useita yliopistoja ja ammattikorkeakouluja.

Turussa on monipuolisia asuinalueita, jotka tarjoavat erilaisia asumismahdollisuuksia. Turkuun on helppo saapua, sillä se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Turku tarjoaa myös monipuoliset palvelut ja ostosmahdollisuudet sekä hyvät ravintolapalvelut. 

Turun asuinalueet

Turussa on useita erilaisia asuinalueita, jotka tarjoavat erilaisia asumismahdollisuuksia. Yhteensä kaupungissa on 87 kaupunginosaa. Useimmilla niistä on Turun rikkaasta historiasta periytyneitä piirteitä. Vaikutus näkyy esimerkiksi katujen nimissä.

Turussa on keskustan ohella monia suosittuja asuinalueita, Hirvensalo, Martti, Portsa ja Kupittaa. Näillä alueilla on erilaisia asuntoja ja niissä on hyvät yhteydet keskustaan ja muualle kaupunkiin. 

Voit tutustua tarkemmin eri alueiden myytäviin asuntoihin turkulaisten kiinteistönvälitystoimistojen sivuilla.