Myytävät asunnot Kotka

Löydä uusi kotisi Kotkan parhaimmalta paikalta

Löydä myytävät asunnot Kotkasta paikallisen asiantuntijan avulla. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenet auttavat löytämään unelmiesi asunnon. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Kotka. Voit myös kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Kotkassa –Millainen kaupunki Kotka on?

Kotka on viehättävä asuinkaupunki Kymenlaakson maakunnassa, Etelä-Suomessa. Se sijaitsee Suomenlahden rannalla ja tarjoaa monipuolisen asuinympäristön sekä kauniita merimaisemia. Kotka on tunnettu teollisuuskaupunkina, mutta siellä on myös runsaasti luontoa, kulttuuria ja historiaa.

Kotkaa ympäröi kaunis luonto. Lähistöllä sijaitsee Kymijoen suistoalue, joka on yksi Suomen merkittävimmistä lintujen muuton pysähdyspaikoista. Kotkassa on myös upeita merenrantakohteita, kuten Sapokan vesipuisto ja Mansikkalahden uimaranta, jotka tarjoavat virkistysmahdollisuuksia ja kauniita maisemia.

Asuminen Kotkassa

Kulttuurin ystävät löytävät Kotkasta monia mielenkiintoisia kohteita. Kotkan Meripäivät on kaupungin merkittävin tapahtuma, joka houkuttelee vuosittain suuren määrän vierailijoita. Kotkan kaupunginteatteri ja Kymenlaakson museo tarjoavat kulttuurielämyksiä ja mahdollisuuden tutustua alueen historiaan ja taiteeseen.

Kotkassa on myös hyvät liikenneyhteydet ja läheisyydessä sijaitsee Kotka-Hamina alueen yrityspuisto, joka on merkittävä työllistäjä alueella. Kaupungissa on monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, kuten ammattikouluja ja korkeakouluja, jotka houkuttelevat opiskelijoita eri aloilta.

Kotka on myös lapsiystävällinen kaupunki, jossa on useita päiväkoteja, kouluja ja harrastusmahdollisuuksia lapsille. Alueelta löytyy myös kauniita puistoja ja leikkipaikkoja, jotka tarjoavat lapsille tilaa leikkiä ja ulkoilla.

Kotkan asuinalueet

Kotkassa on monia erilaisia asuinalueita, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen ilmapiirinsä.

  • Karhula: Karhula on Kotkan suurin kaupunginosa ja kaupungin pohjoinen keskus. Alueella on monipuolinen asuntotarjonta, joka koostuu kerrostaloista, rivitaloista ja omakotitaloista. Karhulasta löytyy kauppoja, ravintoloita ja muita palveluita, ja se tarjoaa hyvät liikenneyhteydet Kotkan keskustaan.
  • Mussalo: Mussalo on Kotkan eteläisin kaupunginosa, joka sijaitsee saaressa Suomenlahdessa. Alueella on sekä kerrostaloja että omakotitaloja, ja se tarjoaa kauniita merimaisemia ja luonnonläheistä asumista. 
  • Hovinsaari: Hovinsaari on Kotkan saaristossa sijaitseva asuinalue. Saari tarjoaa idyllisen asumisympäristön meren äärellä. Alueella on pääasiassa omakotitaloja, ja se tarjoaa rauhallista ja luonnonläheistä asumista.
  • Sunila: Sunila on historiallinen asuinalue Kotkan itäosassa. Alueella on merkittäviä funktionalistisia asuinrakennuksia, jotka ovat osa suomalaista arkkitehtuuriperinnettä. Sunilan alueella on myös kauniita puistoja ja viheralueita.

Voit tutustua tarkemmin eri alueiden myytäviin asuntoihin kotkalaisten kiinteistönvälitystoimistojen sivuilla.