Tea Lehvänen

Tea Lehvänen

Solid House | Solid House Kiinteistönvälitys Oy – Turku
Myyntipäällikkö, LKV, kaupanvahvistaja
Tietoja minusta

yhteystiedot

0451085200

Kielitaito

Kieli:

Suomi

Seuraa meitä

Hei, olen Tea ja toimin myyntipäällikkönä Turun Solid Housella.

Kiinteistönvälitysalalla olen työskennellyt pitkään ja minulle onkin kertynyt vankka tietotaito alan juridiikasta sekä laaja kokemus erilaisten kohteiden myynnistä, aina isoista uudiskohdehankkeista, vanhoihin museoviraston suojelemiin hirsirunkoisiin omakotitaloihin. Arvostetun LKV-tutkinnon lisäksi olen suorittanut digitaalisen liiketoiminnan tradenomin opinnot, joten lainsäädännön kiemuroiden lisäksi myös itse myyntityö sekä somemarkkinointi onnistuvatkin varsin luonnikkaasti.

Vuorovaikutustaidot ovat työssäni menestymisen edellytys ja asiakkailtani olenkin saanut kiitosta luottamusta herättävästä rauhallisesta ja huolellisesta, mutta iloisesta työotteestani. Asiakkaat ovat myös kuvailleet minun olevan kaupan molemmat osapuolet huomioonottava välittäjä, jolta uskaltaa kysyä ns. tyhmiäkin kysymyksiä.

Vapaa-aikaani vietän perheen ja ystävien kanssa. Talvisin nautin kotoilusta, mutta kesäisin minut löytää heti sopivan vapaahetken löydyttyä joko moottoripyörän selästä tai mökiltä Rymättylän saaristosta. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kaksi tytärtä ja puhelias kissa – Mr. Minttu. Nimeen liittyy muuten hauska tarina, jonka lupaan kertoa kysyttäessä.

Kahden lapsen äitinä tiedän elämän välillä olevan vähän kiireistä, joten tehdään edes asunnonvaihdostasi helpompaa sekä vaivattomampaa.

Soita jo tänään 045 108 5200, – Tea


Ota yhteyttä

Miten voin auttaa asuntoasioissa?

Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä