Tarja Juusela

Tarja Juusela

Kiinteistönvälittäjä
Tietoja minusta

yhteystiedot

+358407722171

Seuraa meitä

Vuosien kokemus Turun seudun asuntomarkkinasta on tehnyt minusta asumisen ammattilaisen. Olen nähnyt monenlaiset elämäntilanteet ja päässyt mukaan haastaviinkin kohteisiin, joiden myötä asiantuntemus on kasvanut entisestään. Monipuolinen osaaminen, on saanut monet asiakkaat palaamaan luokseni yhä uudelleen.
Iloinen ja positiivinen asenne, niin työtä kuin elämää kohtaan muutenkin, ovat vahvuuksiani vaativassa työssä. Mielestäni sovituissa asioissa pysyminen, sekä säännöllinen yhteydenpito ovat itsestäänselvyyksiä ja haluan asiakkaideni tietävän koko ajan missä mennään. Pidänkin luottamusta ja rehellisyyttä erittäin tärkeinä ominaisuuksina välittäjän työssä, sillä kunnioitan paitsi asiakkaita henkilöinä, myös arvokasta omaisuutta, jonka parissa saan työskennellä.
Kontaktiverkostoni on kasvanut vuosien varrella todella laajaksi, joten myös asiakkaani pääsevät nauttimaan sen tuomista hyödyistä. Nautin itseni haastamisesta ja teen mielellään töitä sekä itsenäisesti, että tiimissä, jossa jokainen voi oppia toisiltaan jotakin uutta. Jatkuva halu kehittyä näkyy vahvassa työmoraalissa ja intohimossa kiinteistönvälittäjän työtä kohtaan.


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä