Myytävät asunnot Sastamala

Löydä uusi kotisi Sastamalan parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Sastamala. Katso alta kaikki myytävät kohteet alueelta Sastamala. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Sastamalassa  –Millainen kaupunki Sastamala on? 

Vammalan, Mouhijärven ja Äetsän yhdistyessä syntyi Sastamalan kaupunki. Pinta-alaltaan Sastamala on Pirkanmaan suurin kunta, ja sen rajojen sisälle mahtuu hyvin erilaisia kohteita avarasta maaseudusta kaupungin kuhinaan. Koteja löytyy niin läheltä metsää kuin järvienkin rannoilta.

Sastamalan kaupunki julistautui Suomen kirjapääkaupungiksi vuonna 2013 ja merkittävä osa sen runsasta kulttuuritarjontaa onkin kirjoihin ja kirjallisuuteen pohjautuvaa. Sastamalassa sijaitsee esimerkiksi Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja kesäisin siellä järjestetään Vanhan kirjallisuuden päivät, jotka ovat yksi suurimmista kaupungin kulttuuritapahtumista.

Asuminen Sastamalassa

Suurena kuntana Sastamala tarjoaa erittäin monipuoliset vaihtoehdot asumiselle. Keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsee runsaasti asutusta, mutta kaupungin kuhinaa pääsee halutessaan myös melko pitkällekin karkuun. Sastamalan naapurikaupunkeja ovat muun muassa Ikaalinen, Nokia ja Pori. Kulkuyhteydet muualle Pirkanmaalle ja kaikkialle Suomeen ovat hyvät, sillä kaupungin läpi kulkee kaksi valtatietä ja Tampereen ja Porin välinen junarata.