SKVL logo

Valtteri Putkonen

Aninkainen Turku | Aninkaisten Kiinteistönvälitys Oy
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, ATA
Tietoja minusta

yhteystiedot

040 192 3441

Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

Minulle jokainen asiakas on enemmän kuin vain liiketoimi – he ovat yhteistyökumppaneita matkalla kohti unelmien kotia. Kuuntelen tarkasti asiakkaideni tarpeita, toiveita ja huolia, jotta voin räätälöidä juuri heille sopivia ratkaisuja. Uskon suorapuheiseen ja rehelliseen viestintään, ja pidän asiakkaani aina ajan tasalla kaikista asuntokaupan vaiheista.

Energisyyteni heijastuu päivittäiseen työhöni. Olen aina valmis tarttumaan toimeen ja tekemään parhaani jokaisen toimeksiannon eteen. Asuntokauppa voi toisinaan olla monimutkainenkin prosessi, mutta työni on tehdä siitä sujuvaa ja stressitöntä jokaiselle asiakkaalleni. Olen sitoutunut tekemään työni laadukkaasti ja ammattitaidolla, hyvää välitystapaa noudattaen.

Omaan laajalti kokemusta myyntityöstä ja rakentamisesta. Tämä osaaminen yhdistettynä juridiseen tietotaitoon, antaa minulle ainutlaatuisen näkökulman kiinteistönvälitykseen. Tunnen asuntomarkkinat ja ymmärrän, mitkä seikat vaikuttavat päätöksiin. Olipa kyseessä sitten nykyisen asuntosi myynti tai uuden kodin etsiminen, olen valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan yhteinen matka kohti onnistunutta asuntokauppaa!


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä