Myytävät asunnot Ylöjärvi

Löydä uusi kotisi Ylöjärven parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Ylöjärvi. Katso alta kaikki myytävät kohteet alueelta Ylöjärvi. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Ylöjärvi -Millainen kaupunki Ylöjärvi on?

Ylöjärvi on maaseutumainen ja viehättävä kaupunki Pirkanmaan maakunnassa, aivan Tampereen vieressä. Kaupungilla on n. 30 000 asukasta, ja väkiluku on ollut pitkään kasvussa. Muiden suurten kaupunkien naapurikuntien tapaan Ylöjärvi vetää ihmisiä puoleensa yhdistämällä pienen kaupungin viehätyksen ja leppoisuuden sekä suuren kaupungin läheisyyden tuoman palvelutarjonnan ja uramahdollisuudet.

Kaupunki sijaitsee Näsijärven rannalla ja tarjoaa kauniin ja rauhallisen elinympäristön. Omakotitalojen tontit ovat paikoittain hyvin suuria ja omalta takapihalta voi avautua esimerkiksi kaunis metsämaisema. Ylöjärvi yhdistää luonnon välittömän läheisyyden sekä kaikki Tampereen palvelut vain kivenheiton päässä.

Asuminen Ylöjärvellä

Ylöjärvi on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki, jossa on sujuvaa ja leppoisaa elää. Erityisesti keskustan aluetta kehitetään jatkuvasti muun muassa sujuvammalla infrastruktuurilla ja paremmilla liikenneyhteyksillä. Kaupunki tarjoaa uramahdollisuuksia sekä kaikki tarvittavat palvelut. Tarvittaessa myös Tampereelle pääsee sujuvasti, esimerkiksi päivittäin pendelöiden.  

Kaupungista löytyy useita peruskouluja, lukio sekä Tampereen seudun ammattikoulun toimipiste. Lapsille ja nuorille on kattavasti erilaisia urheilu- ja muita harrastusmahdollisuuksia, ja monipuoliset nuorisopalvelut tukevat ylöjärveläisiä nuoria. Kaupunki on turvallinen, rauhallinen ja luotettava.