Myytävät asunnot Oulu

Löydä uusi kotisi Oulun parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Oulu. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Oulu. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Monien mahdollisuuksien kaupunki  – Millainen kaupunki Oulu on?

Perämeren rannikolla sijaitseva Oulu on Pohjois-Pohjanmaan maakuntakeskus, jossa on lähes 200 000 asukasta. Oulun kaupungista ja lähialueilta löytyy runsaasti erilaisia kulttuurikohteita sekä harrastusmahdollisuuksia jokaiseen makuun. Oulu on myös valittu Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2026. Oulussa on useita erilaisia ​​museoita sekä kaupunginteatteri, ympäri vuoden järjestetään erilaisia festivaaleja ja tapahtumia. Yliopistokaupunkina Oulusta löytyy paljon erilaisia työ- ja koulutusmahdollisuuksia, jotka edistävät kaupungin eloisaa ilmapiiriä.

Asuminen Oulussa

Oulusta löytyy paljon erilaisia asuinalueita, joista jokainen on ainutlaatuinen. Oulussa on mahdollista asua luonnon lähellä, meren tai joen ääressä tai keskustan sykkeessä. Oulussa asuminen on suhteellisen edullista verrattuna muihin Suomen suuriin kaupunkeihin, joten se on loistava vaihtoehto työn ja elämäntavan tasapainoa etsivälle. Lisäksi kaupungissa on hyvä julkinen liikennejärjestelmä, mikä tekee liikkumisesta helppoa.

Oulun asuinalueet

Oulun monipuolisista asuinalueista löytyy jokaiselle jotakin.

Oulu koostuu 105 erilaisesta kaupunginosasta, joista suosituimpia ovat esimerkiksi:

  • Kaakkuri: Kaakkuri on suuri ja vakiintunut kaupunginosa, joka sijaitsee Oulun kaupungin länsiosassa. Se on perheiden kesken suosittu alue ja tarjoaa erilaisia ​​asumisvaihtoehtoja, mukaan lukien omakotitalot ja kerrostalot. Alueella on myös useita puistoja ja viheralueita, joten se on loistava paikka asua ulkoilusta kiinnostuneille.
  • Linnanmaa: Linnanmaa on kaupunginosa, joka sijaitsee Oulun kaupungin koillisosassa. Linnanmaalla sijaitsee Oulun yliopisto ja siellä asuu runsaasti opiskelijoita. Linnanmaa on myös tunnettu lukuisista teknologia-alan yrityksistä sekä Alueella on erilaisia ​​asumisvaihtoehtoja, kuten kerrostaloasuntoja ja opiskelija-asuntoja. Linnanmaalla sijaitseva market-alue tarjoaa monipuolisia palveluita pienliikkeistä isoon ruokakauppaan.
  •  Oulunsalo: Oulunsalo sijaitsee Oulun keskustan ulkopuolella 10 km etelään. Oulunsalo on tunnettu kauniista luonnosta ​​ja sekä monipuolisista ulkoilumuodollisuuksistaan. Oulunsalossa on tarjolla erilaisia ​​asumisvaihtoehtoja, kuten omakotitaloja, rivitaloja ja lomamökkejä. Esimerkiksi lapsiperheille löytyy alueelta useita kouluja ja harrastusmahdollisuuksia.
  • Oulun keskusta: Keskusta tunnetaan vilkkaasta tunnelmastaan, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Alueella on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet, joten kaupungissa liikkuminen on helppoa. Oulun keskusta sopii alueena sellaiselle, joka haluaa asua lähellä kaupungin palveluita.
  • Tuira: Tuira on kaupungin itäosassa sijaitseva Oulun kaupunginosa, joka tunnetaan meren läheisyydestä ja kauniista luonnostaan. Alueella löytyy erilaisia ​​asumisvaihtoehtoja, kuten omakotitaloja ja kerrostaloja, sekä useita puistoja ja viheralueita.

Voit tutustua tarkemmin eri alueiden myytäviin asuntoihin oululaisten kiinteistönvälitystoimistojen sivuilla.