Myytävät asunnot Iisalmi

Löydä uusi kotisi Iisalmen parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Iisalmi. Katso alta kaikki myytävät kohteet alueelta Iisalmi. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Iisalmessa  –Millainen kaupunki Iisalmi on?

Iisalmi on noin 20 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Savon maakunnassa, noin 80 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Se on suurien järvien ympäröimä ja sen maisemat ovat avarat ja seesteiset. Iisalmessa pääsee asumaan lähellä vettä riippumatta siitä, missä päin kaupunkia asuu.

Iisalmessa arvostetaan rauhaa ja tasapainoista elämää. Iisalmen kaupunki haluaa panostaa asukkaiden hyvinvointiin ja palautumiseen työstä, ja kannustaa työnantajia ja työntekijöitä panostamaan kiireettömyyteen ja työhyvinvointiin. Vapaa-ajan aktiviteetit ovat myös tärkeä osa kiireetöntä elämää, ja siksi kaupungissa on esimerkiksi paljon virkistysalueita, joista nauttivat niin asukkaat kuin vierailijatkin. 

Asuminen Iisalmessa

Iisalmi on lapsiperheille toimiva vaihtoehto, koska kaupungista löytyy laadukkaita kouluja sekä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia lapsille. Kaupungista löytyy myös Savonia-ammattikorkeakoulun toimipiste, joka vetää puoleensa kaiken ikäisiä opiskelijoita. Savonialla on toimipisteitä myös Kuopiossa ja Varkaudessa ja se on yksi suomen suurimmista ja monialaisimmista korkeakouluista. 

Pienkaupungissa yhdistyy palveluiden läheisyys ja luonnon tuoma seesteinen tunnelma. Lyhyet etäisyydet hyödyttävät niin asiakkaita kuin yrityksiäkin ja tekevät elämästä kiireettömämpää. Iisalmi on yrittäjäystävällinen kaupunki ja yrittämiseen kannustetaan yrityksen koosta riippumatta. Kaupunki tarjoaa yrittäjille palveluita arjen ja liiketoiminnan sujuvoittamiseen.

Iisalmen asuinalueet

Iisalmesta löytyy sopivia asuinalueita moniin eri tarpeisiin. Alueisiin voi tutustua lisää selaamalla myynti-ilmoituksia. Alla on listattu joitain suosittuja asuinalueita Iisalmessa.

Keskusta: Iisalmen keskusta-alue on vilkas ja suosittu alue, jossa palveluita on kattavasti ja välimatkat ovat lyhyitä.

Lippuniemi: Keskustasta muutama kilometri kaakkoon sijaitsee puistoinen Lippuniemi, jossa asutus on pääosin omakotitaloja. Lippuniemestä löytyy useita ulkoilureittejä sekä uimaranta.

Makkaralahti: Keskustan kupeessa Paloisjärven rannalla sijaitsee Makkaralahti, jossa keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä mutta asuminen on keskustaa väljempää. Makkaralahdesta löytyy enimmäkseen omakotitaloja.