Myytävät asunnot Kangasala

Löydä uusi kotisi Kangasalan parhaimmalta paikalta

Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n jäsenten välittämät kohteet alueelta Kangasala. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Kangasala. Voit kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Kangasala -Millainen kaupunki Kangasala on?

Kangasala on viihtyisä ja monipuolinen kaupunki Pirkanmaalla. Kaupungissa asuu noin 33 000 ihmistä ja sen väkiluku on ollut jo vuosikymmeniä tasaisessa kasvussa. Tämä on melko yleinen ilmiö suurten kaupunkien pienemmissä naapurikunnissa Suomessa. Kangasalla asukkaita viehättää pienemmän kaupungin tunnelma ja arki sekä Tampereen välittömän läheisyyden tuomat monipuoliset palvelut ja kattavat liikenneyhteydet.

Kangasala on tunnettu muun muassa upeasta luonnostaan. Kaupungin läpi kulkee harjujono, johon kuuluvat myös Tampereella sijaitsevat Pispalanharju ja Pyynikinharju. Harjut jakavat kaupungin kahtia eri puolet eroavat toisistaan maantieteellisesti melko huomattavasti. Kaupungin eteläosa on tasainen ja peltoinen, kun taas harjujen pohjoispuolella sijaitseva osa on mäkisempi. Kangasalla sijaitsee myös satoja järviä ja lampia – Kaupungin pinta-alasta jopa neljäsosa onkin vettä!

Asuminen Kangasalla

Kangasala on viehättävä kaupunki, jossa asuminen on rauhallista ja luonto on aina lähellä. Kaupunki on tunnettu upeista järvistään, vehreistä metsistään ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksistaan. Kangasalan keskusta houkuttelee niin asukkaita kuin vierailijoitakin viihtyisillä kahviloillaan ja käsityöläiskaupoillaan. Kulttuuritarjonta on monipuolinen, ja kaupungissa järjestetään usein erilaisia yleisötapahtumia.

Vaikka Kangasala on pienempi kaupunki, palveluista ja työpaikoista ei ole puutetta. Aivan vieressä sijaitsevan Tampereen palvelut ovat vain lyhyen matkan päässä. Kangasalla on myös useita kouluja ja paljon harrastusmahdollisuuksia, ja Tampereelta löytyy taas esimerkiksi yliopisto.