Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry

Tarjoamme mielenrauhaa elämäsi tärkeimpään kauppaan.

Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry

Yhteistyötä turvallisen asunnonvaihdon hyväksi

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka missiona on turvallisen ja lainmukaisen asunnon vaihdon mahdollistaminen. SKVL on toiminut asian edistämiseksi jo vuodesta 1946.  SKVL:n jäsenverkoston avulla asunnon vaihtaja saa paikallisen, vastuullisen asiantuntijan avukseen ja saa kaiken tarvitsemansa lainmukaisen tiedon löytääkseen kodin turvallisesti. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa luotettavan ja reilun kiinteistönvälityksen edistämiseksi.

  • Toimimme kuluttajan hyväksi – olemme pankeista riippumaton, voittoa tavoittelematon toimija.
  • Olemme paikallinen asiantuntijasi – kauttamme saat puolueetonta asiantuntemusta joka kylässä ympäri Suomen.
  • Tarjoamme parasta osaamista – meillä on Suomen suurin ja koulutetuin verkosto, jonka kautta saat maan parasta asiantuntemusta.

SKVL toimii myös lainsäädännön kehittäjänä sekä neuvonantajana ja valvoo alalla toimivien jäsenyrittäjien toimintaa eettisesti. Järjestö myös kouluttaa alalla toimivia lainsäädännön sekä kestävän kehityksen osaajiksi asumisessa. Yksi tärkeä toiminnan kulmakivi on julkaista puolueetonta, tarkkaa tietoa markkinoista ja neljännesvuosittain kertoa alueellisesta asumisen tilanteesta ja sen kehityksestä Suomessa.

1. Laaja verkosto mahdollistaa paikallisuuden valtakunnallisesti

SKVL:n verkostoon kuuluu noin 470 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa ja 1 600 ammattitaitoista välittäjää ympäri Suomea. SKVL:sta löytyy paikallinen asiantuntija joka paikkakunnalta. Laaja asiantuntijoiden verkosto mahdollistaa SKVL:n jäsenyritysten keskinäisen yhteistyön asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. 

2. Asiantuntevuus ja osaaminen on sinun etusi

SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita. He saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteesta, kehityksestä sekä hinnoittelusta.
Voit olla turvallisin mielin, koska sinua palvellaan varmasti parhaan asiantuntemuksen voimin. SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntokaupan ammattilaisia, jotta sinun ei tarvitsisi olla.

3. Jäsenemme toiminta on luotettavaa ja turvallista

Kaikkien kiinteistönvälitysyritysten toimintaa valvovat paikalliset aluehallintovirastot, mutta SKVL valvoo myös itse jäsenyritystensä toimintaa. Se edellyttää jäsenyrityksiltään välityslainsäädännön ja hyvän välitystavan mukaisia toimintatapoja. Jos jokin asia ei mene odotustesi mukaisesti, voit ilmoittaa siitä Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n. Viestisi käsitellään asianmukaisesti ja saat siihen aina vastauksen.

Löydä Sinun kiinteistönvälittäjäsi

Valitse paikallinen ja kotimainen yrittäjä lähes viidensadan SKVL:n jäsentoimiston joukosta!

Etsi lähin välittäjäsi

Hae paikkakuntasi, niin saat esiin alueesi parhaiten tuntevat kiinteistönvälittäjät.

SKVL – Suomen Kiinteistönvälittäjät ry

n.
toimistoa
n.
välittäjää
n.
kohdetta
%
asiakas­tyytyväisyys

Mielenrauha

SKVL:n jäsen­toimisto tuo mielen­rauhaa elämäsi tärkeimpään kauppaan

Ammattitaito

Kiinteistönvälittäjän asiantuntevuus ja osaaminen on Sinun etusi

Paikallisuus

SKVL:n Laaja verkosto mahdollistaa paikallisuuden valta­kunnallisella tasolla