Myytävät asunnot Lappeenranta

Löydä uusi kotisi Lappeenrannan parhaimmalta paikalta

Löydä myytävät asunnot Lappeenrannasta paikallisen asiantuntijan avulla. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenet auttavat löytämään unelmiesi asunnon. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Lappeenranta. Voit myös kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Lappeenrannassa – Millainen kaupunki Lappeenranta on?

Lappeenranta on Saimaan rannalla Kaakkois-Suomessa sijaitseva Suomen kaupunki. Lappeenranta on Etelä-Karjalan maakuntakeskus. Lappeenranta tunnetaan viehättävistä järvinäkymistä, historiallisista maamerkeistä ja vilkkaasta opiskelijaväestöstä. Lappeenrannan sijainti Saimaan rannalla tarjoaa hyvät mahdollisuudet veneilyyn, kalastukseen ja uimiseen sekä ympärivuotiseen ulkoiluun. Lappeenrannan keskustassa on lukuisia palveluita kuten ruokakauppoja, ravintoloita ja ostoskeskuksia. Lappeenrannalla on hyvät liikenneyhteydet ja saapuminen on helppoa bussilla, lentokoneella, junalla, laivalla tai omalla autolla.

Lappeenrannan asuinalueet

Asuinpaikkana Lappeenranta sopii hyvin pariskunnille, lapsiperheille sekä yksin asuville. Lappeenrannan on erilaiset ​​asuinalueet tarjoavat jokaiselle jotakin. Lappeenrannassa on sekoitus moderneja ja vanhempia kaupunginosia, ja tarjolla on erilaisia ​​asumisvaihtoehtoja kuten rivitaloja, kerrostaloja, omakotitaloja ja paritaloja. Lappeenrannan asuinalueita ovat esimerkiksi keskusta, Peltola, Kiviharju, Kivisalmi, Ruoholampi, Sammonlahti, Skinnarila, Kourula, Voisalmi, Lauritsila, Pikisaari sekä Huhtiniemi. Lappeenrannan naapurikuntia ovat Taipalsaari, Lemi, Luumäki, Ruokolahti, Miehikkälä ja Imatra.

Voit tutustua tarkemmin eri alueiden myytäviin asuntoihin lappeenrantalaisten kiinteistönvälitystoimistojen sivuilla.