Myytävät asunnot Jämsä

Löydä uusi kotisi Jämsän parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Jämsä. Katso alta kaikki myytävät kohteet alueelta Jämsä. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Jämsä -Millainen kaupunki Jämsä on?

Päijänteen länsirannalla, Tampereen ja Jyväskylän välissä, sijaitsee hurmaava, noin 20 00 asukkaan kaupunki: Jämsä. Nykyisen Jämsän historiaan kuuluu useita kuntaliitoksia, joiden johdosta se on nykyään pinta-alaltaan Suomen 39. suurin kunta. Jämsä on puistomainen kaupunki, ja keskustan alueellakin on jätetty huomattavasti tilaa vehreälle luonnolle. Kaupungista voi löytää myös monipuolisia ja kauniita metsä- pelto- ja järvimaisemia.

Luonnon ja maisemallisuuden lisäksi Jämsä on tunnettu hyvistä harrastusmahdollisuuksista ja kattavasta tarjonnasta aktiviteetteja. Erityisesti Himoksen hiihtokeskus houkuttelee laskettelijoita ja lumilautailijoita luokseen kaikkialta Suomesta. Himoksella järjestetään vuoden ympäri myös erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, messuja ja juhlia.

Asuminen Jämsässä

Jämsä on viehättävä ja yhteisöllinen kaupunki, jossa viihtyvät niin asukkaat kuin vierailijatkin. Se sijaitsee keskellä eteläistä Suomea, ja kulkuyhteydet koko maahan ovat hyvät, niin teitä kuin raitetakin pitkin. Myös kaupungin sisällä liikkuminen on helppoa ja vaivatonta, sillä kaupunki panostaa teiden ylläpitoon sekä kattavaan julkiseen liikenteeseen.

Eloisasta ja energisestä Jämsästä löytää tekemistä ja nähtävää jokaiseen makuun. Erilaisia harrastusmahdollisuuksia löytyy kaikenikäisille ja konsertit, festivaalit, harrasteteatterit, taidenäyttelyt sekä museot piristävät jämsäläisten arkea.

Jämsän asuinalueet

Jämsässä on mahdollista asua keskustan hulinassa, taajamissa, tai jopa haja-asutusalueilla, aivan oman mieltymyksen mukaan. Tässä joitain Jämsän suosittuja asuinalueita:

Keskusta: Jämsän keskustasta löytyy runsaasti palveluita, kuten päivittäistavara- ja erikoisliikkeitä sekä kahviloita ja ravintoloita. Palvelukattaus vain laajenee entisestään, kun keskustan aluetta kehitetään. Jämsän keskustassa asuintalot ovat pääosin kerrostaloja, mutta aivan keskustan kupeesta on mahdollista löytää myös ikioma omakotitalo!

Jämsänkoski: Jämsänkoski liitettiin Jämsään vuonna 2009. Uuden., yhdistetyn kaupungin nimeksi jäi Jämsä, mutta kaupungin vaakuna muutettiin Jämsänkosken vaakunaksi. Jämsänkoski ja Koskenpää ovat pinta-alaltaan lähes yhtä suuri kuin Jämsä ennen kuntaliitoksia. Jämsänkoskeen mahtuu siis monenlaisia alueita, jotka tarjoavat monenlaista asutusta.

Pispala: Tuuralammin varrella, Jämsän ja Jämsänkosken välissä sijaitsee Pispala, joka on hurmaava asuinalue, josta on hyvät kulkuyhteydet muualle Jämsään ja koko Suomeen. Pispalasta löytyy muun muassa uimaranta.