Myytävät asunnot Rauma

Löydä uusi kotisi Rauman parhaalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Rauma. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Rauma. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Raumalla  –Millainen kaupunki Rauma on?  

Historiallinen Rauma on kaunis kaupunki eteläisessä Satakunnassa, Selkämeren rannassa. Merimaisemien ystäville Rauma on täydellinen kaupunki, sillä sen pinta-alasta yli puolet on merialueita. Satamakaupunkina Rauma on saanut paljon vaikutteita ulkomailta, joka näkyy rikkaassa kulttuurissa.

Rauman edustalla sijaitseva saaristo on suosittu turistikohde, ja erityisesti kesäisin sinne suuntaa paljon pienveneitä. Saaristoa pääsee ihailemaan myös vesibussilla mantereelta.

Asuminen Raumalla

Rauma on kaunis ja rauhallinen, mutta silti eloisa kaupunki. Kesäisin se vetää puoleensa matkaajia kaikkialta Suomesta ihailemaan merimaisemia, nauttimaan kulttuurista ja näkemään tunnettuja kohteita, kuten ihanan ja värikkään puutaloalueen Vanhan Rauman, joka on Unescon suojelema kohde. Raumalla on pitkä ja monipuolinen historia, joka näkyy katukuvassa ja raumalaisessa kulttuurissa.

Raumalla viihtyvät monenlaiset ihmiset. Teollisuuskaupunkina se vetää työikäisiä puoleensa tehtäviin suurten ja kansainvälisten yritysten tuotantoketjuissa. Lapsiperheitä viehättävät monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille sekä hyvä koulujärjestelmä. Raumalta löytyy useita peruskouluja, lukio sekä ammattikoulu. Myös korkeakouluopintoja voi suorittaa Raumalla, sillä Satakunnan ammattikorkeakoululla sekä Turun yliopistolla on toimipisteet kaupungissa. Turun yliopiston toimipisteellä on erilaisia pedagogisia koulutuksia, ja Satakunnan ammattikorkeakoulussa on laaja valikoima aloja hoitotyöstä merenkulkuun.

Rauman asuinalueet

Raumalta löytyy asuinalueita monenlaisiin tarpeisiin. Kaikkia niitä kuitenkin yhdistää meren ja luonnon läheisyys. Tässä on joitain esimerkkejä Rauman suosituista asuinalueista:

Vanha Rauma: Vanha Rauma on kaupungin historiallinen keskusta, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Alue tarjoaa viehättävän ja idyllisen asumisympäristön historiallisten puutalojen ympäröimänä. Asuintalojen keskuudessa on paljon pieniä putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita, jotka houkuttelevat sekä asukkaita että vierailijoita.

Lappi: Lappi on kaupungin itäosassa sijaitseva suosittu asuinalue, jossa on monipuolisia asumisvaihtoehtoja kerrostaloasunnoista omakotitaloihin. Alueen läpi kulkee kaunis Lapinjoki. 

Pattijoki: Pattijoki on meren rannassa sijaitseva kaupunginosa, joka sijaitsee aivan Rauman keskustan kupeessa. Alueella on suosittuja omakotitaloalueita ja kaunis merimaisema. Pattijoella on myös hyvät puitteet liikunnalle maissa ja merillä, ja sieltä löytyy myös venesatama.