Sanna Länsimäki

Sanna Länsimäki

Haave LKV | Haavekoti Oy – Pori
Kiinteistönvälittäjä

4.7


SKVL laatuauktorisoitu välittäjä henkilö sertifikaatti
Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot

+358405076182

Seuraa meitä

Haave LKV | Haavekoti Oy – Pori

Siltapuistonkatu 14 28100 Pori

Olen Sanna Länsimäki, tehokas kiinteistönvälittäjä ja intohimoinen sisustussuunnittelija. Pitkä urani asuntojen ja sisustamisen parissa on opettanut minua näkemään asuntojen parhaat puolet ja mahdollisuudet. Olen päässyt lähelle asiakasta toteuttamaan heidän asumisen unelmiaan, mikä on ollut todella palkitsevaa. Tästä kokemuksesta on varmasti hyötyä asiakkailleni niin olemassa olevan asunnon myynnissä kuin uuden asunnon hankinnassa. Sitoudun toimeksiantoihin täydellä sydämellä ja vuosikymmenien tuomalla kokemuksella myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Tarvitsetko apua asunnon myynnissä tai ostamisessa? Ole yhteydessä ja kerro, miten voin palvella Sinua?


SKVL Välittäjäpalaute

4.7


Myyjä | 04.07.2024

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sannan työskentely välittäjänä on ensiluokkaista. Asiat sujuivat mutkattomasti, samalla kuitenkin perusteellisesti ja aina asiakaslähtöisesti. Asiat etenivät nopeasti arviokäynnistä kuvaukseen, näyttöön ja asuntokauppoihin. Kiitos!

Ostaja | 14.06.2024

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sanna jaksoi sitkeästi viedä kaupan maaliin asti. Hän oli hyvin mukana asuntokaupan jokaisessa vaiheessa alusta loppuun.

Ostaja | 11.06.2024

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Sanna oli todella miellyttävä, hyväntuulinen, diplomaattinen ja lämmin persoona, joka pisti asiat hoitumaan nopeasti ilman suuria viiveitä.

Myyjä | 28.01.2024

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Todella hyvä asioiden hoito. Meidät pidettiin ajantasalla hyvin. Välittäjään oli helppo olla yhteydessä. Kaikki sujui hienosti. Ei voi muuta kun suositella.

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä