Myytävät asunnot Jyväskylä

Löydä uusi kotisi Jyväskylän parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Jyväskylä. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Jyväskylä. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Jyväskylässä 

Jyväskylä on kaupunki Keski-Suomessa, ja se tunnetaan aktiivisena ja elinvoimaisena yliopistokaupunkina. Jyväskylä on kaupunki, joka yhdistää luonnonkauneuden, kulttuurin, urheilun ja koulutuksen. Se tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia asumiseen, vapaa-ajan viettoon ja urakehitykseen. Jyväskylä on viihtyisä ja eläväinen kaupunki, jossa on hyvä asua.

Asuminen Jyväskylässä

Jyväskylä on myös arvostettu koulutuskaupunki, jossa toimii Jyväskylän yliopisto ja ammattikorkeakoulu. Tämä tekee kaupungista vetovoimaisen opiskelijoille ja tarjoaa monia mahdollisuuksia korkeakoulututkinnon suorittamiseen.

Jyväskylä on tunnettu myös monista viheralueistaan ja vesistöistään. Kaupunki sijaitsee kauniin Jyväsjärven rannalla, ja sen ympärillä on useita puistoja ja ulkoilualueita, joissa voi nauttia luonnosta ja ulkoilusta. Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitseva Harjun alue tarjoaa upeat näkymät kaupungille.

Kaupunki on myös erinomainen paikka urheilun ja liikunnan harrastamiseen. Jyväskylässä on hyvät mahdollisuudet esimerkiksi pyöräilyyn, hiihtoon, lenkkeilyyn ja veneilyyn. 

Jyväskylän asuinalueet

  • Keskusta: Jyväskylän keskusta on vilkas ja aktiivinen alue, jossa on runsaasti palveluita, kauppoja, ravintoloita ja kulttuurikohteita. Keskustassa on myös Jyväskylän yliopiston kampusalue, mikä tekee siitä houkuttelevan asumisalueen opiskelijoille.
  • Kuokkala: Kuokkala on Jyväsjärven ja Päijänteen välissä sijaitseva alue, joka on suosittu erityisesti perheiden keskuudessa. Alueella on paljon omakotitaloja ja rivitaloja, ja se tarjoaa hyvät palvelut, sekä koulut ja päiväkodit. 
  • Tikkakoski: Tikkakoski on Jyväskylän itäpuolella sijaitseva asuinalue, joka on suosittu erityisesti luonnonläheisyyden ja rauhallisen asumisympäristön vuoksi. Alueella on monia omakotitaloja ja rivitaloja, ja se tarjoaa hyvät liikenneyhteydet Jyväskylän keskustaan.
    Vaajakoski: Vaajakoski on Jyväskylän eteläpuolella sijaitseva asuinalue, joka on tunnettu kauniista luontomaisemistaan. Alueella on sekä kerrostaloja että omakotitaloja, ja sieltä löytyy monia palveluita. Vaajakoski on myös suosittu veneilyn ja muiden vesistöaktiviteettien harrastajien keskuudessa.