Myytävät asunnot Heinola

Löydä uusi kotisi Heinolan parhaalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Heinola. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Heinola. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Heinolassa  –Millainen kaupunki Heinola on? 

Heinola on noin 18 000 asukkaan kaupunki Päijät-Hämeen maakunnassa. Se on kaunis ja vehreä, ja muiden alueen kaupunkien tapaan sen vesistöön kuuluu monia järviä, niin isoja kuin pieniäkin. Heinolan naapurikuntia ovat muun muassa Lahti ja Kouvola ja niihin kulkeminen onnistuu kätevästi autolla tai bussilla, ja säiden salliessa myös yhdistyneitä järviä pitkin veneillen.

Vierumäen kylä sijaitsee Heinolan kaupungin eteläosassa. Vierumäeltä löytyy tunnettu Vierumäen liikunta- ja vapaa-ajan keskus, jonka vuoksi alueella on paljon vapaa-ajan asutusta. Vierumäellä voi majoittua myös vuokramökeissä tai hotellissa.

Asuminen Heinolassa 

Heinolan asukkaista ylivoimaisesti suurin osa asuu taajamissa, erityisesti Heinolan keskustataajamassa. Keskustan alueelta löytyy kaikki tarvittavat palvelut ja kulkuyhteydet Heinolan ulkopuolelle. Heinolan kautta kulkee päivittäin paljon linja-autojen pikavuoroja Helsingin ja pohjoisemman Suomen välillä. Myös Lahteen kulkee jatkuvasti busseja, ja Lahdesta löytyykin lähin rautatieasema.

Henkilöautoilijalle yhteydet Heinolasta ovat luonnollisesti myös erinomaiset. Kaupunki sijaitsee valtatien 4 varressa, joka on yksi Suomen merkittävimmistä valtateistä ja kulkee Helsingistä Lahden ja Oulun kautta Utsjoelle. 

Heinola on turvallinen ja rauhallinen, muttei kuitenkaan hiljainen kaupunki. Kaupungissa järjestetään vuosittain erilaisia yleisötapahtumia, jotka keräävät kaupungin asukkaita yhteen. Erityisesti lapsille ja nuorille Heinolasta löytyy erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja laadukasta koulutusta saa päiväkodista toiseen asteeseen asti.