Tero Autio

Tero Autio

Oulun Arvokiinteistöt Oy
Asuntokauppias
Tietoja minusta Välittäjäpalaute

yhteystiedot


Kielitaito

Kieli:

Englanti, Suomi

Seuraa meitä

Oulun Arvokiinteistöt Oy
Tutustu verkossa

Vanhantullinkatu 8 90120 Oulu

Olen rakennusalan ammattilainen ja yrittäjä yli 20 vuoden kokemuksella. Tietotaitoni rakentamisesta ja remontoimisesta vahvistavat osaamistani asuntokauppiaana. Kiinteistönvälitysala on ollut haaveissani jo pitkään ja olenkin toiminut asuntojen sekä kiinteistöjen osto-, myynti ja vuokrausasioissa sivutoimisesti jo aiemmin. Luonteeltani olen positiivinen ja huumorintajuinen sekä olen aina ollut sitä mieltä, että ’rehellisyys maan perii’, joten kanssani asioidessa voit luottaa, että asiat hoituvat rehdisti positiivisessa hengessä. Palvelen sinua kaikissa asuntojen, kiinteistöjen, toimitilojen ja tonttien myynti- sekä ostoasioissa. Valitsemalla minut saat käyttöösi asuntokaupan ammattilaisen, joka ottaa jokaisen asiakkaan tosissaan. Pidän huolen, että lopputulos miellyttää jokaista osapuolta.


SKVL Välittäjäpalaute

Ostaja | 18.09.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Helposti lähestyttävä ja ystävällinen myyjä eli Tero autio

Myyjä | 18.09.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Aito, asiansa osaava ,hoiti asiat niinkuin lupasi. Ilmoitti, kun jotain tapahtui.

Ostaja | 04.09.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Teron kanssa asiointin oli helppoa ja sujuvaa. Apua sai aina sitä pyydettäessä, Tero vastasi nopeasti puheluihin ja hoiti epäselvyyksiin vastaukset nopeasti ja vaivattomasti.

Myyjä | 14.04.2023

Mikä palvelussa oli erityisen hyvää?

Kaikki toimi hyvin. Järjestelyt (myyntiinlaitto, kuvaus, näytöt) sujui nopeaan tahtiin ja yhteydenpito oli helppoa ja vaivatonta.

Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä