Myytävät asunnot Espoo

Löydä uusi kotisi Espoon parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Espoo. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Espoo. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Espoossa – Millainen kaupunki Espoo on?

Espoo on yksi Suomen suurimmista kaupungeista ja se sijaitsee pääkaupunkiseudulla Uudenmaan maakunnassa. Espoo on tunnettu muun muassa Nokian teknologiakeskuksesta ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksistaan. Se on myös kulttuurin ja tutkimuksen keskus, ja siellä on yliopisto ja useita ammattikorkeakouluja.

Espoo on eläväinen ja monipuolinen kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja tekemistä. Siellä on runsaasti museoita, teattereita, konsertteja ja tapahtumia, mutta myös upeista luontokohteista, kuten saaristosta ja Nuuksion kansallispuistosta.

Asuminen Espoossa

Espoo on eläväinen ja monipuolinen kaupunki, jossa on paljon nähtävää ja tekemistä. Espoo on myös luonnonläheinen kaupunki, ja siellä on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja luontoretkeilyyn. Espoo tarjoaa myös kaikki tarpeelliset palvelut.

Espoossa on monipuolisia asuinalueita, jotka tarjoavat erilaisia asumismahdollisuuksia. Kaupungissa on yliopisto ja useita ammattikorkeakouluja, joten se tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet. Espoo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten esimerkiksi Helsingissä töissä käyminen on helppoa ja sujuvaa. 

Espoon asuinalueet

Espoossa on useita erilaisia asuinalueita, jotka tarjoavat erilaisia asumismahdollisuuksia. Yksi suosittu asuinalue Espoossa on Tapiola, joka sijaitsee alle 10 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Tapiola on yksi Espoon suurimmista aluekeskuksista, jonka vuoksi se on myös hyvien palvelujen ja koulutusmahdollisuuksien alue. Toinen suosittu asuinalue Espoossa on Suomenlahden rannassa sijaitseva Matinkylä. Matinkylässä on monipuolisia asuntoja ja se on lähellä monia palveluita ja ulkoilumaastoja.

Espoossa on myös muita suosittuja asuinalueita, kuten Leppävaara, Laajalahti ja Espoonlahti. Näillä alueilla on erilaisia asuntoja ja niissä on hyvät yhteydet keskustaan ja muualle kaupunkiin. Lisäksi Espoossa on useita muita asuinalueita, jotka tarjoavat erilaisia asumismahdollisuuksia kaikkiin eri tarpeisiin.

Voit tutustua tarkemmin eri alueiden myytäviin asuntoihin espoolaisten kiinteistönvälitystoimistojen sivuilla.