Myytävät asunnot Rovaniemi

Löydä uusi kotisi Rovaniemen parhaimmalta paikalta

Löydä myytävät asunnot Rovaniemeltä paikallisen asiantuntijan avulla. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenet auttavat löytämään unelmiesi asunnon. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Rovaniemi. Voit myös kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Rovaniemellä –Millainen kaupunki Rovaniemi on?

Rovaniemi on kaupunki Lapin maakunnassa pohjoisessa Suomessa. Se sijaitsee napapiirin tuntumassa ja tunnetaan erityisesti Joulupukin virallisena kotikaupunkina. Rovaniemi on myös tärkeä matkailukohde, joka tarjoaa ainutlaatuisia luontoelämyksiä ja talviaktiviteetteja.

Luonto on vahvasti läsnä Rovaniemellä, ja kaupungin ympärillä avautuu upea Lappi. Alueella on laajoja metsiä, tuntureita, jokia ja järvimaisemia. Talvella Rovaniemi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet hiihtoon, kelkkailuun, revontulien bongaukseen ja jääkalastukseen. Kesällä taas voi nauttia yöttömästä yöstä, patikoinnista, kalastuksesta ja marjastuksesta.

Asuminen Rovaniemellä

Rovaniemi on ainutlaatuinen paikka asua, joka tarjoaa monia mielenkiintoisia kokemuksia ja etuja. Kaupunki sijaitsee upean Lapin luonnon keskellä, mikä tarkoittaa, että asukkaat pääsevät nauttimaan upeista maisemista, laajoista metsistä, tuntureista, jääpeitteisistä järviistä ja joista. Luonto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, kuten hiihtoon, retkeilyyn, pyöräilyyn ja kalastukseen.

Rovaniemi on myös eläväinen kulttuurikaupunki, jossa tapahtuu paljon ympäri vuoden. Musiikki, teatteri, tanssi ja taide ovat tärkeitä osia kaupungin kulttuuritarjontaa.Kaupungissa on myös useita museoita, joissa voi oppia alueen historiasta ja kulttuurista.

Rovaniemen asuinalueet

  • Keskusta: Rovaniemen keskusta-alue on vilkas ja aktiivinen. Sieltä löytyy monipuolisia palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja viihtyisiä kävelykatuja. Asukkaat pääsevät nauttimaan kaupungin sykkeestä ja lyhyistä etäisyyksistä eri palveluihin.
  • Ounasvaara: Ounasvaara on Rovaniemen tunnettu ulkoilualue, joka tarjoaa upeat maisemat ja monipuoliset aktiviteetit. Alueella on mahdollista asua luonnonläheisesti ja hyödyntää alueen hiihtolatuja, vaellusreittejä ja golfkenttää. Ounasvaara tarjoaa rauhallisen asuinympäristön luonnonläheisyydestä pitäville.
  • Korkalovaara: Korkalovaara on suosittu asuinalue, joka sijaitsee noin 10 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Alueella on monipuolisia asumisvaihtoehtoja omakoti- ja rivitaloista kerrostaloihin. Korkalovaara tarjoaa rauhallisen asuinympäristön luonnonläheisyydessä ja hyvät palvelut lähellä.