Tarja Juusela

Tarja Juusela

Etta LKV
Kiinteistönvälittäjä
Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358407722171

Seuraa meitä

Etta LKV
Tutustu verkossa

Sibeliuksenkatu 3 20100 Turku

Vuosien kokemus Turun seudun asuntomarkkinasta on tehnyt minusta asumisen ammattilaisen. Olen nähnyt monenlaiset elämäntilanteet ja päässyt mukaan haastaviinkin kohteisiin, joiden myötä asiantuntemus on kasvanut entisestään. Monipuolinen osaaminen, on saanut monet asiakkaat palaamaan luokseni yhä uudelleen. Iloinen ja positiivinen asenne, niin työtä kuin elämää kohtaan muutenkin, ovat vahvuuksiani vaativassa työssä. Mielestäni sovituissa asioissa pysyminen, sekä säännöllinen yhteydenpito ovat itsestäänselvyyksiä ja haluan asiakkaideni tietävän koko ajan missä mennään. Pidänkin luottamusta ja rehellisyyttä erittäin tärkeinä ominaisuuksina välittäjän työssä, sillä kunnioitan paitsi asiakkaita henkilöinä, myös arvokasta omaisuutta, jonka parissa saan työskennellä. Kontaktiverkostoni on kasvanut vuosien varrella todella laajaksi, joten myös asiakkaani pääsevät nauttimaan sen tuomista hyödyistä. Nautin itseni haastamisesta ja teen mielellään töitä sekä itsenäisesti, että tiimissä, jossa jokainen voi oppia toisiltaan jotakin uutta. Jatkuva halu kehittyä näkyy vahvassa työmoraalissa ja intohimossa kiinteistönvälittäjän työtä kohtaan.


SKVL Välittäjäpalaute

Ostaja | 27.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Tarjalla on taito huomioida ihminen tarpeistaan lähtien. Hänellä on valtava osaaminen ja aito halu löytää sopiva ratkaisu asuntoasiaan. Tarjaan voit luottaa elämäsi kodin hankinnassa. Luotettava ja ystävällinen välittäjä. Lämmin suositus. Osaa avata tietämättömälle asiakkaalle talon rakenneasiat ymmärrettävästi. Välittävä välittäjä. Vahva kokemus ja osaaminen niin ihmisten kuin asuntojen kanssa.

Myyjä | 27.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Osaava ja todella avulias. Kohtaa asiakkaan vankalla ammattitaidolla. Ystävällinen huippuvälittäjä.

Ostaja | 23.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Asiantuntemus, ystävällisyys.

Myyjä | 23.03.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Erinomainen ammattitaito, tietämys alaan liittyvissä asioissa laidasta laitaan, huomioiden sekä myyjän että ostajan. Yllätyksenä itselle, että kaikki pankkiasiat ja muut asiakirjat hoitui hänen kauttaan. Erinomaista palvelua ja yhteydenpito oli jatkuvaa ja kannustavaa. Oli ilo tehdä kaupat Tarjan iloisella otteella.

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä