Myytävät asunnot Helsinki

Löydä uusi kotisi Helsingin parhaimmalta paikalta

Löydä myytävät asunnot Helsingistä paikallisen asiantuntijan avulla. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenet auttavat löytämään unelmiesi asunnon. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Helsinki. Voit myös kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Helsingissä – Koe vetovoimainen pääkaupunkimme

Helsinki on Suomen keskus niin kulttuurin, hallinnon kuin liike-elämänkin osalta. Helsingissä asuu lähes 600 000 asukasta ja kaupunki on kasvanut tasaiseen tahtiin. Suomen suurimmasta kaupungista löytyy kiinnostavia alueita ja kaupunginosia eri elämäntilanteisiin. SKVL:n jäsenyritykset välittävät asuntoja eri puolilta Helsinkiä. Hyvien kulkuyhteyksien ääreltä, läheltä luontoa ja palveluita, kaupungin sykkivästä ytimestä tai rauhaisasta lähiöstä.

Hyvä julkinen liikenne ja pyöräverkosto helpottavat arkea

Julkinen liikenne toimii Helsingissä erittäin hyvin. Kulkemaan pääsee metrolla, bussilla, raitiovaunulla ja junalla – ja onpa tarjolla myös lauttakyytejä samalla julkisen liikenteen lipulla tai kuukausikortilla. Puolen tunnin junamatkan päässä Helsingin keskustasta on myös maamme suurin lentokenttä.

Pyöräilijöille on rakennettu erinomainen Baana-verkosto, jota pitkin pääsee pyöräilemään kätevästi ja nopeasti paikasta toiseen. Baanat ovat laadukkaita suoria pyöräreittejä, joita ollaan yhä laajentamassa. Baanaverkko muodostaa valmistuessaan 130 kilometrin mittaisen seudullisen pyörätieverkoston, joka yhdistää isot asuinalueet keskustaan ja työpaikkakeskittymiin.

Asuinalueet Helsingissä

Helsinki on monipuolinen kaupunki, jossa on kiinnostavia ja valovoimaisia asuinalueita monenlaisiin tarpeisiin. Yhteensä kaupunginosia löytyy Helsingistä 60 – alueet kuten Töölö, Punavuori, Käpylä, Oulunkylä, Kallio, Lauttasaari, Ullanlinna, Vallila, Käpylä, Kamppi, Jätkäsaari, Kalasatama, Tapanila, Puistola, Pihlajamäki, Herttoniemi, Laajasalo, Roihuvuori tai Vuosaari omaavat kaikki omanlaisiaan erityispiirteitä. Alueita on monia ja kaikilla on oma identiteettinsä, joten kaikille löytyy varmasti sopiva paikka, jonne voi alkaa rakentamaan omaa tulevaisuutta. Helsinki on täynnä mahdollisuuksia.