Myytävät asunnot Salo

Löydä uusi kotisi Salon parhaimmalta paikalta

Löydä myytävät asunnot Salosta paikallisen asiantuntijan avulla. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenet auttavat löytämään unelmiesi asunnon. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Salo. Voit myös kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Salossa –Millainen kaupunki Salo on?

Varsinais-Suomen maakunnassa sijaitseva Salo on viehättävä ja viihtyisä kaupunki, jolla on paljon tarjottavaa asukkailleen ja vierailijoilleen. Salon alueella yhdistyvät maaseudun idylli ja kaupungin mukavuudet. 

Salo on rannikkokaupunki ja sen vesialueen rajojen sisällä on paljon eri kokoisia saaria, jotka ovat muun muassa virkistys- ja loma-asuntokäytössä. Useissa Salon saarissa on myös vakituista asutusta.

Asuminen Salossa

Salossa luonto on lähellä ja kaupunki tarjoaakin monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luontoharrastuksiin. Salon alueella on kauniita metsiä, järviä ja merenrantoja, jotka tarjoavat upeat puitteet retkeilyyn, kalastukseen ja marjastukseen. Salon lähellä sijaitsevat kansallispuistot, kuten Teijon kansallispuisto, tarjoavat upeita luontopolkuja ja nähtävyyksiä.

Salon seudulla on myös vahva yritystoiminta erityisesti teknologian ja innovaatioiden alalla. Kaupunki on tunnettu elektroniikka- ja tietoliikennealan yrityksistään, ja se houkuttelee monia asiantuntijoita ja osaajia alalle. Salon alueella on myös korkeakouluja ja oppilaitoksia, jotka tarjoavat monipuolista koulutustarjontaa.

Salon asuinalueet

Salossa voi asua saaressa tai mantereella, meren rannassa tai sisämaassa. Erilaisia asuinalueita on paljon ja jokaiselle löytyy jotain:

  • Salon keskusta: Salon keskusta tarjoaa vilkkaan ja eläväisen asuinympäristön, jossa on monipuoliset palvelut, kaupat ja ravintolat lähellä. Alueella on sekä kerrostaloja että vanhoja historiallisia rakennuksia. Keskustan läheisyydessä sijaitsee myös kauniita puistoja ja viheralueita.
  • Halikko: Halikko on suosittu asuinalue Salon eteläpuolella. Alueella on monipuolinen asuntotarjonta, kuten omakotitaloja, rivitaloja ja kerrostaloja. Halikon keskusta tarjoaa kauppoja, kouluja ja muita palveluita. Alueen läheisyys merelle tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia upeista merimaisemista ja vesistöaktiviteeteista.
  • Kuusjoki: Kuusjoki sijaitsee Salosta koilliseen ja tarjoaa rauhallisen ja maaseutumaisen asuinympäristön. Alueella on pientaloja ja maatilarakennuksia. Kuusjoella on kaunis luonto ympärillä, ja alueella on mahdollisuus harrastaa ulkoilua, retkeilyä ja marjastusta.
  • Perniö: Perniö sijaitsee Salon eteläosassa. Alueella on pääasiassa omakotitaloja ja maalaismaisemaa. Perniön keskustasta löytyy peruspalvelut, kuten kauppoja, kouluja ja päiväkoteja. Alueen luonto tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun, ja läheiset merenrannat houkuttelevat myös veneily- ja kalastusharrastajia.
  • Kiikala: Kiikala on rauhallinen ja maalaismaisuudestaan tunnettu asuinalue Salon lounaisosassa. Alueella on pientaloja ja maatiloja. Kiikala tarjoaa luonnonläheisen ympäristön ja hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja retkeilyyn. Alueen läheisyydessä sijaitsee myös Kiikalanjärvi, joka tarjoaa kauniita maisemia ja kalastusmahdollisuuksia.

Voit tutustua tarkemmin eri alueiden myytäviin asuntoihin salolaisten kiinteistönvälitystoimistojen sivuilla.