Myytävät asunnot Riihimäki

Löydä uusi kotisi Riihimäen parhaalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Riihimäki. Katso alta kaikki myytävät kohteet alueelta Riihimäki. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Riihimäellä  –Millainen kaupunki Riihimäki on? 

Kanta-Hämeen maakunnan eteläosassa sijaitsee viihtyisä ja persoonallinen Riihimäki. Kaupunki on aikoinaan perustettu Helsingin ja Hämeenlinnan välisen junaradan varteen ja Riihimäen asema on yhä tärkeä osa suomen raideverkostoa. Se oli muun muassa Suomen ensimmäinen risteysasema ja nykyään pääkaupunkiseudun junaliikenteen pohjoinen pääteasema. Tällä sivulla voit selata Riihimäen myytäviä asuntoja.

Riihimäellä on paljon kaunista ja monipuolista metsämaisemaa. Kaupungille on ominaista vesistöjen vähäisyys, mutta lounaisosasta löytyy kuitenkin viisi yli kahden hehtaarin järveä. Luonto ja sen hyvinvoinnin ja monipuolisuuden ylläpitäminen on Riihimäen kaupungin nettisivujen mukaan tärkeä arvo, ja vaikutukset luontoon otetaankin kaupungin toiminnassa aina huomioon. 

Asuminen Riihimäellä

Vaikka luonto onkin lähellä ja runsasta, Riihimäeltä löytyy myös kaikki kaupungin palvelut. Aktiivisen raideliikenteen ja valtatien läheisyyden vuoksi Riihimäeltä on myös erittäin hyvät kulkuyhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin Suomeen. Kaupunki on eloisa ja jokaiselle Riihimäkeläiselle löytyy mieluisaa tekemistä laajasta kulttuuri- ja harrastustarjonnasta. 

Lapsiperheille Riihimäki tarjoaa turvallisen ja aktiivisen yhteisön sekä hyvän koulutuksen perusopetuksesta toiselle asteelle. Riihimäen lukiossa opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua esimerkiksi robotiikkaan painotettuun opetukseen. Lisäksi kaupungissa on useita nuorisotiloja, joissa nuoret saavat viettää laatuaikaa turvallisesti. 

Suurimpia työnantajia Riihimäellä ovat Riihimäen kaupunki, VR-yhtymä ja puolustusvoimat. Lisäksi suuret yritykset, kuten Valio ja Fortum työllistävät alueen ihmisiä. Hyvien kulkuyhteyksien vuoksi Riihimäeltä voi hyvin pendelöidä esimerkiksi pääkaupunkiseudulle tai Kanta-Hämeen kuntiin.

Riihimäen asuinalueet

Keskusta: Riihimäen keskustasta kaikki tärkeimmät palvelut ovat lähellä. Erityisen vilkkaan alueen keskustasta tekee rautatieasema, jonka kautta kulkee junia yöhön saakka päivittäin. Keskustan asuinrakennukset ovat lähinnä kerrostaloja, ja oman kotinsa voi löytää vanhemmasta ja klassisesta talosta, modernista uudiskohteesta, ja kaikesta siltä väliltä.

Hirsimäki: Reilun kilometrin päässä keskustasta sijaitsee Hirsimäki, jossa on enimmäkseen omakotitaloja, mutta myös kerros- ja rivitaloasunnoista on tarjontaa. Keskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä, joten Hirsimäen sijainti on erinomainen, jos arvostaa omaa pihaa ja lyhyitä välimatkoja. Hirsimäestä löytyy muun muassa koulu ja kulttuurikohteita, kuten Suomen Lasimuseo ja Kappelikirkko

Uramo: Metsäinen ja idyllinen Uramo sijaitsee Riihimäen pohjoisosassa. Alueella on enimmäkseen omakotitaloasutusta ja asukkaita palvelee muun muassa Uramon koulu ja samassa rakennuksessa sijaitseva päiväkoti.