Myytävät asunnot Hyvinkää

Löydä uusi kotisi Hyvinkään parhaimmalta paikalta

Löydä myytävät asunnot Hyvinkäältä paikallisen asiantuntijan avulla. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenet auttavat löytämään unelmiesi asunnon. Katso alta kaikki myytävät asunnot alueelta Hyvinkää. Voit myös kirjoittaa tarkemman osoitteen tai postinumeron alla olevaan hakukenttään.

Myytävät asunnot Hyvinkäällä  –Millainen kaupunki Hyvinkää on?

Hyvinkää on kaunis ja eloisa kaupunki Pohjois-Uudellamaalla, noin 55 kilometrin etäisyydellä Helsingistä. Hyvinkäällä on noin 47 000 asukasta, tekien siitä Uudenmaan viidenneksi suurimman kaupungin. Ensimmäinen Salpausselkä kulkee kaupungin läpi, jonka vuoksi maisemat ovat vaihtelevia ja luontoympäristö on todella monipuolinen. Hyvinkää on tasapainoinen sekoitus kaupungin hulinaa ja luonnon rauhaa.

Hyvinkäällä on historia teollisuuskaupunkina, ja useita suuria tehtaita ja yritysten pääkonttoreita sijaitsee yhä sen rajojen sisällä. Esimerkiksi Koneen hissejä ollaan valmistettu useita vuosikymmeniä Hyvinkäällä, ja hissien testaukseen käytettävä hissitorni onkin yksi kaupungin maamerkeistä. Muita kaupungin merkittäviä kohteita ovat esimerkiksi rautatiemuseo sekä arkkitehtuuriselta tyyliltään uniikki Hyvinkään kirkko. 

Asuminen Hyvinkäällä

Hyvinkää on rautatiekaupunki, ja sieltä on hyvät yhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin Suomeen. kaupungin sisällä on kattava paikallinen julkinen liikenne ja hyvät mahdollisuudet kulkea myös jalan tai polkupyörällä. Kevyen liikenteen reittejä kulkee asuttujen alueiden lisäksi myös luonnossa. Hyvinkään luontoon kuuluu esimerkiksi metsiä sekä kymmeniä järviä, joista isoimpien rannoilta löytyy asutusta ja palveluita.

Hyvinkäältä löytyy kaikki tarvittava. Palvelut ovat kattavat; esimerkiksi keskustassa sijaitseva kauppakeskus Willa on yksi Suomen suurimmista. Myös kulttuurielämä on vilkasta, ja Hyvinkäällä järjestetään useita vuosittaisia yleisötapahtumia, kuten festivaali Rockfest sekä rautatiemuseopäivä. Hyvinkäällä on aktiivinen urheilukulttuuri, ja mahdollisuuksia urheiluun ja liikuntaan löytyy kattavasti kaikenikäisille. Kaupungista löytyy myös hyvät puitteet harrastamiselle, muun muassa kaksi golfkenttää.

Hyvinkään asuinalueet

Keskusta: Hyvinkään keskusta-alueelta löytyy paljon palveluita ja keskeiset kulttuurikohteet. Keskusta on viihtyisä ja puistoinen, ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet. Alueen asunnoista suurin osa on kerrostaloasuntoja, mutta myös omakoti- ja rivitaloja löytyy.

Kytäjä: Kytäjä on sekä kylä että Hyvinkään kaupunginosa, joka sijaitsee noin 15 kilometriä Hyvinkään keskustasta länteen. Kytäjä on suosittu asuinalue, joka tarjoaa rauhallista asumista Kytäjärven ja useiden metsä-alueiden äärellä.. Alueella on enimmäkseen omakoti- ja rivitaloja.

Jokela: Jokelan taajama ylittää Hyvinkään ja Tuusulan kuntarajan. Suurin osa Jokelan asukkaista asuu uusulan puolella, mutta myös Hyvinkään puolella on asutusta. Jokelasta löytyy monipuoliset palvelut ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet muualle Suomeen, mm. rautatieaseman johdosta.